Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Herkese merhaba, Kullandığım ASUS VG249QM1A monitörde 240 Hz haricindeki tüm yenileme hızlarında ekranda dikey ve yatay çizgiler oluşmaya başladı. Bu yüzden monitörü garantiye gönderdim; büyük ihtimalle iade ya da değişim yapılacak. Ancak bu sürede çok beklemek istemediğim için yeni bir monitör...
  2. Charles Darwin

OLED Monitör Hakkında Deli Sorular

Merhaba, OLED monitör almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda üç farklı markadan monitör buldum fakat sizlere birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. 10 saat üstü oyun oturumlarında veya karışık oyun ve film gibi aralıksız kullanımda bu panellerin yanma riski var mı? Genellikle...
  3. Charles Darwin

Servisten değişim kararı çıktı ne yapmalıyım ?

Yaklaşık 1 hafta önce Razer DeathAdder V3 model mouse'umu scroll tekerleği sorunu nedeniyle teknik servise göndermiştim. Bugün dönüş yapıldı ve iade veya değişim kararı çıktığı bilgisi verildi. Ürünü 2023 yılında oldukça uygun bir fiyata almıştım. Ancak şu an sıfır fiyatı 2.500 TL civarına...
  4. Charles Darwin

HİNDİSTAN, PAKİSTANI VURDU

Hindistan duyduğuma göre Pakistan'ın su kaynaklarını kesmişti şimdi Hindistan, Pakistan'da bulunan 9 hedefi havadan vurdu
  5. Charles Darwin

Rathke Kisti: Ameliyat mı, İlaç mı ?

Merhaba, burada kimsenin doktor olmadığını biliyorum ben sadece fikir alışverişi vesaire için yazıyorum çünkü kafam çok karışık belki düşünceleriniz bir yol çizmeme yardımcı olur. Yakın zamanda kıl dökülmesi şikayeti ile endokrinoloji doktoruna başvurdum. Doktor, bacak kıllarıma bakarak kan...
  6. Charles Darwin

Kart ekstre kesim tarihi 01.01.1900 gözüküyor

Geçen çarşamba günü x bir bankası bana haber vermeden ve onayımı almadan kart göndermiş bende teslim aldım kart limiti çok yüksekti ve bu limiti gereksiz bularak 8.000 TL tutarına çektim her neyse cuma günü monitör almak için vatan bilgisayar mağazasına gittim zaten 1 haftadır monitör alma...
  7. Charles Darwin

VG249QM1A 240 Hz Monitör Hakkında

Son 1-2 haftadır monitör araştırması yapıyorum ve kafam oldukça karıştı. İlk başta 360 Hz monitörlere yöneldim, fakat oynadığım oyunlar (Warzone, Call of Duty MP, Battlefield serisi) göz önüne alındığında, eğer sıkça CS 2 oynasaydım kesinlikle 360 Hz alırdım dedim. Ancak fark ettim ki, oynadığım...
  8. Charles Darwin

Rekabetçi Oyun İçin Monitör Önerileri

15.000 TL bütçem var çoğunlukla rekabetçi ağırlıklı oyunlar oynuyorum 2K ve 4K monitör almayı gereksiz buluyorum çünkü hikayeli oyunları çok nadir oynuyorum bu yüzden yenileme hızı yüksek, düşük gecikmesi olan monitör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Aşağıya bulduğum monitörleri yazıyorum...
  9. Charles Darwin

Rog Strix XG259CMS monitör alınır mı?

Rog Strix XG259CMS 310 HZ IPS monitörü almayı düşünüyorum VG248QG 165HZ TN ekrandan geçiş yapacağım sizce değer mi ? İnternette overclock yapılmadan verdiği HZ değerini göremedim bazıları 240 HZ değerinden 310 HZ değerine yükseltiliyor diyorlar kullananlar yardımcı olabilir mi...
  10. Charles Darwin

Spotify premium kodu veriyorum

Hesabına hiç Spotify premium üyeliği almayan kişiler yani ilk defa premium olacak kişiler bu kodu kullanabilir vereceğim 2 adet kod var bu kodların her biri kişiye 3 aylık premium süresi veriyor özelden iletişime geçen ilk 2 kişi kazanacaktır Not : Yemeksepeti puanından almıştım ulan ilk kez...
  11. Charles Darwin

Steam $80 dolar oyun önerisi

Şu an 80 dolar bakiyem var. 2-3 saattir Steam mağaza sayfasını geziyorum ama ilgimi çeken bir şey yok. Ben genelde rekabetçi ve rol yapma tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. Mesela Warzone, PUBG, Battlefield serisi, FiveM, CS 2, Call of Duty serisi. Aslında ben bu bakiyeyi GTA 6 ve EA şirketinin...
  12. Charles Darwin

Hepsiburada spesifik yorum linki nasıl alınır?

