Arama sonuçları: *

1. P

Ekran kartım sıcak değil ama ısınıyor

ekran kartım rx 590 special edition sapphire ekran kartımın sıcaklıklarına ayarlardan veya uygulamalardan baktığımda normal gözüküyor fakat elimle kontrol ettiğimde aşırı sıcak çok fazla ısınmış . ve bununla paralel olarak oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya...
  2. P

Ekran kartım çok ısınıyor

merhabalar . ekran kartım rx 590 sapphire 8gb . bilgisayarı 1.5 yıl önce 2.elden aldım . aldığımda çok iyi durumdaydı . fakat son 4-5 aydır özellikle oyun oynarken ekran kartım aşırı fazla ısınıyor . ve birdenbire ekran kartından görüntü alamıyorum (bilgisayar çalışmaya devam ediyor , mouse...
  3. P

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

bilgisayarı ikinci elden aldım . 6-7 ay civarı oldu alalı , ilk başlarda hiç sorun yoktu ama son 1-2 haftadır bilgisayarı kullanırken aniden monitör klavye mouse vs. gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor . kapatıp açınca düzeliyor . neden oluyor olabilir ?
  4. P

Rtx 4060 , 3060 ekran kartina i7 takarsam darbogaz yaparmi ?

Rtx 4060 8gb veya rtx 3060 12gb ekran karti olan bir sistem toplayacagim . İslemci olarak İ7 12700 takarsam sitem darbogaz vs. Yaparmi . 16gb ram olacak , b760 anakart olacak , 500 gb m.2 ssd olacak , 650 veya 700 w psu olacak . Yardimci olursaniz sevinirim .
  5. P

6-7k arası sistem tavsiye

ortalama 6-7k arası bir param var . monitor dahil olması şart değil. [100 lira 200 lira fln küsürat sorun edilmez]
  6. P

laptobum ne kadar eder

laptop hp 6570b i5 3470 işlemci 8gb ram 240 gb ssd 1gb hd4000 ekran kartı 60hz ekran 768p yanına istenirse bluetooth mouse valorant cs lol mc fln oynatıyo ne kdr eder
  7. P

pcmin ederi ne kadar

sistem 1 gb ekran kartı intel pentium işlemci 4 gb ram intel anakart 240 gb hdd valorant cs lol 60 fps veriyor ne kadar eder satmaya kalksam
  8. P

4.5-5k sistem tavsiye !!!!!

elimde ortalama 4500-5000 tl bir bütçe var ikinci el veya sıfır bir sistem önerebilir misiniz ?
Geri