Arama sonuçları: *

1. A

8kg çamaşır Makinesi öneri

Öğrenci evine 8kg çamaşır makinesi önerir misiniz? en ucuzundan
  2. A

Koorui iade edip ktc almalıyım

Normalde ktc ht27t22c almak istiyordum ama stok bitmişti. Amazondan Koorui G2722p aldım. Bu gün kurdum monitörü ama bildirim geldi ktc stok gelmiş. Kooruinin 1000.1 Ktc nin kontrast oranı 1300.1 500tl lık bir fark var. Hz farkı önemli değil genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İade edip ktc...
  3. A

Nb f80 Kısa geliyor h100 mü almalıyım

North Bayou F80 almıştım ama bir tık kısa geldi masamın kenarına takıyorum ortasına zor ulaşıyor alçak kalıyor göz hizama kaldırdım mı ortalamiyor masayı. H100 aynı boyutta gibi ama harici sütun yükseklik ayarı olduğunu daha uzağa uzanır gibi geldi benim senaryomda, önerinizi nedir
  4. A

Diş tedavileri neden bu kadar ağrılı acılı

Özellikle diş hekimi üyeler varsa sormak istiyorum yıl olmuş 2026 neden diş tedavileri bu kadar acı verici. Anestezi pahaliysa parası nedir verelim. Uzun zamandır dişçiye gitmiyordum. Yakın zamanda diş ağrısı nedeniyle gittim Kanal tedavisi yapalım dedi kabul ettim. Normalden ağrı dayanımım...
  5. A

Driver booster vb gerekli mi

Driverlari güncellemek için driver booster vb harici program kullanmak gerekli mi? Ekran kartı için nvdia app kullanıyorum ama onun dışında hiç elle driver güncellemesi yapmıyorum sistem bunu otomatik yapıyor mu
  6. A

6k ya kadar 2k monitör önerisi

Laptomuma monitör almak istiyorum 27 inch 32 inch arası 2k . 6k bütçe ayrıdım az mıdır emin olamadım.
  7. A

Xbox 9. Nesil mi cyclone 2 mi

Yaklaşık ikiside aynı fiyat Amazondan 3000 1000 ile almaya çalışicam hangisi daha iyi olur FIFA tarzı oyunlar oynuyorum
  8. A

Yurtdışı para iadeleri gelmiyor

Yurt dışından sürekli alışveriş yaptığım yerlerden iki tane siparişim iptal oldu. İkiside farklı ve güvenilir firmalar. Kartıma para iadesi ama bir türlü gelmedi. Birinin iadesi 27 Ekim'de yapıldı ve bankaya aktarıldı dendi diğer 25 Ekim'de üzerinden 10 günden fazla zaman geçti hala ücretleri...
  9. A

GuliKit KK3 PRO alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/gamepad-oyun-kolu/?markalar=gulikit Bu kolu almayı düşünüyorum garantili olması cazip geldi. Bu fiyata alınır mı ne düşünüyorsunuz
  10. A

İadem bankaya iletildi mi

Yurt dışından alışverişi yaptığım bir yer siparişimi iptal etti. Para iadesi yaptı en azından öyle iddia ediyor. 10 gün den uzun süre oldu hala para hesabıma gelmedi onlara sorduğumda biz gönderdik diyorlar bankanız yaptırmamıştır. Bunu nasıl anlarım paranın gelip gelmediğini. Ziraat Bankası
  11. A

LED far yasakmı, model önerisi

97 Clio 1 aracımın bir far ampulü patladı diğerininde aydınlatmasından memnun değilim. H4 ampuller. Almışken LED alıyım dedim ama led veya Xenon amluller yasaklandı diyorlardı o hangileri için geçerli ceza yemiyeyim. Birde LED takarsa fardaki desenlerin zımparalanması lazım diyen birkaç kişi...
  12. A

YD iPhone 17 pro alınır mı

Şuan xiamoni mi 11t pro kullanıyorum. Ömrünü doldurdu. Biraz param birikti. Yurtdışı iPhone 17 pro almayı düşünüyorum 4+4 ay kullanırım kalan 4 ay içinde magsafe sim cihazı yapmışlar ondan alıp kullanırım dedim. Önerir misiniz?
  13. A

Bu Ram in yanına hangi Ram i almaliyim

Laptopum da bu tam var yanına 16gb daha ram almak istiyorum uygun fiyatlı ne önerirsiniz.
  14. A

Yurtdışı iPhone karda Garanti mevzusu nasıl oluyor

Yurtdışı iPhone 17 pro almayı düşünüyorum bazılarında 1 yıl uluslararası garanti yazıyor bazılarında yok diyor. Bu nasıl oluyor. Bu garanti 1 yıl boyunca herşeyi kapsıyor mu
  15. A

Samsung odseys g3 İkinci monitör olarak laptopa alınır mi

https://amzn.eu/d/d1gQGvn Laptopum var duvara asıp ikinci monitör yeri geldiğinde olarak kullanmak istiyorum alınır mı
  16. A

Asus tüf a15 ram önerisi 16gb

ASUS TUF GAMING A15 FA507UI-LP125 model laptopun var ryzen9 rtx4070 ve tek kanal 16gb ddr5 tam var ikinci yuva içinde 16gb almak istiyorum uygun fiyatlı model önerebilirmisinjz
  17. A

Yks için kardeşime tablet önerisi

Kardeşim yks ye hazırlanıyor. Yazın benim tabletini kullandı iPad 10. Nesil ve Apple öncül V2. Şimdi okullar açılıyor bana tablet lazım ona yenisini alcaz. Gidip ipad almak istemiyorum 11.nesil iPad ve kalemi pahalı geldi ne önerirsiniz kalemli olarak
  18. A

Cezanın bir şarkısını arıyorum

Geçen ceza konserine gittim. Konserde söylediği bir parça vardı çok hoşuma gitti ama adını bulamıyorum. Hatırladığım şey şarkıdan önce bu şarkıyı babam konserlerime geldiğinde eşlik etmeyi en çok sevdiği şarkıydı demişti. Bilen varsa yardımcı olabilir mi
  19. A

Kötü durumda bukalemun buldum nasıl bakarım

Yolda giderken, sıcaktan bayılmış gibi duran bi bukalemun buldum aldım eve getirdim su falan koydum klimanın altında kendine geldi biraz, buna nasıl bakabilirim. Ne vermek lazım yiyecek olarak
  20. A

Arabaya orijinal görünümlü ses sistemi nasıl yapabilirim

Eski bir Clio arabam var. Sadece öndeki iki hoparlörü çalışıyor bı tane de tarih öncesinden kalma Pioneer teyibim var sonradan kendim Bluetooth ekledim. Normalde bunlarla mutluydum ama geçen arkadaşımın 2025 Citroen C4 üne bindim. Normalde nefret ettiğim şarkılar bile kullağıma çok güzel geldi...
Geri