Arama sonuçları: *

• Users: Lord Lokky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lord Lokky

Sistemlerimi Ne Kadara Satabilirim?

Merhaba, iki bilgisayarım var ve ikisini de satıp daha güçlü bir sistem toplamak istiyorum. Blender, After Effects gibi programlarda da güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyduğumdan satmak istiyorum. Masaüstü: Üniversiteye başlamadan önce tek tek toplamıştım. Üni sebebiyle farklı şehire gittiğim...
  2. Lord Lokky

GoodByeDPI Çok Ping Çıkarıyor

2-3 Gündür Goodbyedpi kullanırken discordda ve oyunlarda çok fazla ms artışı yaşıyorum. dpi kapadıktan sonra düzeliyor. çözümü nedir? alternatifi var mıdır? yardımcı olur musunuz?
  3. Lord Lokky

GoodByeDPI Çalışmıyor

Bugüne kadar sorun yaşamıyordum. Dün gece aniden Discord çöktü. Bugün ise herhangi bir şekilde giremiyorum. WARP ile giriyor ama internet hızım yarısına kadar düşüyor. DPI'ı nasıl düzeltebilirim? Herhangi bir virüs programım yok.
  4. Lord Lokky

Ryzen 7 5000 Serisi Tavsiyesi

Merhaba, en çok Escape from Tarkov oynuyorum ve sistemimin şu anki performansından bu oyun için memnun değilim. Daha akıcı oynamak istiyorum. Sistemim ileri zamanlar için de dayanıklı kalsın istiyorum ve Ryzen 7 5000 serisinden bir öneri istiyorum. Elimdeki R5 5600X'i satıp para ekleyerek...
  5. Lord Lokky

R5 5600X RX6700 sistem ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar sistemimi satmak istiyorum ama fiyat tavsiyesi gerek sizce kaça satmalıyım? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-grafik-tasarimci-bilgisayari-1124924863/detay/
  6. Lord Lokky

Oyunlar Tam Ekranda Kasıyor

LoL, Warzone 2, PUBG, Valorant gibi oyunlarda fark ettim. Şu sıralar sadece bu oyunları oynuyorum ve fark ettim ki tam ekran modundayken fare sanki 30FPS miş gibi ayrıca aşırı rahatsız edici şekillerde drop yiyorum. Drop yediğim esnalarda ise bilgisayardan rahatsız edici bir ses geliyor. O an...
  7. Lord Lokky

RX6700 PULSE UNDERVOLT

RX6700 Pulse kartım birçok oyunda slutter tarzı droplara neden oluyor. (LoL'den tutun MW2 2022'ye kadar.) Undervolt değerlerim kaç olmalı?
  8. Lord Lokky

rx6700 pulse için 600w yeter mi?

Merhaba hocalarım. rx6700 pulse ekran kartı sipariş verdim ve bugün geldi. sistemimde frisby marka 600w bir psu mevcut. https://www.incehesap.com/frisby-fr-ps6080p-600w-120mm-80-bronze-power-supply-fiyati-45892/ Bahsi geçen kartı belirtmiş olduğum PSU ile kullansam sorun olur mu? Ayrı olarak...
  9. Lord Lokky

R5 5600X - XFX RX 570 sistem ne kadar eder?

Ekran kartı / RX 570 RS XXX Edition 4 GB 256 bit. İşlemci / AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci. Anakart / ASUS Prime A320M-R-sı DDR4 USB3.1 AM4 bulk. Kasa + PSU / Frisby FC-9320G 600W 80+ 4xrgb fan mesh kasa. SSD / 240GB Adata SSD SU630 SSD dısk (ASU630SS-240gq-r) Kioxia...
  10. Lord Lokky

Windows 11 Oturum Hatası

Bilgisayarı her açtığımda "hesabınızda oturum açamıyoruz" hatasını alıyorum. Her şeyim sıfırlanıyor. Uygulamalarım kayboluyor. Ayarlarım gidiyor. Bilgisayarı 4 kez sıfırlamaya çalıştım %50 civarlarına ulaşınca hepsi hata veriyor. Hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Gerekirse...
  11. Lord Lokky

Kayıp MSI Laptop Nasıl Bulunur?

