Arama sonuçları: *

• Users: 21ebu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 21ebu

Orjinal PS4 Dualshoock 4 V2

Merhaba, 4-5 ay önce çakmasını Hepsiburada üzerinden almıştım ama tuşlarda yapışma vb. oldu. Orjinal almak istiyorum ama bulamıyorum. Vatan'da da stok yok. Yardımcı olur musunuz?
  2. 21ebu

Bu eski oyunu bulamıyorum

Arkadaşlar böyle 2015ten eski ama 1999 kadar da değil. Mavi ve yeşil renkler hatırlıyorum. 3.5D ama 2D gibi gözüken bir oyun ama netti grafiği pixel de değildi. Cam mı duvar mı ne siliyoduk 3 aşamaydı 3. de tam oluyodu cam veya duvar. Arada motorlu adam geliyordu. İnşaatçı tipi vardı karakterde...
  3. 21ebu

1.200₺ Oyuncu Kulaklığı önerisi

Merhaba, 1.200₺ bütçem var kulak üstü oyuncu kulaklığı arıyorum.
  4. 21ebu

şebeke çekmeyen evde internet problemi olur mu?

Merhaba, yeni taşındık evin altyapısı 1gbit fiber. ben 100mbps aldım. yarın ziyaret edeceğiz dediler. merak ettiğim, ev bodrum kat olduğundan şebeke çekmiyor. anca balkonda Vodafone 2-3-4 gidip geliyor. Wifi de problem olur mu? çekme çekmeme gibi? Kablolardan aldığından böyle bir problem olmaz...
  5. 21ebu

Yardım Sahibinden' den veya normalde nasıl taksitle araba alabiliriz?

Merhaba, Hyundai Coupe 2.0 diye bir güzellik gördüm. Uzun zamandır da görüyorum zaten. Ama ben sarı siteden buldum bayii de olsa min 800 olur bu. Taksitle alma yöntemleri yok mu?
  6. 21ebu

instagramda bazı videolar soluk gri

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB yurtiçi telefon. Karanlık tema açık değil telefonda. İnstagramda aydınlık moda geçip baktım aynı videoya yine gri ve soluk. Ses kısma veya açmaya basınca ya da yukarıdan menüyü falan açınca normale dönüyor ama menüyü kapatınca ve ses kısma şeysi geri gidince yine...
  7. 21ebu

Micorosoft Mağazasından indirdiğimiz uygulamayı Masaüstüne ekleme

Dediğim gibi Micorosft Mağazasındaki indirdiğimiz uygulamaları kısayol olarak masaüstü atmak istiyorum. Sağ tık yapınca dosyaya git gibi bir şey çıkmadığından sağ tık yapıp ekleyemiyorum.
  8. 21ebu

RDR2 Crack'te Fotoğraflar nerede?

Crack indirdim de fotoğraf çektim nerede acaba oyun içinden social club falan açılıyor fotoğrafı görebiliyorum ama ben arkadaşıma discord'dan atmak istiyorum o yüzden fotoğrafa erişebilmem lazım
  9. 21ebu

Xiaomi'den iPhone'ye geçmek istiyorum

Merhabalar ben şu anda aktif olarak Xİaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve ısınması falan filan soğudum telefondan bu zamana kadar hiç İOS kullanmadım ama her gördüğümde istedim özendim gerek tasarımı olsun gerek o klavyesi, Whatsapp'ı falan olsun hep özendim işte. İstedim. Bir iPhone alıp bu...
  10. 21ebu

Grub önyükleyicisini kaldırmak

arkadaşlar acil lazım Windows önyğkleyicisini nasıl kurarım bunu nasıl kaldırırım Allah aşkına yardım edin ya 100gb diske kurmuştum da bozulmuş galiba linux açılmadığı için grub hata veriyor nasıl onarırım bunu baştan format atmak istemiyorum 800gb oyunum var 1683364205 1683364273 nasıl yaparım...
  11. 21ebu

İnstagram'da Dolandırıcı Satıcı @papucunkrali_

Bir sayfadan ayakkabı almak istedim. Bilgilerimi verdim adres vb. ve daha sonra iban attı, parayı attım falan 2 hafta olacak hala kargo'dan sms bile gelmedi sorduğumda ise bana sanki sevgilisiymişim gibi trip atıyor ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Paramı nasıl alabilirim?
  12. 21ebu

Ölçeklendirmeyi nasıl %80 yaparım?

Merhaba yeni bir monitör aldım ilk defa 27 inç kullanıyorum. Ölçeklendirme %100 bana çoğu şey büyük geliyor bunu nasıl %90 veya %80 yapabilirim?
  13. 21ebu

Samsung 27" CR50 Curved vs Rampage RM-275 27" Curved

Samsung olan 2.800₺ Rampage olan ise 2.500₺'e indirdim. Rampage 1ms, Curved, VA panel, 75HZ Samsung 72hz, Curved, 4ms, VA panel ikisi de 1920x1080 Yazılım ile uğraşıyorum ve arada tasarım yapıyorum. Ek olarak dizi/film de izleyeceğim görüntü kalitesine önem veriyorum sizce hangisini almalıyım...
  14. 21ebu

2.500TL bütçe 24 inç curved monitör

dostlar 2.5K bütçem var 24 inç curved monitör arıyorum bunlar var alabileceğim önerir misiniz? https://www.hepsiburada.com/izoly-2456-24-75hz-5ms-hdmivga-full-hd-curved-monitr-p-HBV00000OS7HP?magaza=%c4%b0zoly&url_src=and-product-detail...
  15. 21ebu

Valorant VP satan siteler nereden temin ediyor?

Bazısını gördüm Instagram'da 175VP 11,90'a satıyor. Bazılar da sitelerinde 13, 17 falan satıyor. Bunlar nereden temin ediyorlar? Bende ucuza satmak istiyorum.
  16. 21ebu

ASUS Rog Strix RX580 8GB rgb ayarlayamıyorum

Armory Crate indirdim fakat ekran kartını görmüyor sanırım. AMD driverlerını kurdum. Hue Bağlantısında aygıtları ara dedim ama 30 saniye falan aradı bir şey bulunamadı diyor.
  17. 21ebu

Yardım DDR3 Anakarta RX580 8GB takılır mı?

Pegatron IPMIP-H55 anakartım var x3470 işlemcim var şu anda Rx570 4gb ile kullanıyorum. rx580 8gb yi bu pc de kullanabilir miyim?
  18. 21ebu

deepin işletim sistemini kaldırma

dual boot ile deepin kurdum fakat açılışta windowsu seçemiyorum mecbur deepin de kaldım bunu kaldırmak istiyorum 32gb flash bellek var nasıl kaldırırım daha tövbeler olsun linuxa bulaşırsam 1676127002 acil yardım yok mu?
  19. 21ebu

Ubuntu açılmıyor terminal geliyor

Arkadaşlar starx yazdım bulunamadı dedi sonra Ctrl d yaptım 2 kere bunu dedi
  20. 21ebu

531MB Kurtarmayı silersek sorun olur mu?

tek yapmak istediğim windowsun yanına ubuntu kurmaktı bunun için 40gb yer ayırmam laızm delirdim delireceğim şu 531mb kurtarmayı silersem sorun olur mu?
Top Bottom