Arama sonuçları: *

• Users: egealaca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

DJ İşleri için laptop önerisi

Merhabalar herkese.Rekordbox gibi programları sorunsuz çalıştırabilecek ve ddj 400 controllera güç sağlayabilecek ucuz bir laptop arıyorum.Lütfen yardım ediiin.Önerilerinizi bekliyorum
  2. E

DDJ 400 İle Çalışacak Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum rekordbox çalıştırabilecek ve DDJ 400 Mixera güç sağlayabilecek usb portu olan önerileriniz nedir?
  3. E

KLAVYE SODA DÖKÜLDÜ SWITCHLER KÖTÜ

Klavyeye Soda Döküldü Sabah Konularımdan Bakabilirsiniz Şuan Her Tuş Basıyor Ama Switchlerden Bazılarından Az Ses Geliyor Ve Basınca Çok Yavaş Kalkıyor Yani Yapışkan.Sizce Ne Yapsam Klavye KB-R17 Blue Switchi Var 1624302290 Sizce Beklesem 2 Gün Kuruyunca Düzelirmi?
  4. E

Klavye Switchinden Ses Çıkmıyor Ve Yavaş Kalkıyor.

Klavyeye Soda Döktüm Yanlışlıkla Sonra Müdahale Ettim Kurudu Ama Şuan 2 Adet Tuşun Switchi Yavaş Kalkıyor Yapış Yapış Ne Yapsam Nasıl Temizlerim? 1624281934 Bu Arada Çalışıyor Tuşlar
  5. E

ACİL KLAVYEYE SODA DÖKÜLDÜ

Beyler Klavyeye Limonlu Soda Döktüm Yanlışlıkla Klavye Rampage Hemen Ters Çevirdim Vurdum Suyu Çıksın Diye Şimdide Tüm Tuşlarını Söktüm Ters Bekletiyorum Ne Yapsam Sizce? Birde Tuşlar Yapış Yapış Oldu Bir Kovaya Atıp Yıkasam Nasıl Olur? Nasıl Yıkasam Sizce?
  6. E

Yayın Ayarları Yardım Pls

İnternet Hızım Böyle,Kaç Bitrate Hangi Çözünürlükte Yayın Yapsam? Ping Olmaması İyi Olur Birde Apex Legends Yayını Yapacağım
  7. E

Kulaklıkta bir şey Oynuyor

Rampage Raging Plus Kulaklığımın Sağ Hoparlöründe bir şey Hareket Ediyor Gibi Ses Geliyor,Kulaklığın Işığıda Çalışmıyor Bu Yüzden Olabilirmi,Bir Açıp Baksammı?
  8. E

Superonline Fiber Var Ama Yok

Superonline Fiber Nerededen Baktığımda Adresimde Fiber Gözüküyor Fakat Netspeedi Aradım Olmadığını Söylediler,Sizce Ne Yapsam? (Yeni Geldi Fiber)
  9. E

Fiber Ne Zaman Aktif Olur

Fiberin Ne Zaman Aktif Olacağını Öğrenebileceğim Bir Yol Varmı?Kabloları Falan Döşediler
  10. E

Fiber Ne Zaman Aktif Olur

Beyler Fiberin Ne Zaman Aktif Olacağını Öğrenebileceğim Bir Yol Varmı?Kabloları Falan Döşediler
  11. E

Vdslden Fibere Hız Farkı

Merhaba.Şuan Vdsl Kullanıyorum Siteye Fiber Döşediler Sizce Fibere Geçersem İnternet Hızım Kaç Olur? Özellikle Uploadı Merak Ediyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim :) Şuanki Hızım Ekte
  12. E

Yayın Yaparken Ping Sorunu

Selamlar.5-5.5 Mbps Arası Uploadım Var Ama 3500 Bitrate 720p60fps Yayın Açtığımda Pingim 130+lara Çıkıyor (Oyun Apex Legends)Sorunu Nasıl Çözerim? Bitratemi Düşüreyim Sizce?Sunucu Falan Test Ederek Seçtim Bu Arada
  13. E

Kulaklık Çalışıyor Işık Ve Mikrofon Çalışmıyor

Rampage Raging Plus Kulaklığım Var Ses Sorunsuz Olarak Geliyor Fakat Mikrofon Ve Işık Çalışmıyor.Kablosu Örgülü Olduğundan Dolayı Açmaya Korkuyorum Fakat Ara Sıra Kabloyu Oynattığımda Işık Geliyor. Ne Yapsam Sizce? Bilgisi Olan Varmı?
Geri