Arama sonuçları: *

• Users: samuraikek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. samuraikek

Yardım Sıvı soğutma hakkında sorular

Merhaba bugün havit f2001 soğutucuyu monte ettim işlemcim Intel i5 12400f En başta görüntü gelmemişti ramleri tekrar taktım düzeldi o sorun değil artık Termal pasta fıstık ezmesi kıvamındaydı bu normal mi? Bir de ilk çalıştırmamda sıvı sesi geldi sonra gelmedi ilk çalışmada normal mi? İşim...
  2. samuraikek

Wifi Adaptörleri Virüslü olabilir!

Bugün modemin odamda sorun yaşaması nedeniyle modemi başka odaya taşıyıp bilgisayara wifi adaptörümü taktım ve işlemcimin boştayken %99 kullanıldığını farkettim. Task manageri açtığımda kaybolan bir virüsümsü uygulamaya rastladım. u445620 exe isimli muhtemelen trojan veya coin madenciliği yapan...
  3. samuraikek

🔥İndirim Ugreen hitune s3 kulaklık 9 taksit 1249tl

https://www.amazon.com.tr/UGREEN-kablosuz-kulakl%C4%B1k-Bluetooth-%C3%B6nleyici/dp/B0DMZWD4JP/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=QKxTc&content-id=amzn1.sym.4e5af9a4-ee6c-40a8-bfb1-8e1d6c2c6a88&pf_rd_p=4e5af9a4-ee6c-40a8-bfb1-8e1d6c2c6a88&pf_rd_r=HYA99QR24TJSVXQ4XZ96&pd_rd_wg=4JpSB&pd_rd_r=4199674d-bc3a-412e...
  4. samuraikek

Yardım DDR4'te 32 GB Ram İhtiyacımı Nasıl Karşılarım

Unreal Enginede oyun geliştiriyorum 15 gb civarı ram kullanıyor rahat çalışmıyor yani 16 gb ramde.Anakartımda da 2 slot 2x8 ram var.2x16 alsam 8 bin tl gidecek ve eldeki ramleri satmak zorunda kalacağım (muhtemelen zarar ettirecek) .İkinci seçenek ise nerdeyse aynı bütçeyle 4 slot anakart + 2x8...
  5. samuraikek

19.999 TL NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran MiniLEDTV

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXV476G3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  6. samuraikek

🔥İndirim 271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar Arkası) - SHEIN

Yeni üyelere özel + puanlarla 271 TL 271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar arkası elektrik tespiti) http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lJllsMkLv01_8&localcountry=TR&url_from=GM75852656979
  7. samuraikek

Dinden çok dinsizliğin Tebliğ edildiği oksimoron bir dönem.

Twitter'da sosyal medyada burada hep dinsizlerin açtığı algı kokan postlar görüyorum.Tamam inanmamak da inanmak kadar özgürlük ama gidin kendi içinizde tartışın bunları ben bildiğim ve tonlarca kez açıklaması yapılan şeyleri tekrar tekrar görmekten usandım.Anca çoluk çocuk,tek taraflı bakan...
  8. samuraikek

Kim bu bot basan Teknoloji İnfluncerları?

Bildiğiniz gibi donanımarşivi ,Mert bayantemur gibi kanallar bot basan kanalları ifşalayacağını söyledi bu kanallara bir örnek verebilir misiniz?bir benim mi karşıma çıkmadı?
  9. samuraikek

Android Honor Robot Phone - Katlanabilir Gimble'lı Telefon Geliyor

Xiaomi den sonra iPhone 17 pro Max tasarımında bir inovatiflik denemesi daha.Honor kamera adasına dji osmo pocket sokmuş
  10. samuraikek

Yardım Aynı operatörün geçiş kampanyasından yararlanmak?

Vodafonedayım Tekrar Vodafone geçiş kampanyasından yararlanmak için bimcelle geçip 1 hafta beklemek yeterli mi? Bu yöntemi kullanan var mı?
  11. samuraikek

Öneri Ram Önerisi 32GB DDR4

Artık çoğu oyun 32 gb ram istiyor bende sadece 2 slot olduğu için 16x2 ram almak istiyorum ama 4-5 bin tl fazla gibi geldi yok mu ucuza RAM
  12. samuraikek

Bu Bir Çocuk istismarı değil midir? (Din ve Dinsizlik kıyaslaması)

Bazıları çocuklara 16 yaş altında din öğretilmemeli diyerek masum görünen bir fikir savunuyor fakat görüyoruz ki internette 16 yaş altında olup din karşıtı paylaşımlar yapan,çeşitli oyunlarda milletin dinine söven tonla yaşı küçük insan var bunlar peki dinsizlik savunucuları tarafından istismar...
  13. samuraikek

Yardım Ucuza Steam Bakiyesi Almak için Öneri İstiyorum

Perşembe günü hollow knight silksong alacağım 20 dolarlık bakiyeyi en ucuz nasıl alabilirim paybackler,kart kampanyaları vs?
  14. samuraikek

Evrim bunu nasıl açıklar?

Evrim renkleri ve sanatsal desenleriyle göze çok iyi gelen böcekleri kuşları hayvanları nasıl açıklıyor? İnsanlar için şirin olarak algılansa da diğer canlılar için bir şey ifade ettiğini sanmıyorum aksine daha çok ilgi çekip avlanmalarını kolaylaştırabilir. Ek olarak genetik bu desenleri...
  15. samuraikek

Müslümanlar kime oy vermeli?

Ortalıkta dini kullanan veya direkt düşman olanlar harici bir seçenek yok hangisini seçeceğimi bilmiyorum
  16. samuraikek

Çinlilerin Uygurlu Türk Kadınlara İstismarına İlk Tepki Filistinli Alimden Geldi

Biz gerek çin gerek İsrail konularında çok sessiz kalırken ilk tepki ülkenin bir kısmının banane bizene dediği filistinliden gelmesi çok manidar olmuş.İlahi adalet.
  17. samuraikek

Bu ülkenin vicdansız ve ilkesiz ergenleri...

Çocuğu vefat eden kadına sırf panel kullanabildiği ve kutsalsız arkadaşlarıyla gülüp eğlenebilmek için şu tarz trollükler yapan,insanların acısına acı katan insanlardan nefret ediyorum c31k isimli panelci örgüt yapmış discordun kapatılmasına neden olan pislik gruplardan biri.
  18. samuraikek

Liderle Alimle Şirk Koşmak Nedir? Video Önerileri

Kemalizm ve şirk: Nurculuk ve Şirk: İsmailağa ve Şirk:
  19. samuraikek

Dinsizliğin yarattığı ırkçılık terörizmi

İslam'da net bir şekilde yasaklanan Irkçılık toplum tarafından benimsenirse ne olur:
Geri