Arama sonuçları: *

• Users: uomerlutfi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. uomerlutfi

Yardım 2 monitör arasında renk ve ton farkları

arkadaslar 320hz lik legion monitör geldi ama monitörde garip renkler alıyorum . örnek olarak koyduğum görsellerde bariz belli daha önce 2 adet asus tuf vg249q ekran kullanıyordum ana ekranım suanki 2. ekranım gibi parlak ve net . suanki ikinci ekranım ise legion gibi solu ve mat renkler...
  2. uomerlutfi

Yardım Am4 den Am5 e soğutucu geçişi

Id cooling frostflow x 240 soğutucum var sitesinde am5 uyumu yazıyor ama am4 de kullandigimiz gibi kullanamıyoruz. Bendeki sogutucunun montaj vidalari bunları Frostflow xt 240 modelinde bu montaj vidalari var Bendeki vidalar am5 montajinda kullanabilirmiyim acaba ?
  3. uomerlutfi

🔥İndirim 3858 TL - Kioxia Exceria Plus G4 1 TB PCIe Gen5x4 10000/7900 Nvme Ssd

SSD LİNKİNE GİDER LİNK COK UZUNDU
  4. uomerlutfi

Yardım AM5 DESTEĞİ OLMAYAN SIVI SOGUTUCU DA AM5 İŞLEMCİ NASIL TAKABİLİRİZ

Arkadaslar ıd coolıng frostflow x 240mm sıcvı sogutmam var . suan sıstemımı ddr5 upgrade etme asamasındayım ama sıvı sogutucum bosa cıkıcak bunun ıcın yapabılecegım herhangı bır sey var mı ? AM5 destegım yok am5 e donusturme yapma durumu olurmu
  5. uomerlutfi

RAM BELLEK FİYATLARINI BİR GECEDE ARTTIRANLARIN BEN

FUN GECE 6K OLAN RAM SUAN 9500TL 11500 TL OLAN RAM SUAN 20K BU FIYATLAR NEDIR ARKADASLAR BİR GECE NE DEGISTI DE BU ARTISLAR YASANDI
  6. uomerlutfi

AM5 İŞLEMCİ TAVSİYESİ

Arkadaşlar am5 işlemci alıcam ama kafama takılan bazı durumlar var. Simdi genellikle oyun ve uygulama geliştiriyorum. Bu yüzden bazı konularda tıkandın 9700x işlemci düşünüyordum ama 7600 işlemci FP olarak kafama takıldı. Arada 6bin tl var ve odedigim ucrete oranla alacagim performans aynı...
  7. uomerlutfi

Yardım VSDL internet için MODEM önerisi lazım

arkadaşlar cok ucuz bısey degıl kalıtelı sayılcak ama asırı pahalı olmayacak sekılde modem lazım . daha önce kullandıgımız ttnetın verdıgı modem mı . iş yerimizde bu modem den varsa sizce alalım mı aynısından ? TP LINK MODEM LINK
  8. uomerlutfi

Kick de yayınlara yüksek bitrate veremiyorum

Arkadaslar oyun oynarken arka planda yayın aksın güzel anları kaydederiz matıgında kıck de yayınverıyorum ama ınternetım ıyı olmasına rağmen 3k bıtrate verdıgımde bıle yayına droplar gırıyor bıtrate sabıt kalmıyor. ınternet hızım fotograftakı sekılde
  9. uomerlutfi

MONİTÖR HAREKET EDİNCE EKRANLAR GİDİYOR PC KİTLENİYOR

ARKADASLAR 2 TANE MONITOR KULLANIORUYM IKISIDE AYNI MODEL MONITORU AYARLAMAK ICIN HAREKET ETTIRDIGIMDE EKRANLAR GIDIYOR PC KITLENIYOR . BAZEN GERI GELIYOR AMA COK NADIR GENELLIKLE KAPATMAMA GEREKIYOR NEDEN KAYNAKLI OLABILIR
  10. uomerlutfi

