Arama sonuçları: *

1. UmutcanK.41

Wifi 6 Router Tavsiye

Merhaba arkadaşlar elimde eski nesil ASUS DSL-AC51 modem var evde çok fazla cihaz bağlandığında kaldıramıyor wifi kesiliyor reset atmam gerekiyor bunun için daha yeni nesil wifi 6 router bakıyorum. TP-LİNK AX23...
  2. UmutcanK.41

ACER NİTRO 5 WİFİ KART SORUNU VE TAVSİYESİ

Merhabalar acer nitro 5 ryzen 5 6600h rtx3050 donanımına sahip laptopa sahibim ama bunu içerisinde wifi kart olarak RZ616 modeli var ve sorunlu bir model driverlar ile sorunu çözülmüyor ara ara wifi gidiyor wifi kısmı gelmiyor cihazda BT açıkken wifi drop giriyor çekim alanı daralıyor ani ping...
  3. UmutcanK.41

Ryzen 5 5600 ikinci el mi alınmalı sıfır mı?

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 1600af kullanıyorum artık 5600 e geçmek istiyorum 2. elde 3700 e almak mı mantıklı yoksa sıfır 4480 TL 5 taksitle mı almalıyım? İşlemcilerde ikinci ellerde ekran kartları kadar sorunlu çıkabiliyor mu? Son olarak TT mobil veya internet kullanan arkadaşlardan TT...
  4. UmutcanK.41

Cashback Uption mu Tami mi?

Merhaba malum paparanın işlevi durdu youtube premium mu paparadan çekiyordum şuan başka cashback veren buraları gördüm fakat bu uptionda eve evrak felan gelip imzalanıyormuş galiba tami de durum nasıl kullananlar yardımcı olabilir mi direkt online olarak hesap açıp sanal karttan kullanabiliyor...
  5. UmutcanK.41

Televizyon youtube sertifika hatası veriyor

Arkadaşlar merhaba Hı level markasının eski bir smart tv si var daha düne kadar youtube a giriyordu bugün girmeye çalıştığımda böyle hatalar vermeye başladı. İnternetle mi alakalı acaba diye modem resetledim yine olmadı. Televizyona mobil verimi bağladığımda giriş yapabildim bir sıkıntı yok...
  6. UmutcanK.41

ASUS AC750 modemi nasıl router yapabilirim?

Merhabalar vdsl internetim varken asusun ac750 modemini almıştım fibere geçince türk telekom tp-link archer c5v modemini verdiler fakat modemin wifi performansı çok kötü modemin yanına 2.4ghz de 50-60 mbps verirken 1 oda öteye geçince 5-6 mbps hızlarına düşüyor. Fiber modemi bununla değiştirmek...
  7. UmutcanK.41

Ekran kartı alıcam Furmark sonuçları iyi mi?

İlk defa 2.El ekran kartı alıcam bütçeme uygun bi 3060Ti modeli buldum Furmark testleri ekteki gibi alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
  8. UmutcanK.41

15K 4060ti alınır mı?

Ekran kartımı güncellemek istiyorum ikince elde uygun kartlar arıyorum 9060XT almaya karar vermiştim AMD ekran kartı almaya cesaret edemedim yazılımsal sıkıntılarından dolayı aynı fiyatlara MSI 4060ti var 16gb 15k ya alınır mı?
  9. UmutcanK.41

40-45K laptop önerisi

Arkadaşlar güncel 40-45 k arası güçlü genellikle oyun amaçlı kullanılacak ekranı kaliteli bir laptop arayışındayım tavsiyelerinize açığım.
  10. UmutcanK.41

160 cm PC Masası önerisi lütfen

Uzun zamandır masa arayışındayım gördüğüm çoğu masada sallanma sorunu var minimum derecede sallanan 160x60 masa önerebilir misiniz?
  11. UmutcanK.41

MAX 40 K Tavsiye sistem

Arkadaşlar max 40k ya sistem önerir misiniz ?
  12. UmutcanK.41

Motora Start Stoplu araçtan takviye yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yatan bir scooterım var motoru kışın kapatmıştım bir kere akü full bitti arkadaşın araçtan takviye yaptık,şimdi tekrardan bitmiş bizim kendi aracımızda start stoplu akü var bu aküden takviye yaparken farklı bir yöntemi var mı yapılır mı birde araca bir zararı...
  13. UmutcanK.41

Glorious Model D 2 Kablosuz 1440 TL !!!

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D38BRFDM?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_T1XXYYTXCZEA6ACRV3JC&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_T1XXYYTXCZEA6ACRV3JC&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_T1XXYYTXCZEA6ACRV3JC&th=1 Son 6 ayın en düşük fiyatıymış. 1743011017 Son 3 adet!
  14. UmutcanK.41

Sistemimi Güncellemeyi Düşünüyorum Tavsiye

Merhaba 2018 yılında ilk kasamı gamegarajdan almıştım hala aynı sistemi kullanıyorum bu sistemi güncellemek istiyorum artık oyunları akıcı şekilde oynayamıyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sistem: AMD Ryzen 5 1600 AF Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Inno3D GeForce GTX1650 SUPER...
  15. UmutcanK.41

Solidworks kurarken hata alıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar sorun şu mekatronik öğrencisiyim solidworks kullanmaya başladık fakat ben 2023 versiyonunu kurmuştum crackli olarak sonrasında hocada ve okuldaki PClerde 2020 olduğunu öğrendim 2020 sonrası dosyaları açmıyormuş bende bütün dosyalarını kaldırdım 2020 kurmak için fakat kurulumda daha...
  16. UmutcanK.41

PT.com güvenilir mi?

Merhaba macbook air m2 almak istiyorum öğrenciyim PT.com da 46 k dan 36 k ya düşüyor öğrenci indirimiyle güvenilir mi? https://www.pt.com.tr/macbook-air-136-inc-m2-8cpu-8gpu-8gb-256gb-gumus-mlxy3tua
  17. UmutcanK.41

2020 Solıdworks Nerden İndirebilirim?

Merhabalar önlisans mekatronik öğrencisiyim 2020 solidworks indirmem gerekiyor dersim için yardımcı olabilecek var mı bir kaç yerden indirdim lisans numarası istiyor
  18. UmutcanK.41

M2 SSD soğutucu blok takmak garantisini bozar mı?

Yeni m2 ssd aldım elimde ssd soğutucu da mevcut fakat izlediğim videolarda ssdye soğutucu takmak için üzerindeki etiketin sökülüp montajı yapılıyordu,etiket sökülünce de garanti dışı kalıyor dediler doğru mu? Birde ssdler kolay arızalanan parçalar değil diye biliyorum bozuyorsa bile soğutucuyu...
  19. UmutcanK.41

Çözüldü✓ Format atamıyorum yardım

Yeni bir m2 ssd aldım mevcuttaki sistemi formatlayıp m2 içine kurucaktım rufus ile Windows isosunu yazdırıp flasha attım fakat böyle bir şey diyor ne yapmam lazım?
  20. UmutcanK.41

Çözüldü✓ Laptop Ekranı 1 Hz Gözüküyor Yardım

Merhaba arkadaşlar acer nitro 5 laptopum var bugün apex legends oynuyordum maçım bitti laptopta oyun açık vaziyette lavaboya gittim geldiğimde bilgisayar oturumu kapatmıştı tekrardan şifremi girip açtım bi baktım ekran çözünürlüğü %150 olmuş bunu düzeltirken bilgisayar kasıyor gibi hissettim bi...
Geri