Arama sonuçları: *

• Users: Musty.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Musty.

Yardım Monitörde çizgiler çıktı

Viewsonic vx2779 monitörde durduk yerde ekranda çizgiler çıktı neden kaynaklandığını bilen varsa yardım ederse memnun olurum
  2. Musty.

Windows 11 cihazınız çevrimdışı hatası

Selamlar az önce bilgisayarı açmak istedim fakat önüme 2 hesap cıkıyor ve şifreyi girdiğim zaman cihazini cevrimdisi lutfen bu cihazda kullanilan son parolayla oturum açın diyor hiç bir şekilde giriş yapamıyorum internet varken de yokken de denedim çözemedim lutfen yardim edin
  3. Musty.

Steam Açılmıyor ve Fatal Error Hatası

Selamlar 2 haftadır steame giremiyorum fatal error veriyor, internetten baktım ama bir çok şey denememe rağmen çözemedim steam desteğe yazdım onlarda çözemedi en son çare pc formatlıycam ama belki formatlamadan çözebiliriz diye size sormak istedim. aldığım hata bu
  4. Musty.

Corsair HS80 arkadaki sesleri alıyor"

Selamlar geçen gün corsair hs80 usb modelini aldım ve gayet memnunum fakat arkadaşlarla ts üzerinden konuşurken mikrofonun arkadaki sesleri çok verdiğini söylediler buna çözüm ne var bilen var mı acaba?
  5. Musty.

Öneri Max 3000 tl kulaklık önerisi

Selamlar kulaklık almayı düşünüyorum ve bayadir araştırıyorum bütçem 2500 civari ama şuan 3000 tl olup da indirime falan girebilicek bir kulaklık varsa onu da alabilirim. Wirelles olup olması farketmez ama wirelles olsun diye de performanstan kısmak istemiyorum Şuan gördüğüm kadarıyla bu bütçede...
  6. Musty.

Direksiyon sınavına başka arabayla girilebilir mi?

Selamlar bugün bir tanıdığım direksiyon sınavına girdi fakat şöyle bir sıkıntı var, ders aldığı hocası yok başka hocayla sınava girdi ve ders aldığ arabayla değil aynı kursun başka bir arabasıyla sınava girdi ve bu normaldir ki her arabanın debriyaj kavramasi farklı olduğu için bu yeni arabanın...
  7. Musty.

35000 tl monitör dahil sistem önerisi

Selamlar bir arkadaşıma monitör dahil sistem toplayacağız ve sizden öneri almak istedim monitör 240hz istiyor eğer güzel hazır sistem varsa hazır sistem yada topla derseniz o da olabilir dediğim gibi bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  8. Musty.

opera gx adblock önerisi

Selamlar opera gx kullanıyorum ve uzun zamandır kullandığım operanın kendi adblocku ve ad guard kullanıyordum ve youtubeda reklam çıkmıyordu fakat bugün youtube açtığımda reklam görmeye başladım ve geçilmiyorlar peki neden böyle oldu ve adblock öneriniz var mı?
  9. Musty.

2133 mhz ram önerisi

Merhabalar bilgisayarımda şuan tek slot 16gb gskill 2133 mhz ddr4 ram var ben bi 16 daha alıp 32 yapmak istiyorum ama ince ayrıntıları bilmiyorum ve araştırdığım zaman piyasada benim ramin aynısı artık satılmıyor - anakaartım asus prime a520 m-k farklı mhz alsam olur mu yada aynı mhz farklı...
  10. Musty.

Öneri 1500 tl mouse önerisi

selamlar yeni mouse alacağım bütçem 1500 tl claw kullanıyorum el ölçüm 18-10 bu fiyata wirelles varsa ilgilenirim yoksa kablosuz da olur ne çok ağır ne çok hafif olsun. Önerilinizi bekliyorum
  11. Musty.

Ofis koltuğu önerisi

Selamlar kardeşim evden çalışmaya başlayacak ve onun için 4000-5000 tl bandında ofis koltuğu arıyorum Uzun ömurlük bize sıkintı çıkartmayacak öneriler bekliyorum Kumaş olursa daha iyi olur Ama deri olup güzel olursa ona da uyarız
  12. Musty.

