Arama sonuçları: *

• Users: ENİSSSSS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

0 araç ötv indirimi ?

arkadaşlar babam %90 engelli 0 araç arıyorum polo ne kadara gelir yada golf 0 olsun fiat merak ediyorum
  2. E

HANGİ YAZILIMDAN BAŞLAMALIYIM

merhaba arkadaşlar yazılımla ilgili ugraşmak için okula gidecem şimdiden başlıyım dedim hiçbir bilgim yok 0+0 video önerisi varmı yada anlatırmsn yada başka bişekilde anlatmak vermek isteyen belirtsin .
  3. E

windows 11 geçemiyorum

windows 11 yüklücem insider programıyla lakin tek sürüm ön izleme programı var altta fotgrafını attım yardımcı olursanız sevirim
  4. E

Win 11 geçtimmi win 10 daki dosyalar silinirmi

arkadaşlar win 11 geçmeyi düşünüyom sistem: gt 1030 16 gb ram 250 gb m2ssd a320m s2h ryzen 3 1200 kaldırırmı kaldırsa dosyalar silinirmi
  5. E

%90 engelliyim otv indiriminden sadece 1 defamı yararlanıyoruum

arkadaşlar merhaba babam %90 engelii amcam diyorki babanın adına 0 araç alak diyor ama benim olacak diyor bende okuyorum banada araç lazım para biriktiryorum o ise bi geçim kaynagı var sizce 5 YIL SONRA TEKRAR SIFIR ARAÇ alma hakkım varmı varsa amcam gile aldıracam
  6. E

0 araç alacam yardım lazım

Arkadaşlar babam hasta %90 engelli mesala 250 binlik araba aldık ne kadar o araba bize gelir
  7. E

RAM mHZ YÜKSELTTİM sorun olurmu

ram mhz eski 2314 sanrım tam hatırlmayım 3000 mhz yaptım sistemi sorun olmaz demi olsa bile arasındaki fark ne oluyor gt 1030 corsair 16 gb ram amd ryzen 3 1200 a320m s2h 300 w psu
  8. E

mavi ekran alıyorum whea_uncorrectable_error

arkadaşlar merhaba whea_uncorrectable_error hatası aldım bilgisayarcıya götürdüm psu fanı dönmüyor dedim oda psu dedi lakin oda olabilir lakin sizinle danışmaya karaar verdim mavi ekran alıyom lakin minidump dosyası bom boş bende sizlere bunları sundum sorunu bana ne olur söyleyin...
Geri