Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen 3 1300x Overclock

Ryzen 3 1300x işlemci Sapphire rx570 B450m Corsair ddr4 3000mhz 16 gb ram Ekipmanlarım bunlar overclock yapmak istiyorum sizce kaç ghz da kaç voltaj vermem gerekir 1657985243 Stok soğutucu bu arada
  2. A

Rx570 uyumlu işlemci

Arkadaşlar ddr3 intel işlemcili sistemimden dd4 amd ye geçiyorum ve işlemci için öneriye ihtiyacım var fazla bütçem yok ikinci el alıcam aklımda ryzen 3 1300x var sizce sıkıntı olur mu anakart b450m
  3. A

Rx570 uyumlu işlemci

Arkadaşlar ddr3 intel işlemcili sistemimden dd4 amd ye geçiyorum ve işlemci için öneriye ihtiyacım var fazla bütçem yok ikinci el alıcam aklımda ryzen 3 1300x var sizce sıkıntı olur mu anakart b450m
  4. A

Ekran kartım boşta 75 derece

rx570 ekran kartım var işlemcim i5 2500 darboğaz yediğimden geçen gün youtube da gördüğüm bir kaç yöntem denedim 75 derece nin altına düşmüyor ekran kartı sıcaklığım yük altında pc kapanıyor yardım eder misiniz.
  5. A

bilgisayar oyun oynarken kapanıyor

Arkadaşlar i5 2400 ve rx570 ekran kartım ve Kule tipi fanım var dün bilgisayarı temizledim ve temizledikten sonra Bilgisayar kendiliğinden oyun oynarken kapanmaya başladı sıcaklık değerlerim çok yükseldi boştayken 70 derece sıcaklık değerlerini görüyorum kasanın yan kapağı yok kasanın kendine...
  6. A

Kule tipi fan nasıl sökülür

Beyler pc yi temizleyeceğim nasıl sökeceğim hakkında bir fikrim yok fanı yardım eder misiniz
  7. A

Önü Kapalı Sistem :/

Arkadaşlar i5 2500 işlemcim ve rx570 4gb ekran kartım var %40 - %50 civarlarında bir performans kaybım var şuan önü açık bir sistem istemiyorum en az bütçe ile işin içinden nasıl çıkarım... Sorunu biraz daha açayım isterseniz LGA1155 pin bir işlemci olduğu için işlemci seçeneğim çok fazla yok...
Geri