Bir önceki gün arkadaşım laptopunu satmak için kargo ile müşteriye yolladı fakat karşı taraf dolandırıcı çıktı. Savcılık ile görüşme gerçekleştirdik ve savcılık kayıp cihazın IP adresini öğrenmemizi istedi. Cihazda kayıtlı mail sitelerine girip son giriş hareketlerine göz attık fakat cihazı...
  12. Lord Lokky

SİSTEMİM NE KADAR EDER

Yedek sistemimi 3 yıl önce İncehesap'tan hazır sistem olarak aldım. 1 yıl boyunca kullanılmadı. Hiçbir şekilde Mining'e alet olmamıştır. Satıp üstüne ekleyip yeni sistem almayı düşünüyorum fiyat ne kadar eder? Ekran kartı / RX 570 RS XXX Edition 4 GB 256 bit. İşlemci / AMD Ryzen 5 3500 MPK...
  13. Lord Lokky

Öneri 650 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Hangi kulaklığı almalıyım? Bütçem fazla değil. 650 TL.
  14. Lord Lokky

Yardım CRYSIS 3 Türkçe Dublaj

Orijinal Crysis 3`ü türkçe yapamıyorum. yapmaya kalktığımda siyah ekrandan başka bişi çıkmıyor.
  15. Lord Lokky

Yardım HDD takınca pc açılmıyor

(windowsum SSD`ye kurulu) ek olarak depolama ihtiyacım olduğu için 1TB`lık HDD aldım fakat pc ye taktıktan sonra aşırı geç açılıyor. normalde 10 15 sn de açılan pc hdd takınca yaklaşık 15 dakika ve bazen daha fazla uzun sürede açılıyor. ayrı olarak hdd yi okumuyor.
  16. Lord Lokky

Rust`ta elimizdeki silahların grafik görüntüsünü nasıl arttırırım?

Başlıkta da belirttiğim gibi. silahımın görüntü kalitesinin artmasını istiyorum
  17. Lord Lokky

Türk Telekom'un dijital oyun mağazası Playstore.com e posta doğrulama hatası

yaklaşık bir hafta önce Playstore.com a üye oldum. sitede herhangi bir alışveriş işlemi yapabilmek için e posta doğrulama işlemini şart kılıyor. iyi hoş fakat e posta doğrulanmıyor. bilgilerim kısmına gelip doğrulama postasını yollama seçeneğini kullanıyorum. bana iletilmiş olarak gözüküyor ama...
  18. Lord Lokky

Yardım RADEON GÜNCELLEŞTİRME HATASI

Bu sabah PC`mi açtığımda güncelleştirme geldiğini gördüm, güncellemeye çalııştım fakat hata aldım. windows ayarlarından güncelleştirmeleri yükledim daha sonra radeon uygulamasından güncellemeyi devam ettirdim. güncelleme belli bir noktaya kadar indirme yapıyor fakat yine hata veriyor. yardımcı...
  19. Lord Lokky

Epic Games İndirim Kuponları

epic games`in mega indirim zamanlarında verdiği 60 tl lik kuponu fortnite v papel alırken ya da karakter paketleri alırken kullanabilir miyiz? DLC olarak geçiyor sanırım.
  20. Lord Lokky

Mavi Ekran Hataları - Windows 10

https://drive.google.com/file/d/1VIig9ySQL33LIYOldXHuTBLfqd0vG4df/view Ryzen 5 3500, RX570, Prime A320M, Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 3000MHz RAM. Sistem özelliklerim bunlar. Sadece bir değil, sistemi aldığım günden beri birçok mavi ekran hatasıyla karşılaştım. (Linki doğru bir şekilde mi...
Geri