Arama sonuçları: *

• Users: ElvisS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

13 Gezegen giriş yaparken sorun yaşıyorum

Merhabalar 13 Gezegen adlı çizgi roman satış sitesine giriş yapmaya çalışıyorum fakat bu tarz bir resimli güvenlik sorusu çıkıyor karşıma ne kadar başka görsel getir desem de sadece çizgilerin yeri değişiyor. Herhangi bir sayı veya yazı yok ne yapmam gerekiyor?
  2. E

Canon Pixma TS3450 yazıcı şeritler halinde taşırma yapıyor

Merhabalar, Canon Pixma TS3450 yazıcım şeritler halinde taşırarak yazıyor. Kartuşu bugün doldurttum, temizleme ve yoğun temizleme işlemlerini 3-4 defadan fazla yaptım fakat gene böyle çıkartıyor.
  3. E

Redragon K586-Pro Brahma mu XPG Summoner Cherry MX Red Switch mi?

Başlıkta da açıkladığım gibi bu iki klavye hoşuma gidiyor sizce Redragon K586-Pro Brahma mu XPG Summoner Cherry MX Red Switch mi?
  4. E

Laptopuma Hdmi 2.0 taktım ama hala 120hz veriyor ama Monitör 165hz

Merhabalar laptopumda display port girişi olmadığı için hdmi 2.0 taktım ama hala 120 veriyor. Hdmi 2.0 ile max 144 alınabildiğini biliyorum. Monitör: Asus VG24VQR 165 Hz 1ms FreeSync 23 inch Laptop: Nvidia Mx230 i5 12010u 8gb ram 480 gb ssd Laptop Modeli: Casper Nirvana S500 Silver
  5. E

Format Öncesi Wireless varken Şimdi Yok?!?!?!

merhabalar ben bu pc de eskiden çok kullanırdım yeni pc aldım ama sonra bu pc yi yan monitör olarak kullanıcaktım laptop bu arada çok fazla donuyodu format attım ancak şimdi wi-fi yok sadece ethernet girişi var ethernete bağladım ancak bu internet benm odama çok uzak ve bu pc yi aiecek...
Geri