Arama sonuçları: *

• Users: Oktay58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Oktay58

HepsiBurada 488 Tl'lik Hediye Çeki

Arkadaşlar öncelikler merhaba, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Hepsiburada adlı site ile yaşamış olduğum bir sorun sonrasında bana 488 tl lik bir hediye çeki tanımladılar. Bu hediye çekini 450 tl gibi bir fiyata nakde dönüştürme gibi bir durum olabilir mi, yani başkasına satılabilir mi?
  2. Oktay58

İntel Core i5 10400f uyumlu Anakart önerisi.

Arkadaşlar başlıkta da görüyorsunuz i7 6700k İşlemcim ve Msi z170a Gaming Pro anakartımı satıp i5 10400f e geçmek gibi bir niyetim var hangi anakartı önerirsiniz ve ne gibi performans değişimleri olur. Bütçe max 1200
  3. Oktay58

Msi 980 Tİ Gold Edition ederi ne kadardır?

Konu başlıkta belli dostlar elimden max veya ortalama ne kadara çıkarabilirim?
  4. Oktay58

Bu sistem kaç para eder?

Asus pg279q Rog Swift monitör. Msi golden edition Gtx980ti ekran kartı. İntel core i7 6700k işlemci. Hyper x fury 8x2 16 gb ram. Msi z170a gaming pro anakart. 3 adet corsair fan. cooler master haf xb kasa. Corsair k70 rgb lux klavye. Hepsinin kutusu mevcut arkadaşlar. Bu benim 2. sistemim. ilk...
  5. Oktay58

10-11k Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Max 10-11 k lık bir laptop arıyorum mimari çizim işleri için kullanılacak bu fiyata olabilecek en iyi işlemci ve grafik kartını barındırırsa çok iyi olur.
  6. Oktay58

HyperX Cloud Stinger Alınır mı?

Arkadaşlar soru başlıkta belli.Amazon prime üyesi olduğum için bana 399 tl gibi bir fiyata geliyor sizce almalımıyım? Drop plus ta var kafam da yada black friday i bekleyip daha mı üst modellere yönelmeliyim?
  7. Oktay58

Adata SU630 Problemi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bu lanet ssd den kullanıyorum 65 70 dereceyi görüyor oyun oynarken falan ve pc kendine reset atıyor bi kere de mavi ekran verdi.Reset atmasının sebebinin ssd olduğunu düşünüyorum sizce de durum öylemidir?
  8. Oktay58

Valorant Oyun Arkadaşı

Arkadaşlar Valorantta forumdaki arkadaşlar ile beraber oynamak adına bu konuyu açıyorum müsait oldukça beraber veya forum üyeleri birbirleri ile oynarsa keyifli olabilir diye düşünüyorum.
  9. Oktay58

Yeni Sistem Aldım Görüşlerinizi Bekliyorum.

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar.Dün itibariyle abimin bir arkadaşının satmak zorunda kaldığı bi sistemi 2.el olarak aldım. Bana 5 bin tl ye patladı ama değdiğini düşünüyorum.Sizlerede bi sorup görüşlerinizi alayım dedim. Ekran kartı olarak: Msi gtx980ti 6gb golden edition İşlemci...
  10. Oktay58

Bu Sistem Kaç Para Eder

Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi forumlar. Zaten hali hazırda mevcut bir sistemim var ancak yaklaşık 2 gün önce abimin arkadaşı yeni evlendiği için ve zaman ayıramadığı için sistemi elden çıkarmaya karar verdi. Ve bana satılık etti. Sistemin özelliklerini yazıyorum. Msi gtx 980 ti golden...
  11. Oktay58

Civilization 6 Türkçe Yama Yardım!

Arkadaşlar varmıdır bildiğiniz türkçe yama adam akıllı.Bugün bitane yaptım oyunun yarısı türkçe yarısı almanca oldu bende silip tekrar yüklemek durumunda kaldım varsa bildiğiniz kullandığınız atarsanız herkes yararlanabilir :)
  12. Oktay58

Psu'yu Kapatmamda Sorun Olurmu?

Arkadaşlar iyi forumlar.Ben pc yi normal şekilde kapattıktan sonra psu dan da kapatıyorum yani psu nun powerını da kapatıyorum bu bi sorun teşkil eder mi? her açıp kapamaya pc ye bi zararı olurmu çok aklıma takılıyordu sizlere sormak istedim.
  13. Oktay58

Cod Warzone Sorunum

Arkadaşlar merhaba ben bu oyunu 1 hafta öncesine kadar sıkıntısız 50 60 fps lerde oynuyordum ne donma ne bişey vardı.Ama şimdi oyunu alta bile atsam direk 75 hz veren mönitörüm direk 60 veya 59 düşüyor(oyunda) ve oynanmayacak kadar donmalar meydana geliyor sistemimde 8 gb ram var.Bi türlü...
  14. Oktay58

Ryzen 5 2600 Sıcaklık sorunu

Arkadaşlar işlemcim sıfır yük altında bu derecelerde çalışıyor sebebi nedir ne yapmalıyım?
  15. Oktay58

İnventus Nasıl Bir Firmadır?

Arkadaşlar öncelikle firma hakkında pek bilgim yok yani açıkcası bir ikiden fazla duymadım adını.Bilenler alışverişi olanlar aydınlatırsa iyi olur.Bu arada 2.Sistemimi toplamayı düşünüyorum ancak fiyatlar inanılmaz seviyede.Sizce Orta vaade de düşme olurmu fiyatlarda?
  16. Oktay58

Çift Kanal Olurmu?

Arkadaşlar merhaba. Pc m de hali hazırda gigabyte b450 s2h modeli anakart var ve şuan da 8 gb xpg gammix d30 ram takılı.3000 mhz cl16 değerine sahip.Şimdi asıl sorum bu ram in aynı model aynı mhz ve aynı cl değerine sahip modelini alırsam çift kanal olurmu ve alıp taktıktan sonra ne yapmam...
  17. Oktay58

Hepsi Burada XPG Ram indirimi

Hepsiburada sitesinde xpg ramlerde cüzzide olsa indirimler mevcut ram i eksik olan arkadaşlar bi baksın derim. https://www.hepsiburada.com/ara?q=xpg+ram
  18. Oktay58

Ryzen 5 3600 & RX 5500XT Sizce bu sistem nasıl?

https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-3600-36ghz-32mb-am4-7nm-islemci/ https://www.itopya.com/gigabyte-b450-aorus-elite-amd-am4-soket-ddr4-3200mhz-dvi-hdmi-anakart/ https://www.itopya.com/adata-xpg-16gb-2x8gb-spectrix-d60g-rgb-gri-3000mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram-6/...
  19. Oktay58

400-700 TL bütçeli oyuncu koltuğu tavsiyesi

Dediğim bütçe aralığında size zahmet öneri alabilirim.
Geri