Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

Rx 6600 ekran cozunurluk 4k kaldırmıyor mu

ıslemcım r5 5500 ekran kartım msi mesh rx 6600 masaustu cozunurlugude 4kda kullanıyorum.Demek ıstedıgım ekranım 4k fakat kartım bu ekranı besleyemıyor mu?Monıtoru ps5 pro kullanmak ıcın aldım ve konsolda hıc bır sorun olmadan kullanıyorum.Lutfen yardımcı olun bu sorun neyden kaynaklanıyor...
  2. Omeraslan93

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

Belki ilgilenen olur en ucuz bu sanırım https://amzn.eu/d/1eEd9dR su yeşili 6 taksit imkanı var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F1Z7CMR6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A27L15Q1DONOGB&psc=1
  3. Omeraslan93

Video izlerken tam ekran siyah olma sorunu

MONITOR LINK Monitoru yenı aldım.Pc bi kaç saat sonra video izlerken tam ekranda şunu yapıyor yazılımsal mı yoksa monitörü iade mi edeyım anlayamadım.Tam ekran yapmadıgım surece sorun olmuyor.Dp kablosunu değiştirdim şu an düzeldi.Kablodan mı acaba yoksa monitörden mi anlayan bakabilir...
  4. Omeraslan93

🔥İndirim Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller - Midnight Black 4114₺

Bilkom garantili sanırım en ucuz olan https://amzn.eu/d/d7bKmSt
  5. Omeraslan93

Öneri 4k monitör önerisi ps5 için

27 ınc ıps 4k monitör önerisi lazım ps5 pro için
  6. Omeraslan93

Bu gamepad v2 midir?

Bu gamepad v2 mi bilen var mı?V2 daha çok dayanıklı oluyormuş pili amazon müşteri hizmetleri v2 dedi ama anlayan varsa sizede sorayım? DUALSENSE 5
  7. Omeraslan93

Öneri Kasım ortası dualsense indirim olur mu

Amazon ve bilkom garantili 4330₺ dahada düşer mi sizce kasım sonlarına doğru?
  8. Omeraslan93

Ps5 pro ithalatçı garantili kasım indirimi olur mu

Beyler bu son konum ps5 pro almaya karar verdim ama 11.11 indirimi olur mu ithalatçı garantili düşünüyorum 40k civarı 6 taksit inerse ne kadar iner?
  9. Omeraslan93

Ps5 için bu satıcı nasıldır güvenilir mi

Zitek bilişim
  10. Omeraslan93

Ps5 almak için link önerir misiniz

İthalatçı garantili şu firmadan al dediğiniz link varsa memnun olurum. Bakındım 24k civarı galiba en ucuzu. O linklerden alıp sorunsuz oynayan var mı?
  11. Omeraslan93

Yardım Pcde airpods kullanmak ıcın program var mı

samsung gıbı ses ozellıklerını kullanabılecegım pcde win10da program var mı gurultu engelleme ozellıklerını kullanmak ıcın
  12. Omeraslan93

Çözüldü✓ Fc 25 pcde fps gösteren program onerır mısınız

ne yaptıysam olmuyo msi afterda olmuyor
  13. Omeraslan93

Sipay kullanan var mı

Tabii platformundan %40 cashback veriyormuş aylık abonelik almak istiyorum doğru mu?
  14. Omeraslan93

İphone 12 pil durumu

11 ay oldu pil sağlığı 89 olmuş. Nasıl sizce çok mu kullanmışım 😅
  15. Omeraslan93

Öneri Anakartı değiştirmeli miyim?

kuponla 3262 3 taksit oluyor 6 ay sonra ryzen 5 5600 takmak için almalı mıyım? sıstem r5 5500 ekran kartı rx 6600 ana kart msi a320m [H2 id=''][/H2]
  16. Omeraslan93

Twitch R5 5500 rx 6600 pc ile yayın açma hakkında

Bu pc ile kick veya twich yayın açsam drop yer miyim fc 25 oynarken. Lütfen çok iyi bilenler yazsın ram 2x8
  17. Omeraslan93

Yardım Ekrandaki Açılma Sorunu

Aşağıda linki var videoya aldım. Bu zamanla açılır mı? Nasıl oldu bilmiyorum şimdi fark ettim.Ölü piksele yol açar mı?
  18. Omeraslan93

Sizce bu orijinal adaptör mü

Apple orijinal adaptör mü ona göre kullanacağım
  19. Omeraslan93

Öneri Magsafeli power bank onerısı olan

çok ısınma yapmayacak fıyat perfomans 5000 mh power bank onerır mısınız
  20. Omeraslan93

Ip 12 4 ayda pilin sağlığı 99 olması

Pil sağlığı 99 a düşmesi normal mi çok mu fazla şarj etmişim?(sıfır akındı)
Geri