Arama sonuçları: *

• Users: Rahasam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rahasam

Acil 7800x3d ve 9070XT'li sistem bu fiyata alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu sistem 62k nakit fiyatına 3 taksit sizce alınır mı?
  2. Rahasam

55k bütçe. Kara Cuma'dan alınabilecek sistem var mı?

Merhaba arkadaşlar. 55k bütçem var. Efsane kasım kara cuma indirimlerinden alınabilecek güzel bir sistem var mı?
  3. Rahasam

Sistem Toplama Yardım. İşten Anlayanlar lütfen.

Arkadaşlar merhaba bu sistem 50k sizce nasıl? Alınır mı?
  4. Rahasam

Vatan Computer İndirim Fırsatı

Sizce bu sistem bu özellikler ile bu fiyata nasıl?
  5. Rahasam

Toplayacağım sistem konusunda yardım!

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu sistem bu seçenekleri ile iyi mi? Yoksa başka seçenekler önerir misiniz? Veya bambaşka bu fiyat bandında sistem önerebilir misiniz? https://www.incehesap.com/vangard-oem-paket-fiyati-48044/?hsu=32385,2265109,38824,2246173,1940267,192549,764580,2678588
  6. Rahasam

50k bütçe. Hazır sistem önerisi lütfen

Merhaba arkadaşlar. 50-55k bütçem var. Hazır sistem arıyorum. Yılın başından beri bu ayı bekledim Kara cuma indirimleri vs sebebinden dolayı. Nakit fiyatına taksit seçenekli bir sistem arıyorum. Bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Her türlü oyunu oynuyorum. Fps hikaye vs vb...
  7. Rahasam

Öneri Wifi sinyal güçlendirici önerisi olan?

Merhaba arkadaşlar. Evdeki modem odamda. Ama balkonda falan telefonum wifi çok düşük çekiyor internette gezinemiyorum. Prize takılan sinyal güçlendiricilerden düşünüyorum. Acaba önerebileceğiniz güzel sağlam güvenilir bir wifi sinyal güçlendirici var mı? F/p
  8. Rahasam

Sinek kaydı alan Tıraş Makinesi önerisi.

Arkadaşlar merhaba. Sakal tıraşı için sinek kaydı jiletle almış gibi yapan bir makine var mı? Varsa ürün linki markası modeli alabilir miyim.
  9. Rahasam

Öneri Tarifem bitiyor yardım!

Merhaba arkadaşlar ev internetimin taahadütü bitiyor. SuperOnline kullanmaktayım. Şuanda 200 mbps olan paketini 630 tlden kullanıyordum. Şimdi aynı paketimden devam etmek istersem 650tl olacak. Ama eğer 1000 mbps internete geçersem 720tl ödeyeceğim arada aylık 70tllik bir fark var. Sizce 200...
  10. Rahasam

Bütçe 45-48k arası. Sizce bu beyaz sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar. Bütçem başlıkta belirttiğim gibi. Sizce bu sistem nasıl? Tek tek toplamaya kalkınca aynı parçaları 55k yapıyor en uygun şekilde. Taksit seçeneği de var. Nakit fiyatına 3 taksit. Ve beyaz sistem.
  11. Rahasam

Phantom Storm! Kasadan anlayanlar buraya!

Merhaba arkadaşlar. Bütçe maks 55k. Sizce bu sistem bu fiyata nasıl bu parçalar ile. Bu işten cidden anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim.
  12. Rahasam

Avukat birisi bana özelden ulaşabilir mi? Acil yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Avukat birisi bana yardımcı olabilir mi?
  13. Rahasam

RX7900XT Önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu kart nasıl? İyi midir? 2k oyunlar oynayacağım. Ryzen 5 7500f ile kullanmayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx7900xt-pulse-amd-20gb-gddr6-ekran-karti-11323-02-20g-pm-HBC00003MWUIU?magaza=Hepsiburada
  14. Rahasam

Bilgisayar kasasından anlayan kişiler sadece bakabilir mi?

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı 1 x POWERCOLOR RX7800XT 16G-P 16GB GDDR6 256Bit Gaming(Oyuncu) Ekran Kartı Bellek 2 x Apacer Panther...
  15. Rahasam

Bu sistem bu fiyata sizce alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu sistem sizce bu fiyata iyi mi? İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart Ekran Kartı 1 x Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB...
  16. Rahasam

ARABA EHLİYETİ İLE ALINABİLİR GÜZEL MOTORLAR?

Merhaba arkadaşlar. Otomobil ehliyeti ile sürülebilen güzel kullanışlı ve biraz da tarz motorlar önerebilir misiniz?
  17. Rahasam

50k bütçe bu sistem bu şekilde alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bütçe 50k. Bu sistem bu şekilde alınır mı? İşlemci soğutucu bilerek seçmedim. Elimde Deepcool ak400 digital var.
  18. Rahasam

Dijitsu Klima aldım. Ama kurulum için teknik servise ulaşamıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Dijitsu marka klima aldım. Ama kurulum için teknik servise ulaşamıyorum. İl Mersin. Bu sorunu yaşayan oldu mu? ve çözebilen? Yardımcı olacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
  19. Rahasam

Bütçeme göre bu sistemi topladım sizce nasıl? ÖNERİ!

Merhaba arkadaşlar. Bütçem 45-50k maksimum. Böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Ekran Kartı AMD Radeon RX 9060 XT 16GB GDDR6 ~19.000 Kasa Aerocool P500C Mirror A-RGB ATX ~3.680 Anakart Asus Prime B650M-R AM5 DDR5 7200MHz mATX ~4.299 İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6...
  20. Rahasam

40k Bütçe! Toplanabilecek yada alınabilecek en iyi hazır sistemi arıyorum!

Merhaba arkadaşlar. Cidden bu işin ehli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zar zor biriktirdiğim 40 bin tl var cebimde. Ve bu paraya değecek en iyi fp ürünü toplamak veya hazır sistem varsa almak istiyorum. Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
Geri