Arama sonuçları: *

• Users: Cumali515
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Asus rp12 menzil genişletici

İyi günler arkadaşlar elimde asus rp12 menzil genişletici var kurulumu çok kolay normalde ama Türk Telekom modemine bağlandığımda internet gelmiyor. Başka modemlerde denedim çalışıyor galiba modem de sıkıntı var bir türlü çözemedim anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim
  2. C

lian li mini ve atx psu

merhabalar bi konu hakkında yardıma ihtiyacım var. nzxt c750w atx psu var elimde ve lian li mini kasa almak istiyorum ama galiba kasa atx psu desteklemiyor bazı kişiler atx psu ile kullandığını söylüyor psu nun 150mm boyutu var. kasayı alsam elimde kalırmı yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  3. C

rtx3060+2200g 3.7 ghz

selamlar arkadaşlar. darboğaz konusunda size danışmak istedim. 2200g 3.7 ghz işlemcim var ve şuanki ekran kartım ona darboğaz yapıyor, pcbuilds.com da darboğaz testi yaptım ve bu işlemci 3060 ile harika çalışır diye gösteriyor youtube den videolara da baktım oyunları 2200g+3060 ile ultra...
  4. C

Wi-fi genişletici

Arkadaşlar pc de wifi özelliği yok ve superbox kullanıyorum. Superboxu uzak bir odaya tasiyacam bu cihazı alsam wifi ile bağlayabilirmiyim.
  5. C

Harddisk montajı

Merhaba arkadaşlar harddisk aldım ama daha önce hiç kendim takmadım youtubeden izlediklerime gore kabloları böyle birleştirdim ama olmuyor yardimci olabilirmisiniz
  6. C

Ryzen 2200 g

Arkadaşlar ryzen 2200 var elimde iyi bir ekran kartıyla yayın yapabilirmi bu işlemci
Top Bottom