Arama sonuçları: *

• Users: Gojira
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gojira

Anker soundcore r50i NC 1399TL

https://amzn.eu/d/0dlNo3pS Fiyatı çok iyi düz r50 i bile 1500 civarına çıkmışken
  2. Gojira

Pc kendini sürekli yeniden başlatıyor

PC rastgele bir şekilde kendini yeniden başlatıyor ısınma yok sistemde tek slot ram falanda denedim formatta attım aynı gene 0 sağlıklı 2. Bi ssd vardı sistemde onu devre dısı bıraktım gene düzelmedi sorun ne olabilir
  3. Gojira

Hava astsubay için kaç fyt yapmam lazım

Bu hafta mülakata gideceğim tyt sıralamam 550 k hava astsubay için fyt den kaç yapmam lazım sizce
  4. Gojira

Rog scope ii96 wireless

B tuşu bazen çift basıyor garantiye yollamalımıyım kendim halledebilirmiyim
  5. Gojira

S23 fe fotoğraf geç işliyor

S23 fe cihazımızda fotoğraf çektikten sonra çok heç işliyor galeriye geç düşüyor wp üzerinsen fotoğraf atmaya calıstıgımda ara ara atıyo beni siyah ekran verip can sıkıcı olmaya başladı ne yapmalıyım
  6. Gojira

Windows driver uyarısı

bu hatayı veriyor anlık siyah ekran oluyor imzadaki sistem neden
  7. Gojira

Armoury crate kötülüğü

bu armory crate ne kadar rezil bir driver asus rog scope ii96 kullanıyorum razer bw v3 mini hyperspeedden geçmiştim razerın yazılımını o kadar iyiydiki koskoca asusun bu kadar rezalet bir yazılım kullanması şaka gibi
  8. Gojira

Pc kendi kendine gücü kesmeye basladı

İki üç gün önce açacaktım pcyi açılmadı kabloyu cıkarttım taktım falan geldi kendine az çnce kendiliğinden cızırtı çıkartıp gücü kesti psu nun çıkış kısmında oksitlenme gibi geldi bana böyle bir durum var açılmıyo
  9. Gojira

Samsung şarj kablosu önerisi

Şarj kablomum girişlerinin biri kırıldı kablo önerisi lazım anker spigen gibi markalar iş görürmü s24 fe kullanıyorum 25w adaptör ile
  10. Gojira

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f 4999 TL

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray 7.299 TL yerine 4.999 TL https://m.n11.com/urun/amd-ryzen-5-7500f-37-ghz-am5-38-mb-cache-65-w-islemci-tray-42656056?magaza=fay-teknoloji Fiyat başarılı
  11. Gojira

Sahibinden 2. el rx 580 aldım kart çalışıyordu sistemde çalışmadı

aldığım kartı video atmıştı aldığım kişi çalıştığına dair sistemime takınca görüntü git gel yapıyor
  12. Gojira

Asus rog scope ii96 wireless driver gçrmüyor

kablosuz kullanırken 2.4 ghz de ışık modlarını kullanamıyorum böyle diyor
  13. Gojira

🔥İndirim S24 fe 128 gb 26.499 tl

https://app.hb.biz/QTxbABQ30tZu Fiyatı başarılı alınır
  14. Gojira

Full temperli beyaz kasa önerisi

3-4 k civarına full cam beyaz bi kasa varmıdır
  15. Gojira

Cs2 alt tab sorunu yaşıyorum

İmzadaki sistemle cs 2 de 4:3oynarken alt tab atınca saçmalamaya başlıyor oyundan falan atıyor fps drop giriyor
  16. Gojira

S24 fe 3x zoom sorunu

S24 fe cihazımda 3x e zoom yapınca görüntü açayip kumlanıyor neden
  17. Gojira

Rx 7700 xt 240 hz nasıldır ?

7700 xt ve 7500 f veya 7600 ile bir sistem toplayacağım 240 hz monitör fazla kaçarmı ?
  18. Gojira

S24 fe 256 gb h.o mu g.o mu

Eğiitim indirimi ile 28 k ya aldım
  19. Gojira

mediamarkt sipariş iptali

s22+ almıştım mediamarktan 2 gün önce siparişim iptal edilmiş müşteri hizmetlerini aradım sipariş aktif dediler siparişim iptalmi edilecek
  20. Gojira

S22+ Aldım h.o mu g.o mu

mediamarktan s22+ aldım h.o mu g.o mu
Geri