Arama sonuçları: *

• Users: Furkan9
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

RTX 5060 Laptop Tavsiyesi

İdarelik laptop alacağım şuan önerebileceğiniz en mantıklı rtx 5060 laptop öneriniz nedir? Birde 2.el sonradan kolay satabilir miyim?
  2. F

İstanbulda PS5 nereden alabilirim?

Arkadaşlar sıfır PS5 almaya niyetlendim, mağazadan almak istiyorum güvenilir ve ileride bir şey olursa muhatap bulabilmek için. Bir sürü konsol satan yer var bulduklarım; khalkedon elektronik. Oscar technoshop. Kahraman konsol. Piksel oyun. Royal konsol istasyonu. Konsol park Apple noktası...
  3. F

PS5 nereden almalıyım?

Öncelikle merhaba hayatımda ilk defa konsol alacağım playstationda karar kıldım ps5 alacağım. Diğital ve cd versiyonu arasında kaldım ama az fiyat farkı olduğu için cd versiyonu alacağım, trendyol hepsiburada, amazon v.s yerlerde 30k üstü satılıyor çift kol sahibindenden ilanlara baktım...
  4. F

Yardım GameGaraj X5t 5050 mi X7t 5060 mı?

Arkadaşlar 1-2 aydır laptop bakıyorum adamakıllı bir laptop seçemedim F/P açısından bu iki cihaz arasında kaldım. Ders çalışıp, dizi film izleyip ve oyun oynayacağım (genellikle CS, Valorant tarzı oyunlar bazen de AAA oyunlar oynamak istiyorum) 5050 olan yeterli olur mu ekstra 9 bin TL vermeye...
  5. F

Masaj Tabancası öneri

Max 1500 tl verebilirim genel ağrılar ve rahatlama için masaj tabancası almak istiyorum öneriniz var mı? https://ty.gl/0wd672gwg1yp8 Bu nasıl?
  6. F

Öneri İndirimlerde Alınabilecek Laptoplar

Hepsiburada ve Amazon indirimlerinde alınabilecek laptop önerir misiniz? Maximum bütçem 30000 civarında.
  7. F

Laptop Önerisi (Max 25 civarı)

Öncelikle merhaba günlük kullanım için dizi film izlemek, internette dolaşmak ve hafif oyunlar oynamak için laptop almak istiyorum. Max 25 bin civarına çıkabilirim şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  8. F

Bilgisayar parça önerileri

Arkadaşlar merhaba yeni yıldan sonra bilgisayar toplamaya karar verdim fakat parçaları seçemiyorum. Düşük bir sistem olsun istemiyorum ama kendim toplarkende ihtiyacıma göre biraz aşırıya kaçıyorum gibi hissediyorum. Bu ikinci sistemim olacak 2 yıldan fazladır bilgisayarım yok. Genelde fps...
  9. F

Ütü Önerir misiniz? Philips Azur 8000 mi 7500 mü?

Eski bir ütümüz var o da Philips uzun süre dayandığı için tekrar Philips marka ütü almak istiyorum 2 ürün arasında kaldım hangisini almalıyım aralırında 1000₺ fark var. 1000₺ farka değer mi aydınlatın lütfen...
  10. F

MSI A320M PRO-VD/S anakart 2. el kaça gider?

Başlıkta yazdığım gibi MSI A320M PRO-VD/S anakartımı satacağım ne kadara gider arkadaşlar?
  11. F

Oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu önerisi

Arada sırada bilgisayara oturup oyun oynuyorum bazen uzun süre bilgisayar başında oluyorum F/P güzel bir koltuk önerirseniz sevinirim.
  12. F

CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB Alınır mı?

Arkadaşlar ben 1 ay sonra işe başlayacağım bilgisayar toplıyacağım şuan biraz param var ufaktan birşeyler alıyım diyorum bu ram alınır mı? Yada ssd mi almalıyım bu ram yerine...
  13. F

Öneri 1000 Tl civarı Oyuncu Koltuğu önerir misiniz?

1000 Tl civarı deri olabilir ama kumaş olması tercihimdir kaliteli koltuk önerirseniz sevinirim.
  14. F

Öneri Bilgisayarımı satıp beklemeli miyim?

1050 ti ryzen 3 lü bir sisteme sahibim, bilgisayarımı satıp mining dalgasının bitip ekran kartı stoklarınının gelmesini beklemeli miyim? bu sırada biraz bilgisayara ara verme imkanım olur. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
  15. F

Kablosuz gaming kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar aklımda HyperX Cloud II Wireless modeli var. Başka hangi modelleri önerebilirsiniz?
Geri