Arama sonuçları: *

1. Yavuz Kağan Yadigar

Laptopa E-Gpu İçin Nvme->Oculus->GPUSetup'ı hakkında

İyi akşamlar. Lenovo Ideapad 5 2 in 1'in 13420h 16gb RAM OLED versiyonuna sahibim. (Özellikler: Lenovo) 3D tasarım ve render işleri yapıyorum, o nedenle bant genişliğinden kaynaklı darboğaz çok da önemli değil. Asıl sorun, laptopta thunderbolt bulunmaması, sadece usb 3.2 gen 2 var. Aklıma gelen...
  2. Yavuz Kağan Yadigar

Donanım Arşivi Youtube Kanalı Blender Testleri Hakkında

Merhabalar.Blender testinde Cuda değil Optix açılması gerekiyor.RTX ekran kartlarındaki RT çekirdeklerine direkt erişim sağlıyor ve cudaya göre 3-4 kat daha hızlı render alınabiliyor.RTX alan herkes Optix kullanıyor Blender'da.Tabi diğer uygulamalar için de Cuda kalsın ama Optix de eklersen...
  3. Yavuz Kağan Yadigar

Öneri 5600G için 800TL Low Profile Soğutucu tavsiyesi

Merhaba,5600G için 800tl bütçeli low profile soğutucu arıyorum.Çoğu low profile, stok soğutucudan 3-5 derece fark ettiriyor.Daha performanslı bir tavsiyeniz var mı? (bütçe 800 ama 500'ü geçmezse çok iyi olur)
  4. Yavuz Kağan Yadigar

R7 5800x3D 280mm sıvı soğutmayla 90 derece

Merhaba, yeni bir sistem topladım. 5800x3D ile Cougar Aqua 280mm sıvı soğutma kullandım. Ancak stres testinde 90 dereceyi buldu. Boşta 47, bir-iki uygulama açınca 55-60 derece. Jelatinini çıkardım, termal macun X ve ortasına küçük bir nokta koydum. Anakart MSI B550 Gaming Plus. BIOS'u...
  5. Yavuz Kağan Yadigar

MPU6050 açı sürekli düşüyor

Merahaba,Pictoblox ile MPU6050 sensörünü kullanmaya çalışıyorum.X ekseninde açı okumam gerek ancak sürekli düşüyor.Kütüphane MPU6050.h.yardım ederseniz sevinirim. //This c++ code is generated by PictoBlox //Included Libraries #include <Dabble.h> #include <Servo.h> #include <motor.h> #include...
  6. Yavuz Kağan Yadigar

Yardım Powercolor RX6400 fan hızı ayarlanmıyor

Merhabalar.Elimde Powercolor rx6400 ekran kartı var.Ancak zero rpm özelliği nedeniye 60 dereceye kadar fan çalışmıyor.Yük altında 72 derceleri görüyor.Ses benim için çok önemli değil.Zero RPM'i kapatmak istiyorum.Ancak Afterburner ve AMD adrenalinde fan ayarı yok.Afterburner'da fan sekmesi yok...
  7. Yavuz Kağan Yadigar

Yardım Anakartın 3 pin ARGB pinine WS2812b (neopixel) takılır mı?

Merhaba arkadaşlar, MSI Pro B660M-A DDR4 anakartım var. Bu anakartın 3 pin ARGB pinlerine elimdeki WS2812b (neopixel) ARGB LED'lerini bağlayabilir miyim? Bağlarsam Mystic Light üzerinden kontrol edebilir miyim? 5v->5v Gnd->- Digital input->out Digital output->boş
  8. Yavuz Kağan Yadigar

Yardım hp pavilon entertemient 6000 windows 10 kurulumu ACİL

Merhaba arkadaşlar hp pavilon entertemient 6000 bilgisayarına windwos 10 kurarken driver istedi yalnız bilgisayar çok eski dvd kayıp,internetteki driverleri de kabul etmiyor driver bulunamadı diyor lütfen yardım edin! :(
Geri