MSI shout out kampanyası dahilinde Hepsiburada üzerinden ürün aldım. Kampanyaya katılmak için o ürüne değerlendirme yapmam gerekiyor. Değerlendirmeyi yaptım ama MSI bana sadece kendi yorumumun görüntülendiği bir URL istiyor. Fakat Hepsiburada sitesinde sadece o ürüne yapılan tüm...
  13. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

İnternetten aldığımız bir ürünün 14 günlük iade etme süresi kargodan teslim aldığımız gün mü yoksa fatura tarihinden itibaren mi başlar?
  14. Charles Darwin

AMD RYZEN 7 9800X3D - VATAN BİL. 22.931 TL

Şuan 9800X3D işlemci Vatan bilgisayar uygulamasında satışa açıldı 22.931 TL fiyattan satıyorlar almak isteyen alsın ben mecbur vade farkı verip almak zorunda kaldım ürünün bence hala hakettiği bir fiyat değil ama duyduğuma göre yılbaşından sonra e-ticarete %15 stopaj vergisi gelecekmiş yani...
  15. Charles Darwin

RYZEN 9800X3D - 37.487,50 TL

İncehesap çıldırmış olmalı 9800X3D işlemci 37.000 küsür fiyata listelenmiş tabii 22.000₺ - 25.000₺ fiyat arasında satan var ama incehesap gerçekten şaşırmış olmalı...
  16. Charles Darwin

80$ dolara steam oyun önerisi

Yeni bilgisayar parçalarını sipariş ettim aldığım 4 parça msi shoutout kampanyası dahilinde bu yüzden steamde geçerli 80 dolar iade alacağım bu yüzden steam sonbahar indiriminde hangi oyunlar alınır tüm önerilere açığım. Elimde Forza 5, RDR 2, GTA V, CS 2, Battlefield 2042, Battlefield 1...
  17. Charles Darwin

Bir daha kasım indirimlerini beklemem

1 hafta önce alacağım sistem parçalarını belirledim ve hangi satıcılardan alacağımıda belirledim fiyatları not ettim hatta akakçe üzerinden fiyat çizelgesine bile bakıyorum bugün sabah son kez baktım fiyatlara her şey normaldi ama 10 dakika önce baktım belirlediğim satıcılar neredeyse ürünlerin...
  18. Charles Darwin

Anakart 9800x3d ile uyumlu mu ?

Merhaba MSI B650M Project Zero anakart alacağım fakat işlemci olarak 9800x3D işlemciyi beklemeye ve almaya karar verdim bu yüzden size üç sorum var. 9800x3D işlemci bu anakart ile uyumlu mu? Bu anakarta 9800x3D taksam herhangi bir performans kaybı olur mu ? 9800x3D işlemciyi takmadan önce...
  19. Charles Darwin

Benden size bir tavsiye

Eğer intihara gidecek kadar bir psikolojik sorununuz yoksa basit şeyler için psikiyatriye falan muayene olmayın bugün 6-7 ay birikim yapmak amacı ile popeyes başvurdum 3-4 sene önce takıntılı düşünceler konusunda ilaç ile tedavi görüyordum 2 sene öncede iyileşmiştim bu düşüncelerden kurtulmuştum...
  20. Charles Darwin

Bu sisteme bu sıvı soğutucu sığar mı?

AMD RYZEN 7800X3D MSİ B650M PROJECT ZERO ARCTİC LİQUİD FREEZER III 360MM CORSAİR VENGEANCE 2X16 DDR5 CL36 6000MHZ SAMSUNG 990 EVO PLUS 1TB M2 SSD MSİ GAMİNG X SLİM 4070 SUPER MSİ MAG PANO M100R PZ KASA MSİ MAG A850GL 850W PSU NOT : Biliyorsunuz ki bu Arctic sıvı soğutucu diğer sıvı soğutuculara...
Geri