Arama sonuçları: *

• Users: Emre_kymk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emre_kymk

VDSL MODEM ÖNERİSİ İSTİYORUM

Evimde max 50mbps destekleyen vdsl altyapı bulunuyor. İnternet bağlatmak istiyorum Türknet kullanacağım muhtemelen. Fiyat olarak çok uçmayacak modem önerir misiniz ?
  2. Emre_kymk

Öneri 2022 Transit Geri Görüş Kamerası Tavsiye İstiyorum

2022 model Ford Transit aracına sahibim kapalı kasa. Geri görüş kamerasına ihtiyacım var kablosu yeterli gelecek ürün öneriniz var mıdır ? dipnot : araç boş paket olduğu için stock geri görüş kamerası yok normal teyp var
  3. Emre_kymk

Fren Balatası Kaç km Gider ?

Kullandığım motor Voge R125 normal bir kullanıcı için şehir içi şehir dışı karışık fren balatası yaklaşık kaç km ömrü vardır ? Elbette bunu kullanarak anlayabilirim ilgim ve bilgim var lakin meraktan soruyorum motorsiklet frenleri ortalama ne kadar gidiyor ? 2 frende disk fren ve ABS'li
  4. Emre_kymk

Logitech G29 Almalı mıyım?

G29 baktım mediamarktan 3 ay taksitle almayı düşünüyorum. Çocukluk hayalim ve almak istiyorum seviyorum simülasyon oyunlarını. Sizlere sorum 12 - 15 bandına alabileceğim başka bu tarz direksiyon öneriniz var mıdır ? veya g29 aldıktan sonra karşılaşabileceğim sorunlar nelerdir yardımcı olur musunuz ?
  5. Emre_kymk

Çözüldü✓ Eksik sürücüleri nereden bulabilirim ?

Görselde belirttiğim üzere bir takım eksik sürücüler bulunuyor. Bunları eskiden pc formatladıktan sonra anakartım asus olduğu için Armory Crate ile indirip kuruyordum lakin şimdi anakartın sitesinde yer alan tüm sürücüleri kurmuş olmama rağmen bilinmeyenler var. Armory crate de değişmiş ve...
  6. Emre_kymk

TRAFİK SİGORTA ŞİRKETİ KİMİ SEÇMELİYİM ?

1 yıldır motorsiklet sahibiyim henüz bi kazam olmadı yani hiç tecrübeye sahip değilim hangi sigorta iyidir veya kötüdür bilmiyorum. Anadolu sigortadan yapmıştım daha önce sigortayı bu sene 6000 tl istiyor. Quick sigorta var 7600 TL istiyor. Ondan sonra gelen HDI sigorta var 12.000TL istiyor ben...
  7. Emre_kymk

NETGSM VDSL Nasıldır ? Kullanan var mı ?

evet sorum başlıktaki gibi fiyatı çok uygun geldi ve netgsm internet alsam mı diye düşünüyorum 300tlye veriyor aylık ve taahhütsüz olması biraz da cezbediyor beni istediğim zaman cayabilirim
  8. Emre_kymk

Windows Update Güncelleme sorunu, Takılı kalıyor güncellemiyor ?

Görselde belirttiğim şekilde windows update toplu güncelleştirmesini yapmıyor, yüklüyormuş gibi gösterip sürekli takılı kalıyor. Gece pcyi açık bırakmayı vs denedim sorun ne olabilir ?
  9. Emre_kymk

Windows 11 Update yapmıyor (görsel)

şekildeki gibi duruyor uzun süredir. Var mı önerisi olan ? %4 görünen güncelleme hariç diğer gelen tüm güncellemeleri yapıyor bunu yapmıyor ve yapmadığı için sağ alt tarafta uyarı veriyor. Gece de açık bırakıyorum bilgisayarı lakin nafile.
  10. Emre_kymk

0 motorda plakasız gezmek ?

bayiiden 0km motor çıkardım sigortam ruhsatım her şeyim var lakin 5 dakika ile plaka bastıramadım kaçırdım yarın sabah bastıracağım. Size sorum plakasız bi şekilde bu gece gezsem polis durdurduğunda bir şey der mi ? fatura ruhsat sigorta vs her şey benim üzerime
  11. Emre_kymk

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

Voge r125 hakkındaki her türlü yorumlarınızı merak ediyorum. A2 ehliyet yeni aldım ve başlangıç motoru olarak düşünüyorum
  12. Emre_kymk

Öneri 125cc Japon Başlangıç Motoru

Japon olması koşuluyla 125cc Kommüter başlangıç motoru arıyorum 0 olması şart değil. cb125f baktım lakin devir saati olmamasından ötürü içime sinmedi
  13. Emre_kymk

Access Point olarak ayarlanan modemin paneline giremiyorum

Huawei marka HG655D model numaralı eski bir modemi access point olarak ayarladım. Aşağı kattan ethernet ile gelen interneti başka ethernet ve yeni bir wifi üzerinden dağıtıyorum lakin admin paneline erişmeye çalıştığımda ana modemin paneline erişiyorum huawei yani access point olarak ayarladığım...
  14. Emre_kymk

Yardım CS2 TAKILMA SORUNU - FPS DROP

%99.9 oyun bozuk olduğu için pc oyunları kategorisinde açtım. İmzamdaki sistem ile hangi görüntü ayarını yaparsam yapayım en güncel driver yazılım ve programlarla arkada neredeyse windows dahil her şeyi kapatmış olmama rağmen RAKİP GÖRÜNCE OYUN TAKILIYOR 2 KİŞİ AYNI ANDA ATEŞ EDİNCE OYUN...
  15. Emre_kymk

PC Kilitlenme Sorunu

İmzamdaki sistemi bir süredir kullanıyorum ve bi süredir de çözemediğim bi arıza var. Oyun oynarken program çalışırken bilgisayarı 'kullanırken' hiçbir sorun yok lakin örn. video izliyorum video bittikten sonra ellemiyorum bilgisayarı ve bi süre youtube'da video bitiş ekranında kalıyor. Ardından...
  16. Emre_kymk

Starfield Türkçe Yama

Starfield için önerebileceğiniz İron'u ütü diye çevirmeyen yama önerisi var mı ?
  17. Emre_kymk

Öneri Kulak üstü kulaklık önerir misiniz

Bütçenin bir miktar daha üzerine çıkabilirim. Üzmeyecek mümkünse kablosuz bilgisayar kulaklığı arıyorum. 7.1 gibi özellik arayışım yok dolayısıyla ses kalitesi mikrofon kalitesi gibi donanım özellikleri önemli benim için yazılım değil. 1706294644 Asus TUF gamin h3 wireless nasıldır ?
  18. Emre_kymk

(YARDIM) Kombi Arızası, test modunda çalışıyor ama derece ile ateşleme yapmıyor

tahminimce 10 senelik eca confeo marka kombi var öğrenci evindeyim. Usta çağırıcam ama kaç para ister kestiremediğim için cesaret edemiyorum çünkü malumunuz öğrencilik şartları fazla bi param yok. SORUN'a gelecek olursak derece ile dereyi yükselttiğim zaman kombi devreye giriyor, pompa sesini...
  19. Emre_kymk

RDR 2 At sorunsalı (SPOİLER!!!)

20. Emre_kymk

Öneri MSI G274QPF-QD Alınır mı ?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-qd-27-1-ms-wqhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,200056043.html Alınır mı varsa kullanan yorumlarınızı alabilir miyim
Geri