Öneri Gigabyte RTX 3070 TI gaming OC ThermalRıght Helıos Değişim Sonuçları

BAKIM YAPILMADAN ÖNCE HELIOS ILE BAKIM YAPILDIKTAN SONRA TEST SÜRESİ 2 KATINA CIKMASINA RAĞMEN FAN HIZLARI %20 DÜŞÜŞ YAŞADI SICAKLIKLAR İSE 85 DERECE KART GÜÇ DÜŞÜRMÜŞ HALİNDE CALISIRKEN SUAN 69 DERECE MAX OLUCAK SEKILDE TAM GUCUNDE CALISIYOR ORJINALINDE BILE BU KADAR SOGUK DEGILDI. HOT...
  11. uomerlutfi

Yardım RTX 3070 TI bakım vakti gelmiş mi ? Hangi macunu önerirsiniz ?

2022 NİSAN DAN beri aktif kullanıyorum. en 6 ay miningde kullandım. değerler en tepe bu şekilde çıktı. KART GIGABYTE GAMING OC model . elimde thermal grizzly Aeronaut ve mx6 macun var mx6 yaklasık 1bucuk yıllık macun beklemesi degerlerını etkılermı bılmıyorum. bırde kartın termal pad kalınlık...
  12. uomerlutfi

Yardım CS2 FORMATTAN SONRA 30 40 FPS LERE DÜŞÜYOR

Arkadaslar format attim pc formattan sonra cs2 de 30 40 fps lere düşüyor. 260 300 den bir anda. Mesela oyun 150 fps e düşüyor orda bile sanki 20 fps oynuyorum bu neyden olur Ryzen 5 5600 3070ti 32gb ram Futs 1tb ssd
  13. uomerlutfi

KICK de sorun yasayan varmı

yayını ızlerken bır anda oturumu kapattı ve daha da gırıs yapamıyorum sorun yasayan var mı?
  14. uomerlutfi

Yardım FP EKRAN KARTI ONERISI VARMI ?

ARKADASLAR 30 40 CIVARINA KASA TOPLUYORUZ EKRAN KARTINDA KARARSIZ KALDIK ISLEMCI 7600 OLUCAK ÖNERILERINIZ NELERDIR
  15. uomerlutfi

Ortalama 50k ya kadar her sey dahıl bır sıstemde ıslemcı ve ekran kartı onerınız

arkadasıma sıstem topluyoruz full sıstem olucak sekılde monıtor klavye mouse dahıl . ama ıslemcı ve ekran kartı konsuunda karar veremedım önerılerınız nelerdır ?
  16. uomerlutfi

Yardım RYZEN 9 7900 için sogutucu önerisi

7900 işlemci için thermalrıght phantom sprıt alalım dedık sızce mantıklı mı ?
  17. uomerlutfi

Yardım ENERMAX tercih edilir mi ?

850w psu alıcaktık ama 1350w enermax psu lar ıle 850w lık asus msı psu lar aynı fıya yada daha pahalı. hangi urunu tercııh etmemız daha dogru olur
  18. uomerlutfi

Yardım CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

RYZEN 5 5600 32GB 3200MHZ CL16 RAM RTX 3070 Tİ EKRAN KARTI ARKADASLAR CS2 SILAH YARISINDA FPS 80 90 100 O ARALARDA GEZIYOR COK DUSUK GELDI BANA BUNUN SEBEBI NEDIR?
  19. uomerlutfi

Dostane Setup Yarışması Yapalım

Arkadaşlar dostane şekilde setup Yarışması yapalım. Hem herkes birbirinin setuplarında yapmış olduğu tasarimlar olsun dizaynlar olsun fikir sahibi olurlar hemde sosyalleşme olur
  20. uomerlutfi

Yardım YAZICI ÖNERİSİ LAZIM LÜTFEN

Arkadaşlar siyah beyaz lazer yazıcı alcaz iki adet bir tanesini ablam saglik ocaginda kullancak ama cok pahali bisey degil ortalama 1 yazıcı için 5 6 bin butce iki tane alcaz 10 12 bin onerileriniz önemli
Geri