Arama sonuçları: *

• Users: 21ebu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 21ebu

Kaliteli düzgün mousepad önerisi

Önceden aldıklarım ya dikiş atıyordu ya da kıvrılıyordu kendi kendine. Şimdi masayı kapatanlar değil de normal sadece mouse için alacağım. Aşağıdakiler var kafamda. Ne önerirsiniz? Maks bütçe 800 https://ty.gl/pla0l63blr0j3 https://ty.gl/2n109mnq2o1j3 https://ty.gl/3z3b9pja1bc68
  2. 21ebu

Ps4 orijinal kol nasıl anlaşılır?

2. Elde alacağım da nasıl anlarım sahte olup olmadığını?
  3. 21ebu

FC25 gamepad ayarları

2 saattir uğraşıyorum hala yapamadım tam birini yapıyorum başkası bozuluyor doğru düzgün bir arayüzde önümde kolu görüp yapabileceğim bir şeyi yok mu bunun ya da nasıl yaparım şunu? Sadece koşma tuşunu alttaki yerine bir üstü yapmak istiyorum
  4. 21ebu

Modding Supermarket Together Türkçe Yama - Yayınlandı

Selamlar. Diğer forumlar dahil internette araştırma yaptığımda ya linkler bozulmuştu ya da siteler kapanmıştı. Düzgün bir güncel yama bulamadığımdan kendim yaptım. İlk yamam olduğu için hatalar olacaktır elbet. Geri bildirimleriniz ile tüm hataları fixleyebilirim. Setup'ı açtığınızda direkt...
  5. 21ebu

Supermarket Together Türkçe yama yok mu?

Aradım ama ya siteler kapanmış ya da linkler geçersiz. Operasyon mu düzenlendi? Hiçbir yerde yok oyunun yaması.
  6. 21ebu

[ÇÖZÜLDÜ] GTA V 3060 sistemde drop yiyor

Önceden böyle bir şey yoktu şimdi yeğenim açınca kasıyor dedi baktım drop giriyor 3sn de bir ve yaklaşık 3-4sn falan böyle gidiyor ana menüye girince tamamen drop giriyor nedir anlamadım ayar da değiştiremedim droptan dolayı. Sistemim imzamda
  7. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

2 ay oldu ekran kartımı da yükselttim pc de yükseltmediğim parça kalmadı. Son zamanlarda GTA V oyundan atıyor. Nasıl çözerim?
  8. 21ebu

Kırık ama CD'li PS4 olur mu?

Genel olarak Bluray ve DVD arşivi için almak istiyorum. Dvd'leri 1080p'ye upscale ediyormuş diye duydum. Başta Ps3 alacaktım ama alıyorken 4 alayım bari dedim. 5'e verecek bütçem yok. Daha önce hiç oynamadım ama almışken de sadece DVD ve Bluray arşivimden ötürü arada oyun da oynayayım diye almak...
  9. 21ebu

Öneri Hangi Mousepad alınır?

Merhaba, bu zamana kadar sadece 90x40 mousepad'ler kullandım ama artık sıkıldım. Halı gibi oluyorlar ve hiç güzel değil. Sadece mouse çevresine bir mousepad arıyorum. Bu ikisini buldum maksimum bütçem 800 sizce hangisini alayım? VXE R1 kablosuz mouse kullanıyorum...
  10. 21ebu

Bannerlord "mono exception occurred" hatası

Merhaba, sistemin aşağıdaki gibi. Oyunu oynarken bir anda dondu ve bu hatayı aldım. Nasıl çözerim?
  11. 21ebu

Warzone tarzı online oyun önerisi

Merhaba, günlerce uğraşıp sorunu çözmeme rağmen yeni gelen güncelleme ile birlikte Apex Legends ve Fortnite karışımına dönen oyunu bıraktım. Eski Warzone benzeri online oyun öneriniz var mı? Oynanışı çok fazla uğraş gerektirmeyecek. Pubg, Fortnite vb. önermeyin. Battlefield'da oynadım ama...
  12. 21ebu

