Arama sonuçları: *

• Users: Isofyan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Isofyan

MEGABIT PC alınır mı 41k?

Bu sistem alınır mı gözüme hoş gözüktü https://www.hepsiburada.com/gaming-pc-ddr5-8-gb-rtx-5060-14-nesil-i5-14400f-16-gb-ddr5-ram-1-tb-m-2-ssd-win11-pro-p-HBCV0000AI6PXM?magaza=MEGAB%C4%B0T-PC
  2. Isofyan

❌İndirim Bitti! Ninja NC300EU Ice Cream Maker 6.999₺

7.999₺ ye ek NİNJA1000 kodu ile sepette 6.999₺ iyi fiyat yaza hazırlık. Vade farksız 6 taksit ile çektim ben güzel makine https://www.hepsiburada.com/ninja-nc300eu-ice-cream-maker-p-HBCV00006SP49L
  3. Isofyan

Bu bilgisayar alınır mi?

Hocam bu alinir mi? Alinirsa ederi nedir kac paraya almaliyim? MONİTÖR ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms WQHD Gaming Monitör (Ekranda çizik, ölü piksel yoktur, sıfır ayarındadır) KASA GAMEPOWER Ravadin ATX 3* ARGB Infinity Fan Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Siyah Kasa...
  4. Isofyan

Valorant hesabım ne kadar eder

Dostlar merhaba, bi arkadaşım bu hesabı satmak istiyor bende almayı düşündüm ama ne kadar eder fiyatını bilmiyorum bilgi almak istedim. Yazığım skinler bp harici; -Hesap immo Classic -Asil Shorty -Yıldız Belası Frenzy -Asil 2.0 Ghost -Fatih -Sihirpunk -Yağmacı Spectre -Asil -Afet Bucky...
  5. Isofyan

TURKCELL SUPERBOX ALINIR MI?

Merhablar, Evimde netspeed internet var halihazırda 35mb/s tarifesi 450tl civarı aylık. Zaten bölgede altyapı yok daha hızlısnı vermiyor ama bizim bina da da internet hattı sorunu var dolayısıyla modemde çok fazla kopma yaşıyorum. Telefondan internete bağlanıp online oyun oynarken meesela...
  6. Isofyan

TEMU PAKETLERİMİ BÖLDÜ

Arkadaşlar merhaba. Temudan 4 adet siparişim vardı. 2 siparisim 2 pakete bölündü toplam 6 paket kargom var. Birisi azebeycanda diğer ikisi şubatta girdi gümrüğe ama çıkmadı henüz. Aylık 5 kargo sınırım var kişi başı. Bu ürün gümrüğe şubatta girdiği için o hakkımdan mı gider yoksa çıkış hakkımdan...
  7. Isofyan

🔥İndirim ORAL B VITALITY PRO 380TL

Hizli olan alir satici happy center https://www.n11.com/urun/oral-b-sarjli-vitality-pro-koruma-ve-temizlik-elektrikli-dis-fircasi-lila-18872592?magaza=happycenter 1740061782 Happy center saticisina gidin marka oralb yapin baska cesitleri de dip fiyat
  8. Isofyan

❌İndirim Bitti! REGAL 90221 9KG A+ KURUTMA MAKINESI 10499TL

Iyi fiyat https://app.hb.biz/EOVpsqFFmwL4
  9. Isofyan

Akıllı saat tavsiye 3k bütçe

3k civari bütçem var. Babam için alacağım çelik kordon olsun istiyro tavsiyerele açığım telefon andorid 1737319879 Aklımda watch gt ve watch4 var
  10. Isofyan

Yardım MODEM BAĞLANTISI KOPUYOR

Arkadaşlar selam, Daha önce de bir çok kez araştırmama ve konu açmama rağmen şu sorunu bi türlü çözemedim. Aynı sorunu rastlayana da rastlamadım desteklerinizi bekliyorum; Geçen sene eski bilgisayarım MSİ GE60 ile modemden kopma sorunu yaşıyordum. Çok araştırma yaptım, ip çakışır vb dediler...
  11. Isofyan

Şuan ets2 promods alınır mı?

