Arama sonuçları: *

• Users: DepiedRa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DepiedRa

Arctis 5 çok acil yardımcı olurmusunuz ?

https://www.incehesap.com/steelseries-61507-arctis-5-white-gaming-kulaklik-2019-edition-fiyati-44326/?gclid=CjwKCAjwvZv0BRA8EiwAD9T2VWA2SLxNsSyZq1HFxkL9nCbbJfGgAX436F5uVv_GSfTSdoWNigAiFBoCOdQQAvD_BwE 600 TL düşmüş ince hesapta sizce alınmalı mı lütfen yardımcı olur musunuz ...
  2. DepiedRa

İlk masaüstü bilgisayarım bu hafta geliyor. Neler yapmalıyım ?

Uzun yıllar sonra vaktim oldu ve bu zamanı oyunlar ile değerlendirmek için geçen hafta D.Arşivinde de yayınlanan 5.300 lük kasa ile beraber Asus “27” 165 hz 0,65 ms lik monitörü sipariş verdim. Fakat ilk aldığımda neler yapacağımı neleri kuracağımı neyi nereye takıp kullanacağımı hiç...
  3. DepiedRa

İtopyadan 5.300 lük kasa siparişi gecikme sorunu

Arkadaşlar geçen hafta salı akşamı sipariş verdim yeni yayınlanan 5.300 lük kasayı montaj dahil ederek fakat itoptada hala “ hazırlanıyor “ yazıyor. İtoptadan sirapiş veren arkadaşlar bilgilendirebilir mi sizce ne zaman gelir ? Veya hızlandırmak için bir öneriniz varmı ?
  4. DepiedRa

Gamepower RGB Mouse & Kulaklık

Arkadaşlar klavyem gamepower ogre Mousem ve kulaklığım eksik, Klavyeyi gamepower almışken mouse ve kulaklıkta gamepower olsun istiyorum. 400 TL civarında F-P önerilerinizi bekliyorum.
  5. DepiedRa

Yardım RGB MOUSE - RGB MOUSE PAD - FP

Arkadaşlar aynı markanın sattığı hem RGB mouse hemde RGB büyük mouse pad varmı ? varsa önerebilir misiniz. bütçe sorun değil ama 300-350 olursa iyi olur.
  6. DepiedRa

Yardım Klavye, Mouse, 500 TL F-P BANDINDA

500 TL FİYAT BANDINDA Mekanik, kol destekli, RGB, F-P olacak şekilde Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  7. DepiedRa

Yardım GameBooster H8 Ghost - rampage x-titan

İkisinden birini seçecek olursak sizce hangisi ?
  8. DepiedRa

Yardım Acil Kulaklık Arctis 3

Arkadaşlar 439 TL ye düşmüş sizce bu fiyat bandında bu kulaklık alınır mı Yoksa başka tavsiyeleriniz varmı ?
  9. DepiedRa

Yardım Hydra R6 Klavye Nasıl?

https://www.incehesap.com/rampage-hydra-r6-full-color-rgb-led-mekanik-gaming-klavye-fiyati-44017/ Bu Fiyat bandına göre nasıl sizce ?
  10. DepiedRa

Yardım Corsair kasa

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa LÜTFEN BU KASAYI KULLANAN ARKADAŞLAR YAZABİLİR Mİ ONA GÖRE MASA SİPARİŞ VERECEĞİM. Yüksekliği kaç cm: Eni kaç cm: Boyu kaç cm:
  11. DepiedRa

Yardım 200 TL Bütçeye Oyuncu masası

Arkadaşlar önereceğiniz oyuncu masası varmıdır acaba ? Öyle uçuk fiyatlar olmadan 200 - 500 olacak şekilde
  12. DepiedRa

Yardım Klavye Mouse Kulaklık

Arkadaşlar 7.300 e monitörlü sistem aldım dün yayınlanan 5.300 lük kasayı yani. Sizden ricam bana klavye mouse kulaklık sistemime uygun ne çok abartılacak nede aşağı kalıp pişman edecek şekilde öneride bulunur musunuz ? Set halinde olup veya Aynı yerden sipariş edecek şekilde olursa sevinirim...
  13. DepiedRa

Donanım arşivi 5,300 kasa

Arkadaşlar herkese merhaba ben donanım arşivinin yeni 5.300 lük kasasına SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk + “ 270 TL “ ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör + “ 1.699 TL “ Ekleyerek toplamda 7.300 e satın aldım sizce nasıl oldu doğru mu...
Geri