Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

Gitar Hakkında Tavsiye

2.el gitar almak istiyorum.İlk başlarda öğrenme amacı güttüğüm için sıfır almak istemiyorum.Sonrasında hoşlanmam vesaire. Çeşitli 2. el platformlarında bazı yeni ve defosuz olduğu söylenilen gitarlara bakıyorum. Fazla bilgim olmadığı için buradaki bilge insanlara soruyorum. Hangi markalara...
  2. ''Wolfred!ghT

Yeşil Pasaport Yardım

Babamdan dolayı yeşil pasaport alabiliyorum.Ancak internetten biraz bakınca ''Pasaport Talep Formu'' ve ''SGK Dökümü'' gibi istenilen şeylerde biraz sıkıntım var. Öncelikle,Hak sahibi(Yani babamın) belli bir noktada imzası gerekiyor.Fakat şuan memlekette olmadığım için imza konusunu nasıl...
  3. ''Wolfred!ghT

Kontak Lens Hakkında Öneri

Normalde Temel Eğriliği(B.C) 8.7 olan lens kullanıyorum. Lakin artan maliyetlerinden ve bulunmama sorunlarından dolayı 8.6'ya geçmeyi düşünüyorum. Aranızda böyle bir değişiklik yapan var mı? Gözden düşme falan yapar mı?
  4. ''Wolfred!ghT

Teleskop önerisi ACİL

Beyler Teleskop lazım. Bütçe 15.000 kadar. Şimdi diyeceksiniz bu deli bu saatte neden Teleskop arıyor? Münasip bir yerine mi yerleştirecek? Hayır. Olay şu ki;Küçükken her zaman tesleskop isteyipte alamayan bir yakınım vardı. Şimdi elime belli bir bütçe geçeceği için ona hediye etmek istiyorum...
  5. ''Wolfred!ghT

Trende cam kenarı koltuk bulma

Trene bineceğim. Cam kenarına binmek istiyorum. Hangi numaralı koltuğun cam kenarına geldiğini nasıl bilebilirim? Bunun için bir yöntem var mı?
  6. ''Wolfred!ghT

Çiçek Gönderimi Sorunu

Çiçek gönderimi yapacağım. lakin internetten üzerinden alınan çiçeklerin yolda herhangi bir kaza kırıma kurban gitmelerinden de korkmaktayım. Bu işlerde deneyimli biri var mı? Ne yapayım?
  7. ''Wolfred!ghT

Ütü Tamiri İçin Öneri

Dün çok felaket bir olay başıma geldi. Ütüm bozuldu. Kıyafetlerimi her yıkama-kurutmadan sonra ütülerim. (Çoğunluğu ütü istiyor) Şimdi bu ütüyü tamir ettirmek için ne tarafa götürebilirim? Öreilerinize
  8. ''Wolfred!ghT

İkinci el bilet bulma

Haftasonu bir etkinliğe katılmak için bilet arıyorum ancak bulamadım. Gelmekten son anda vazgeçenler veya alıpta sonra satmak isteyenlere ulaşabilmem için bu tür whatsapp grupları vesaire var mı?
  9. ''Wolfred!ghT

Pazar Günü ulaşması gereken kargo

Bugün veya yarın kargoya ürün vereceğim. Pazar günü ulaşması gerek. Şehir içi bir teslimat olacağı için normalde fazla sürmez. Kargolar Pazar günü çalışmaz,bunu biliyorum. Ama kargolar harici,bireysel ürünleri şehir içi ulaştırabilecek bir sistem var mı?
  10. ''Wolfred!ghT

Basımı olmayan bir kitabı ticari amaçsız basmak

Soruda dediğim gibi basımı bulunmayan bir kitabı ticari amaçsız, satış amacı gütmeden, basmak (sadece 1 kopyası olacak şekilde) yasal mıdır?
  11. ''Wolfred!ghT

Güccük Pirens'i nasıl bulabilirim?

Küçük Prens'in Antep ağzı ile yazılmış kitabı lazım. Namı değer "Güccük Pirens". Nerede bulabilirim? Neredeyse her yere baktım. (Yayınevine ulaşıp bastıracağım son çare olarak.)
  12. ''Wolfred!ghT

Mühendislik için laptop önerisi

Mühendislik için laptop alacağım. (Autocad, Solidworks için gibi) Açıkçası fazla bir bütçem yok. 30-35 kadar sınırım var.
  13. ''Wolfred!ghT

13 Bine kadar telefon önerisi

Kamerası ve performansı iyi olan bir telefon arıyorum.
  14. ''Wolfred!ghT

Gözlerimi nasıl düzeltebilirim ?

Merhabalar 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum.Lakin gözlerim bundan sebep çok çukurda kaldı. Bunun önüne geçmek istiyorum.Aynı durumu yaşayıp bunun hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
  15. ''Wolfred!ghT

Mezuna kalmalı mıyım?

Her şeyden bağımsız ve başka öncül olmadan sadece bu soruyu soruyorum. İstediğim üniversite gelmedi bölümüm için. Mezuna kalmalı mıyım?
  16. ''Wolfred!ghT

Rüya görmemenin bir yolu var mı?

Ciddiyim. Dümdüz uyumak istiyorum.
  17. ''Wolfred!ghT

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Makine Mühendisliği Hakkında

Üniversitenin bu bölümü iyi mi? Bilgisi veya deneyimi olan var mı?
  18. ''Wolfred!ghT

FIVB MİLLETLER LİGİ KAZANANI TÜRKİYE 🔥

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/spor/buyuk-gurur-abdyi-maglup-eden-filenin-sultanlari-milletler-liginde-finale-yukseldi-2099709&ved=2ahUKEwiRp5-tw5SAAxUBQvEDHZlXCowQr_oDKAB6BAgSEAE&usg=AOvVaw2FscNghT11oksqY8HBn_nt Çok stresli...
  19. ''Wolfred!ghT

Eski çizgi filmleri izleyebileceğim site var mı?

Eski çizgi filmleri izlemek için site biliyorsanız yazar mısınız?
  20. ''Wolfred!ghT

El uzunluğunuz ne kadar?

Soru yukarıdaki gibidir.
Geri