Arkadaşla ets2 promods alıp kirkenes yapmak istiyorum. Steamda zaten ets2 vardı bende. Dlclerin fiyatı da yaklaşık 20dolar yapıyor. Sizce alınır mı daha fazla indirim gelir mi? 1721832769 Yaklaşık 600tl tutuyor almaktan vazgeçecegim galiba :(
  12. Isofyan

KUBA BLUEBIRD ALINIR MI?

Hayirli cumalar. Internettrle 45000e kuba bluebird ilani buldum. Aldigi yerde 80ccye cevrilmis, 1100kmde. Pazarlik olur dedi 40a indirmeye calisicam. Sizce alinir mi baska onerileriniz var mi veya pahali mi sizce bu fiyat?
  13. Isofyan

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥YUI M25 MAXIFRY 5.5LT AIRFRYER 999TL

Çök esma çök https://ty.gl/73omk8t0m3
  14. Isofyan

Yardım Modeme bağlandığım anda bağlantı kopuyor

Arkadaşlar merhaba bu sorun ile başım dertte çok acil desteğe ihtiyacım var. Msi GE60 leptopum vardı. Laptopu güzel güzel kullanırken bi müddet sonra modeme bağlanınca modemden atmaya, modem kendini resetlemeye başladı. Ama telefonda, televizyonda kullanırken böyle bir sorun yoktu. Sorun...
  15. Isofyan

Direksiyon seti tavsiye

Arkadaslar merhaba Yaklasik 6-7k butcem var h vitesli direksiyon seti arayisi icerisindeyim. Ikinci el olsun kaliteli olsun cok problem degil benim icin. Piyasa baktigim zaman v902, g29, g27, g25, thrustmaster veya farkli marka modellerde bir suru direkiyon seti var. Bu butcelerde h vitesli...
  16. Isofyan

Yardım TENDA V12 AC1200 MOBIL UYGULAMA BAGLANTISI

Arkadaslar merhaba tenda v12 ac1200 modem aldim bugun elime ulasti. 192.168.1.1 ip adresinden modemin arayuzu gayet guzel istedigim cihazi vb engelleyebiliyorum. Mobil uygulamaya geçtiğimiz zaman cihazi wifiye bagliyorum ama modem ile eslestiremiyorum bir turlu. Onceki tplink modemimin mobil...
  17. Isofyan

🔥🔥Kim monster abra a7 ister (!) 🔥🔥

Arkadas rahatsiz oldugunu soyledi konu kapandi arkadaslar
  18. Isofyan

Öneri Kablosuz kullanım için modem lazım

Arkadaşlar slm. 27mb/s destekliyor altyapım. Bana kablosuzda ping sorunu ve internet hızımı sağlam düzenli verebilecek uzun ömürlü modem lazım. vdsl 300mb/s desteklese bile bana 10 yıl gider diye düşünüyorum çünkü buraya altyapı geleceği yok sanırım :D Şuanki modemim TD-W9960. Bilgisayardan...
  19. Isofyan

XDRIVE TORYUM ALINIR MI?

Arkadaslar koltuk arayisi icerisindeyim. Xdrive toryum carpti gozume kumas oldugu icin tercih etmek istiyorum. 5000tl fiyati var alinir mi sizce
  20. Isofyan

500.000 BUTCE ARABA ONERISI

Arkadaslar yaklasik 450-500k butce var. Suan elimizde lada vega 2000 model var bunu satip ustune ekleyecegiz takas + para da yapabiliriz Cok yıpranmış 200.000km ustu olmasa iyi olur cunku suanki 24 yasindaki arabamiz bile yaklasik 170.000km de. Sanzuman sorunsuz olursa otomatik de olur ama bu...
Geri