Arama sonuçları: *

1. R

8. sınıf sınıf belirleme sınavında (dershanede) hangi sınıftan soruyorlar

dershaneye ilk başladığımızdan sınıf belirleme sınavında hangi siniftan soruyorlar ben 8 e geçtim hangi sınıftan veya hangi dönemden soruyorlar?
  2. R

7000 tl pc toplama ders için

7000 tl ye pc alacağım oyun için değil ders iş foto yükleme tarayıcıda gezme video izlemek içim monitör dahil ne toplayayım
  3. R

telefon önerisi 6500 TL

arkadaşlar telefon alacağım bütçem 6,5k 4 veya 6gb ram olsun 32 veya 64 gb hafıza 64 olursa iyi olur telefon uzun ömürlü olsun yani arıza olmassa uzun süre kasmadan çalışsın ekranı tam bilmiyorum ekranı geniş olsun ama kamerada iyi olsun ama benim için en önemli özellik bataryası ve ram i birde...
  4. R

telefon ve pc alacağım

arkadaşlar konuyu nereye açayım bulamadım pc toplayacağım ve telefon alacağım 12000 tl ile pc yi oyun için değil canlı ders iş yapmak tarayıcıdan dolaşmak video izlemek için alacağım öneriniz nedir pc kasa olarak veya laptop olarak telefon olarak 4 veya 6gb lik ram 32 gb depolama markası casper...
  5. R

5250 tl ekran kartı önerisi

5250 tl ekran kartı önerisi
  6. R

9000 tl masaüstü pc veya laptop

9000 tl bütçem var iyi bi bilgisayar istiyorum 16 gb ram olsa iyi olur yoksa sıkıntı yok gta 4 kasmasın valorant ranch simulator gta 5 bunun gibi oyunlar kasmasın w10 istiyorum 1623850466 ve monitör olarak 1ms lik bir monitöe istiyorum 9000 tl içinde 1623850502 laptop da olabilir
  7. R

Papara vs PEP vs Tosla Hangisi Daha İyidir?

sizce hangisi daha iyi aylık para istemiyorum para ödemek yani boş dursa bile para kesilmesin hangisi sizce daha karlı ben papara olarak düşünüyorum alacağım ama hangisi sizce veya hangileri 2 tane almak gibi 1622551322 bu arada yanlış bişey yazarsam pardon daha yeni basladım 1622551439 2 tane...
Geri