Arama sonuçları: *

• Users: E0q1NoX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E0q1NoX

Dripmamba güvenilir mi

dripmambadan alışveriş yapan var mı tech almayı düşünüyorum farkı var mı
  2. E0q1NoX

Trendyol express siparişimi getirmiyor

trendyoldan bir ürün aldım kargo firması trendyol express ürünü gel al noktasına 16 nisanda tahmini olarak götüreceğini yazıyordu bi baktım götürmemişler sonra bekledim 2 günü geçerse iletişime geçin yazıyordu bugün 18i ben bu ürünü sipariş edeli 1 hafta olacak nerdeyse kargoya 1 günde verildi...
  3. E0q1NoX

2k mekanik saat önerisi

https://www.trendyol.com/u-s-polo-assn/uspa1049-01-erkek-kol-saati-p-338785969?boutiqueId=61&merchantId=105249 bunu beğendim ama yakınlarım kalitesiz dedi önerisi olan var mı
  4. E0q1NoX

Pcden baktığım şeyler telefonda karşıma reklam olarak çıkıyor

pcden opera gxden girip baktığım tüm siteler tüm kıyafetler falan aynı site vasıtasıyla bana telefondan instagramdan gösteriliyor reklam olarak bu nasıl oluyor aralarında bir bağ yok ip adresi desek aynısı anneme babamada çıkardı o zaman
  5. E0q1NoX

Cs skin almak için site mantıklı mı

https://csfloat.com/item/812304240176398420 bu eldiven steamde 85 dolar burda 60 neden böyle %100 güvenilir mi ona göre alcam
  6. E0q1NoX

Ps4ümü ne yapabilirim ?

salonda xbox series s var odamda ise pc eski yıllardan kalma bir ps4 üm var içine cd girmiyor onu aslında kolay tamir ettirebilirim şimdi sorum şu ben bunu nasıl değerlendirebilirim
  7. E0q1NoX

Kulaklığın kafada iz çıkardığına inanıyor musunuz ?

Bendede var gibi siz ne diyorsunuz ?
  8. E0q1NoX

Öneri 60 hz monitör ile 165 hz monitör (hangisi alınır ? vs.)

Farklar: Daha Akıcı Görüntü: 165 Hz, saniyede 165 kare gösterirken 60 Hz sadece 60 kare gösterir. Bu, özellikle hızlı hareketlerin olduğu oyunlarda (FPS, yarış oyunları, spor oyunları vb.) daha akıcı ve pürüzsüz bir görüntü sağlar. 60 Hz'de hızlı hareketler "bulanık" görünebilirken, 165 Hz'de...
  9. E0q1NoX

Ayağım çok acıyor nasıl geççek

ayağımın üstüne xbox düşürdüm gazi gibi geziyorum hala daha ortalıkta nasıl veya ne zamana geçer 1 metreden falan tak diye düştü allaha şükür konsolda bir şey yok
  10. E0q1NoX

Gigabyte 1660s bir fanı çalışmıyor ?

bir bilgisayarcı bana direkt olarak çalışmadığını söyledi diğeri ise bu akıllı fan dedi evde gta 5 ile 76 78 derecelerine geldim yine 1 fan çalışıyordu (yaklaşık 2200-2400 rpm) ben buna ne yapabilirim garantisi biteli oldu 1737816179 ekran kartım 2 fanlı model bu arada
  11. E0q1NoX

B450m fanları tam hız olarak çalıştırmak ?

biosu azcık karıştırdığımda fan hızlarını ayarlayabilceğimi fark ettim kasanın egzoz fanını tam hız olarak çalıştırdım işlemci fanını ise normal bıraktım fakat aklımda şu kaldı bunun fanlara yada anakarta bir zararı olur mu ses beni rahatsız etmedi ama fan 800 900 rpmlerden 1300 seviyesine çıktı
  12. E0q1NoX

Kasaya bir sonraki fanı nereye takmalıyım

x ile gösterdiğim yerlere fan takılmıyor kasanın üstünde ve altında fan için boş yer var bir sonraki fanı nereye ve nasıl şekilde takmalıyım?
  13. E0q1NoX

MSI nasıl bir markadır ?

rampage gamepower gibi markaların çin yapımı kötü ürünler olduğunu biliyoruz asus gigabyte gibi markalarında kaliteli olduğunu biliyoruz MSI çin ürünlerinin üstüne markası basılmış ürünler mi yapıyor yoksa kaliteli mi
  14. E0q1NoX

Kasa fanındaki bu girişin adı ne diye geçer ?

kasamdaki fanlar tırt yenisini alıcam fakat bana böyle kablosu olan lazım önerisi olan link atabilir mi
  15. E0q1NoX

Yardım Efootball xbox ps beraber oynayabilir mi

bende xbox series s arkadaşımda ise ps5 var beraber oynamamız mümkün mü bazı forumlar hayır diyor chatgpt ise evet diyor
  16. E0q1NoX

Ara sıra sigara tüketmek zararlı mı

haftada 1 2 dal içe tam çekilmeden içilen keyif sigarası vücudu etkiler mi
  17. E0q1NoX

Harddisk sıcak ortamda durursa nolur

bu taşınabilir harddiski xbox series s takmak için aldım disk kutusunuda modemin arkası ile duvar arası bir yere attım şimdi benim sorum şu disk kutusunun içindeki harddisk orda ısınabilir mi çünkü modem ısısını oraya veriyor harddiskte seagate 5400 rpm eski bir hdd ısınırsa bir şey olur mu ?
  18. E0q1NoX

Xbox Series S almaya değermi

Daha öncesinde konsol olarak Ps2 ve Ps4 kullanıcısydım tüm konsolları denemişimdir nerdeyse yakın bir tarihte Series S aldım bunu almayı düşünenler için hazırlıyorum Oyun Perfomansı 4k bir televizyondan 2k oynamama rağmen görüntü gayet güzeldi biri gelip bu 4k dese lafım çıkmazdı kesinlikle...
  19. E0q1NoX

Yardım Harddisk kutusu önerisi

elimde şöyle bir disk var xbox series s için ikinci depolama alanı olarak kullanmayı düşünüyorum ama çalışıp çalışmadığından emin değilim usb 3.0 bir dist kutusu önerebilir misiniz
  20. E0q1NoX

Xbox series s mi series x mi

ikisinden birini alacağım fiyat farkı benim için pekte önemli değil fakat kolay taşınabilir bir alet lazım bana gördüğüm kadarıyla performansları arasında ufak bir fark var televizyonum 4k fakat dediğim gibi taşıyacağım için series s alma tarafındayım birisi 5 kilo birisi 2 kilo sizce hangisi alınır
Geri