Arama sonuçları: *

• Users: mamikotr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mamikotr

192.168.1.1 girilmiyor

Süperbox ayarlarını yapmak için bu siteye girmek istiyorum ama giremiyorum arkadaşlar hatanın bi çözümü var mı?
  2. mamikotr

Xiaomi Mi WiFi Pro Cihazı Zaman Aşımı Sorunu

Arkadaşlar yeni aldığım bu cizhazda kurulum hatayı alıyorum yardım edebilirmisiniz.
  3. mamikotr

FULLY Wifi adaptör çalışmıyor

Masaüstü bilgisayarimdaki wifi adaptörü çalişmiyor.İlk aldiğim 1 hatfta gayet iyidi ama 1 haftadir net kesilmeleri yaşiyodum ve ve suan wifi bulamiyor.Yapilabilcek bir sey var mı?(Cihaz çalişiyor ama wifi bulamiyor)
  4. mamikotr

RTX 2060 yük altında 81 derece

Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB modelini kullanıyorum. Boşta 45- 50 derce alıyorum. Yük altında 81 derce alıyorum. Kasa: Corsair Delta RGB. 1591058662 MSI Afterburner fan ayarlarım.
  5. mamikotr

YouTube hesap doğrulama hatası

Merhaba arkadaşlar yeni bir YouTube kanalı açtım. Videoya küçük resim koymak için hesap doğrulayacaktım fakat aşağıdaki hatayı veriyor. 4 5 tane telefon numarası denedim. Fakat her seferinde aynı hatayı alıyorum. 1588038427 YENİ GELİŞME DAHA OLDU KOD GELDİ AMA BU SEFERDE KODU KABUL ETMEDİ
  6. mamikotr

Xbox Insider Erişim Engellendi Sorunu

Minecraft RTX beta sürümüne girmek için Xbox Insider indirdim ama giriş yapamıyorum. Google'da Türkçe kaynak bulamadım yardım edebilir misiniz?
Geri