[ÇÖZÜLDÜ] Warzone yüklü olmasına rağmen yükle diyor

Daha 3-4 saat önce girdim çıktım oyuna şimdi giriyorum saçma sapan bana oyunu yükle diyor ne alaka birkaç saat önce oynadım zaten. Oyunun dosyalarını doğruladım ama hala aynı hatayı veriyor. Tamam lanet olsun tekrar yükle diyorum ama hiçbir tepki yok sıfır tepki.
  13. 21ebu

PSU değişmem gerektiğini nasıl anlarım?

Merhaba, 2020'de GameTech 600w PSU almıştım. Şu an sorun var mı yok mu nasıl anlarım? Değiştirmem gerekiyor mu? İmzam'da ki sistemi kullanıyorum.
  14. 21ebu

Da-Hide | Forum Konu Filtreleyici

Son zamanlarda artan indirim etiketlerinin forumun ana sayfasını işgal etmesinden sonra, artık harcayacak parası kalmayan veya görmekten bıkan sevgili forum sakinleri için belirli konu ön ekleri ile açılmış olan konu başlıklarını gizleme veya silikleştirme yapmanızı sağlayan bir eklenti...
  15. 21ebu

Zotac RTX 3060 12GB ile Asus RTX 4060 8GB değiştireyim mi?

Kuzenimin 4060'ı var. Değiştirebiliriz diyor zaten bilgisayarı oynamıyor hiç. 3060'ı daha yeni aldım bakımlarını yaptım. 12GB Zotac. 4060'da Asus. 3060 Furmak'ta max 78-79 gördü 10 dakikalık testte. 4060 8GB ise kuzen geçen sene sıfır pc aldı o pc den çıkartacağız. Bir de ondaki R5 5600'ü...
  16. 21ebu

Eski Pool Live Tour geri geldi!

Facebook'un en efsane oyunlarından Pool Live Tour Max tekrardan Steam üzerinden oynanabiliyor. Şu anda sanırım oyun çıkalı yarım saat falan oldu. Yayıncı eski Geewa Games değil. Reta Games diye bir şirket. Güvenilir mi bilgim yok ama ben sanal makinede açtım abim hala oynuyor...
  17. 21ebu

Öneri Max 8 bine ekran kartı önerisi

Merhaba, imzamdaki sistemi kullanıyorum ve maksimum 8 bin liraya ekran kartı önerinizi bekliyorum. Mevcut ekran kartım çok iyi ama maalesef ki bozuk ve oyundan atmalar falan filan çok fazla arttı. Minimum 8gb tercihimdir. Şu anki de 8 zaten. Ve sorun çıkartmaması çok önemli. Nvidia düşünüyorum...
  18. 21ebu

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3200S 27" 180Hz 0.5ms HDR10 IPS Monitör | 5.399 TL

Alınır mı bilmiyorum ama bilgili olanlar yazar alınıp alınmayacağını. https://www.teknosa.com/philips-evnia-27m2n3200s-27-180hz-05ms-gsync-hdr10-ips-gaming-monitor-p-788401524
  19. 21ebu

Yardım GTA V İnternetsiz açılmıyor

Merhaba GTA V Legacy var ve internetim Türk Telekom sağ olsun yok. Oyunu internet olmadan açamıyorum telefonu da bağlayamıyorum iPhone bağlamak için pc ye type c takmam lazım ama pc de o giriş yok. Epic Games üzerinden nasıl çözerim?
  20. 21ebu

Taşınacağım evdeki internet hk.

Merhaba. Birkaç gün içinde aynı ilçede ama farklı mahallede bir eve taşınacağız ama aradığımda maks 50mbps VDSL var diyorlar. Fiber 200mbps paketim var şu anki evimde. Ne yapacağım? Birkaç kez aradığımda bir temsilci Fiber altyapısı var ama kota dolu o yüzden VDSL geçmeniz gerekiyor nakil için...
Geri