Başka telefonun rehberi başka telefonda

Selamlar dün ablama android telefon aldık ve babama onun ios telefonunu verdik kurulumları falan yaptık ve kullanmaya başladılar sim kartları farklı mailler farklı Operatörleri bile farklı ama babamın rehberi ablamın telefonundaki rehbere geçiyor ablamın rehberi duruyor olan numaraların üstüne...
  13. Musty.

Samsung Galaxy S23 FE kılıf önerisi

Selamlar s23 fe alacağım ve telefon için kılıf bakiyorum fakat düz bir kılıf istemiyorum desenli bir şeyler istiyorum birde kamerayı koruyan cinsten olurs o da güzel olur Tavsiye edebileceğiniz kılıf satan bir yer site vb yer varsa bekliyorum
  14. Musty.

Yardım (YARDIM) Bilgisayara güç gelmiyor

Selamlar dün çalişan pc de şuan güc gelmiyor Elektrik var priz calisiyor guc kaynaginin kablosunu cekip power butonuna bir kac kez bastik sonra guc kablosunu taktik yine sonuç yok lutfen yardimci olun sorun ne olabilir ne denemeliyiz yardimlarinizi bekliyorum (Ne kasanin ısığı yanıyor ne baska...
  15. Musty.

Samsung S23'ten bir tık düşük telefon

Selamlar şu sıralar telefon alabilirim ve s23 düşünüyorum fakat eğer bütçe yetmezse diye sormak istedim s23 almazsam diye sormak istiyorum, s23 den bir tık daha düşük ve hiç bir sorunu olmayan bir telefon önerisi alabilirmiyim, mesela s22 de bildiğim kadarıyla şarj problemi vardı yani demek...
  16. Musty.

Tek slot 16 rami 8x8 yapmak istiyorum

Selamlar bilgisayarı topladığım zaman pek bilgim olmadığı için rami 16 almışım fakat tek slot :( ve bu baya fps i öldürdüğü için artık ram değiştirmeye karar verdim o yüzden size danışmak istedim sistemim rx 5600 xt ryzen 5 3500x 650w psu asus prime a520 m-k ramim de g.skill 16 tek slot onun...
  17. Musty.

Pubg düşük fps sorunu

Selamlar sistemim rx5600 xt ryzen 5 3500x 16 gb ram fakat tek slot ram pubg de fps im hangi ayarlarda olursa olsun 100 ün üzerine çıkmıyor aksine hep düşük ve darboğaz var hangi grafiği denersem deneyeyim darboğaz geçmiyor sürekli işlemci %90 dan düşmüyor ekran kartı ise %50 falan anlayamıyorum...
  18. Musty.

Sizin de bilgisayar başında oturunca ayaklarınız ağrıyor mu?

Selamlar bugün 3 saat bilgisayarda takıldım ve her zaman olduğu gibi ayaklarım ağrıyordu artık sinir bozmaya başladı yani bilgisayara oturuyorum yorgun kalkıyorum buna bi çözüm bulmam gerek nasıl bulacağımı bilmediğim için size sormak istedim, masa mı kısa geliyor artık başka bişey mi bilmiyorum...
  19. Musty.

Öğrencilere telefonlarda ötv indirimi geldiği zaman telefonlara zam gelir mi?

Bilyorsunuz ki öğrencilere telefon ve bilgisayar için ötv indirimi yapılacak, benimde aklıma takıldı by indirim olduğu zaman tahminimce otomatik telefonlar zamlanır diye düşünüyorum, bende şu sıralar telefon almayı düşündüğüm için kafama takıldi sormak istedim sizce ötv indirimi farketmeksizin...
  20. Musty.

Saçlarım çok çabuk dağılıyor

Merhabalar bildim bileli küçüklükten beri sürekli saçlarım şekil almazdı ki hala öyle durumu şöyle özetliyim, dışarı çıktığımda en ufak bir rüzgarda bile dağılıyor şekil alma desen küçükken sağa yatırmıştım hala öyle onun dışında başka hiç bir şey olmuyor wax ve saç spreyi kullanmadım ve...
Geri