Merhaba. Birkaç gün içinde aynı ilçede ama farklı mahallede bir eve taşınacağız ama aradığımda maks 50mbps VDSL var diyorlar. Fiber 200mbps paketim var şu anki evimde. Ne yapacağım? Birkaç kez aradığımda bir temsilci Fiber altyapısı var ama kota dolu o yüzden VDSL geçmeniz gerekiyor nakil için...
Merhaba, benim imzamdaki sistemim var. Şu anda sata ssd kullanıyorum ve pc aşırı yavaş çalışıyor çok ağır. Ağır olduğu zaman görev yöneticisini açtığımda hep disk 100 oluyor. Ben de m2 ssd aldım. Ama aklımda şu soru var, Chatgpt işlemcin yüzünden (R5 3600) anakartın desteklese bile (Asus Prime...
Aslında kafamda iPad var. Onu almak zorundayım çünkü kullandığım Philips HearLink 7020 BTE UP işitme cihazı sadece MFI (Made for iPhone) ile ses aktarımı yapıyor. Yoksa 6-7 bin liraya bile çok güzel Android tabletler var. Sadece ekranı büyük olsun film/dizi izleyeyim istiyorum. 2. el alırsam...
Donma derken ekran donuyor ve anca yeniden başlatınca pc kullanmaya devam edebiliyor. Arkadaşımda oluyor ve sistemi DDR5.
AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava...
Kulaklık aldım ne yanında şarj kablosu geldi ne bir şeyi. Garanti kağıdı diye bir şeyi yapıştırmışlar kutunun dışına. Sitelerindeki canlı destek 1 mesaj atıp kaçıyor. Arıyorum ve şu an 10dk oldu hala şarkı çalıyor. Açmadılar kapattım. Kaç dk'dır hala 2. sıradaymışım. Yersen. Tekrar arıyorum ama...
Merhaba, Asus Rog Strix RX580 8GB 3 fanlı ekran kartım var ve bazı oyunlarda (Warzone, Bannerlord vb.) sürekli atmalar oluyor ve mesela oyunu açtıktan yarım saat sonra ya da 10-15dk sonra böyle oyundaki şeyler bozuluyor mesela etraf pembe oluyor her şey pembe boyanmış oluyor veya belli...
Merhaba, Geforce Now'da direkt girip birini açıp online oynamıştım sonra aynısını Steamden indirdim 162GB indirdim ve hangisine basarsam basayım indir diyor ve hepsi de en az 100GB şaka mı bu?
Yeğenler zorla telefona indirtti ama bağımlısı oldum PC'den oynuyorum.. Bunun tipinde PC için AA veya ne bileyim ne olursa bir oyun yok mu? Telefon oyunları da olur. Emülatör'den oynuyorum. Böyle güçler olsun veya olmasın takımlı veya takımsız saldırmalı bir şeyler ama bu türde. Var mı öneriniz...
Merhaba, önceki konuda 3 tane yapmıştım. The Big Bang Theory, Rick and Morty (8. Sezon) ve Left 4 Dead 2 için. Hepsini derleyip toplamak istedim. Belki birileri bir gün arar ve işine yarar. Hepsini sıfırdan kendim yaptım ve ilk kez deniyorum böyle bir şeyi. Aklınızda sorular varsa belki yanıt...
Merhaba, özel yaptığım tasarımlı DVD kapaklarını DVD'lere koymak istiyorum ve boş DVD'ler alıp bunlara sezon sezon dizi veya filmler koymak istiyorum. Dvd kutusu aldım ve şimdi parlak kuşe kağıdı almam gerekiyor galiba. HP DeskJet Ink Advantage 3835 yazıcım var. Aşağıdaki kuşe kağıdı alıp...
Genel olarak Php, Vite, React, Mysql, Apache vb. kullanacağım web siteleri yapacağım. Belki node.js api'lar yapabilirim. Ayrıyetten Python tabanlı web scrapping uygulamaları da yapabilirim. Aşağıdaki özelliklere sahip sunucuyu alıp içine 480GB veya daha düşük SSD alsam yeterli olur mu? Bir...
Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Bildiğiniz uyumlu Türkçe varsa atar mısınız? Ben bulamadım. Daha doğrusu keycapsler hakkında hiçbir bilgim yok. En fazla 600₺ bütçem var.