Arama sonuçları: *

• Users: engin0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Amerika'dan laptop önerisi

Merhabalar, bir tanıdığım Amerika'dan laptop getirecek. Yaklaşık 1700$ bütçem var. Genellikle unreal engine 5, unity ve oyun için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
  2. E

Kingston NV2 500GB SSD alınır mı?

Dell 7577 kullanıyorum. Başlıktaki SSD'yi almayı düşünüyorum 900 TL'ye alınır mı? https://www.teknobiyotik.com/kingston-nv2-500gb-3500mb-2100mbs-nvme-pcie-m2-ssd-snv2s-500g.html?ref=akakce&v=1.54.7
  3. E

Dell 7577 SSD önerisi

İyi akşamlar herkese, Dell 7577 kullanıyorum. 128gb ssd ve 1tb hdd takılı. Ssd yükseltmek için hdd yi çıkarıp ssd almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ? 500gb yeterli olur.
  4. E

S21 FE mi S21 mi almalıyım ?

Herkese merhabalar, 9000 tl civarında telefon alacağım, s21 ile s21 fe arasında kaldım. s21 fe daha mantıklı duruyor fakat batarya sorunu var çabuk bitiyor diyorlar. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. E

5000 TL Telefon Önerisi

Merhabalar 5000 tl ye telefon alacağım. Önceliklerim batarya ekran kamera. Şu an aklımda M52 var ne dersiniz ?
  6. E

500 TL Vdsl2 Modem Önerisi

Merhabalar, Turknete geçeceğim için Vdsl2 modem almak istiyorum. Bütçe 500 TL fakat ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Evde kablosuz olarak bağlanacağım için wifi ı iyi olması lazım. Şimdiden teşekkürler.
  7. E

350 TL Mouse önerisi

Herkese merhabalar, mouse almayı düşünüyorum Laptop kullanıyorum taşımam gerektiği için kablosuz düşünüyorum. Sizce 350 Tl ye kablosuz mouse mu almalıyım yoksa 200 TL civarına kablolu alıp 100 TL ye de taşımak için kablosuz mouse mu almalıyım ? Bütçe 350 dedim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.
  8. E

Dell 7577 Aşırı ısınma ve fps drop sorunu

Merhabalar dell 7577 1050Ti 8gb ram modelini kulanıyorum. Oyunlarda işlemci 100 dereceye kadar çıkıyor ve fps düşüşleri oluyor. Daha önce undervolting yaparak ısınmayı çözmüştüm fakat bios güncellemesiyle undervoltingi kilitlemişler yardımcı olursanız sevinirim.
  9. E

300 TL mouse önerisi

300 TL ye kadar büyük olmayan bir mouse önerebilir misiniz? Oyun amaçlı kullanacağım.
  10. E

Monitörden 144hz alamıyorum

Merhabalar Viewsonic xg2405 kullanıyorum laptopa bağlı bir şekilde. Başka bir monitörle 144hz alabiliyorken bu monitörde alamıyorum. En fazla 120 hz alıyorum 144 yaptığım zaman siyah ekran verip 120 hz e geri dönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. E

200 TL kulaklık önerisi

Merhabalar. Maksimum 250 tl ye kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Oyun oynarken, film izlerken ve müzik dinlerken kullanacağım. Gözlük kullanıyorum rahatsız etmeyecek bir şey olması lazım. Ses kalitesi iyi olsun yeter. Çok fark olur diyebileceğiniz model varsa 300 e kadar çıkabilirim. Şu an...
  12. E

1900 tl ye kadar monitör önerisi

Merhabalar, 1900 tl ye kadar monitör almak istiyorum. Asus tuf vg249q almıştım yandan bakınca sararma olduğu için iade ettim. Ne önerirsiniz ben bunları buldum. Viewsonic güzel gibi...
  13. E

Asus tuf vg249q mu Hp x24ih mı alınmalı

Merhabalar, 1800 tl civarında monitör almayı düşünüyorum. Asus tuf vg249q almıştım fakat siyah ekranda yandan bakınca sararma olduğu için iade ettim. Sizce yine asus vg249q mu almalıyım yoksa hp x24ih mı almalıyım. Hp nin renkleri güzel gözüküyor. Acaba kronik sorunu falan var mıdır ?
  14. E

1800 TL Monitör Önerisi

Merhabalar 1800 TL civarı monitör arıyorum. Asus tuf vg249q almıştım fakat iade edeceğim çünkü siyah ekranda yandan bakınca sararma oluyor. 27'' 1080p için rahatsız etmezse 27'' daha iyi olur. Pikseller sayılır derseniz 24'' de olur. Pivot modu da olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
  15. E

Asus Tuf VG249Q siyah ekranda yandan bakınca sarılaşma

Merhabalar Asus tuf vg249q aldım fakat siyah bir ekranda yandan baktığım zaman sararma oluyor normal midir iade etmeli miyim ? Sağ üstte de biraz ışık sızması var. Fotoğraflardaki gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. E

Monitörü 144hz yapınca görüntü kayıyor

Merhabalar Asus TUF Gaming VG249Q monitör aldım. Hdmi ile laptopa bağladığımda 120hz de bir sorun yok fakat 144hz yapınca fotoğraftaki gibi oluyor. İnternette 1.4 HDMI 144hz i destekler yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. E

250 TL Klavye önerisi

Merhabalar, laptopta kullanmak için klavye arıyorum. Daha çok oyun ve programcılık için kullanacağım. Çok sesli ve büyük olmazsa daha iyi olur. 250 tl ye yoksa uzun ömürlü bir şey için biraz daha artırabilirim. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
  18. E

2000 TL ye kadar monitör önerisi

Merhabalar maksimum 2000 tl ye kadar monitör almayı düşünüyorum. Oyun, film ve programcılık için kullanacağım. 27'' 1080p kötü gözükür diyorlar eğer 24'' ile çok fark yoksa 27'' istiyorum. Minimum 144hz ve pivot kullanım olursa daha iyi olur fakat şart değil.
Geri