Arama sonuçları: *

• Users: shiba inu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shiba inu

Corsair Void Elite RGB alınır mı ?

İyi geceler. Sözünü ettiğim kulaklık şudur: https://ty.gl/wcn1vhuq83 Sizce bu kulaklık alınır mı ve bu parayı hak ediyor mu ? Son olarak bu fiyat bandına daha güzel kulaklık var mı ?
  2. shiba inu

Bu Sıcaklıklar Normal mi ?

İşlemcim R5 3600, işlemci soğutucum T6 Ultra, anakartım ise A320M-S2H. Bu sıcaklıklar normal mi ? Ayrıca sadece youtube'dan video izliyorum ve arka planda discord, steam vs. gibi programlar açık.(Kasam yer sıkıntısından dolayı fazla hava alamıyor, yan kapak açık)
  3. shiba inu

150 TL Kasa Fanı Tavsiyesi

En fazla 150 TL bütçe için 12 CM kasa fanı önerir misiniz ?
  4. shiba inu

GSKILL 8GB CL18 3600MHz Ram Overclock

Merhaba arkadaşlar. Anakartım Gigabyte A320M-S2H ve XMP Profil 1'de. Bunun üstüne hiçbir voltaj vs. dokunmadan RAM'leri 3700MHz olarak ayarladım daha sonra sorun olmadığını görünce 3800MHz yaptım ve yine sorun olmayınca 4000MHz yaptım ve şu an sadece XMP Profil 1'de hiçbir değerlere dokunmadan...
  5. shiba inu

Yardım Asus ROG Armoury Crate Kurulum Hatası

Merhabalar. Birkaç gündür Asus ROG Gladius 2 Core farem için yazılım indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor sürekli. Yardım ederseniz sevinirim.
  6. shiba inu

A320 Anakart İle Ryzen 5 3600 İşlemciye Undervolt Yapılır Mı ?

Merhabalar. Bilgisayarımda Gigabyte A320M-S2H var. BIOS sürümü F53. R5 3600 işlemcim için undervolt yapmayı denedim ama galiba yapılmıyor veya ben beceremedim. Eğer bilen birisi varsa undervolt konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  7. shiba inu

Bilgisayarım Aniden Kapandı

Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun oynarken aniden monitör kapandı ve görüntü gitti ama kasa çalışıyor yani ışıkları yanıyordu. Bilgisayarı kasanın üzerindeki yeniden başlatma tuşu ile yeniden başlattım ve sonra karşıma çıkan ekranda şu yazıyordu: Reboot and Select Proper Boot Device or Insert Boot...
  8. shiba inu

İkinci Elde Alınabilecek En İyi Ekran Kartı

Merhaba arkadaşlar. Şu dönemde 2. El olarak 1000 TL civarında hangi ekran kartının alınmasını tavsiye edersiniz ?
  9. shiba inu

Samsung 870 EVO 500GB SSD coştu !!

Merhaba arkadaşlar. Her zamanki gibi internette gezinirken karşıma RAPID modu çıktı. Birkaç yazı okudum ve denemeye karar kıldım. RAM'im 8 GB 3600MHz ve RAPID modu ile Samsung SSD'min hızları ciddi boyutlarda arttı. CrystalDiskMark testi: Ek olarak, eğer ben sürekli RAPID modunda kullanırsam...
  10. shiba inu

Intel 11400F için 900 lira anakarta vermek mantıklı mı ?

Merhaba arkadaşlar, anakarta vermek için fazla bütçem yok ve Intel 11. nesil uyumlu anakartlar da çok pahalı geldi bana. 10400F ile 600-650 lira civarına bir anakart alırsam mantıklı olur mu ?
  11. shiba inu

Ryzen 5 3600 için 1800 TL değer mi ?

Merhaba arkadaşlar. Ben işlemci almayı düşünüyorum da Ryzen 5 3600, şu an 1800 lira civarında sizce 1800 lira Ryzen 5 3600 e verilir mi ? Bana biraz fazla gibi geldi. Teşekkürler.
  12. shiba inu

Dark Freezer X121 alınır mı ?

Selamlar. Dark Freezer X121 işlemci soğutucusu sizce 120 lira civarına alınır mı ? Snowman m200 ile arasında fark var mıdır ?
  13. shiba inu

Öneri Ryzen 3600 için soğutucu önerisi

Arkadaşlar bütçem max. 200 TL civarında. Ryzen 3600 için uygun fiyatlı soğutucu önerirseniz sevinirm. Ayrıca anakartım mATX ona göre küçük soğutucu önerirseniz iyi olur.
  14. shiba inu

Ryzen 1600AF ile hangi anakartı almalıyım ?

Merhabalar ben işlemci olarak Ryzen 5 1600 af almayı düşünüyorum ve şu an param 8gb ram için yetiyor uygun fiyatlı bir anakart tavsiye edebilir misiniz ? Ve stok fan ile eğer b450 anakart alırsam r5 1600 af en fazla ne kadar overclock yapabilirim ?
  15. shiba inu

Teknobiyotik FR 4000 Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar teknobiyotik sitesinde uygun fiyata bir sistem buldum bazı özelleştirmeler ile 4500 lirayı bulan bir sistem yaptım. Linki şu: https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr4000-firsat-sistemi.html sizce bu sistem alınır mı ve en fazla hangi oyunları oynayabilirim ?
  16. shiba inu

Intel i7 4770 işlemci alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar benim elimde lga 1150 soket anakart ve 500 lira var elimdeki işlemciyi 250 TL ye satıp 700-750 TL civarında i7 4770 almayı düşünüyorum. i7 4770 işlemcisi günümüzde alınır mı veya 700-750 TL civarına değer mi ? Son olarak güncel oyunları GTX 1050 Ti ile oynatır mı ?
Geri