Arama sonuçları: *

• Users: Roqqo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

ATK N9 Ultra vs MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE X9

BlackShark V2 ESL Edition kullaniyordum fakat sol diyaframdan dolayı cızırtı olduğu için para iadesi aldım, bu sebeple kulaklık arayisina girdim fakat aklimda 3 model var. ATK N9 ultra MCHOSE V9 Pro ve MCHOSE X9. Normalde ATK N9 Pro düşünüyordum fakat sanirim forumda gördüğüm kadarıyla kronik...
  2. R

2500 tl gamepad önerisi

Amazondan aldığım nova 2 lite ın sanırım bataryası yerinden çıkmış sallanıyordu farkettiğimde hemen iade ettim fakat başka bir gamepad öneriniz var mı connect game den [H3 id='Flydigi+Direwolf+3+buldum+fakat+internette+incelemesini+gremedim']Flydigi Direwolf 3 buldum fakat internette...
  3. R

Banka kartinda bildirim sorunu

Yapı Kredi, Kuveyt Türk banka kartlari var fakat POS cihazindan marketten vs. odeme yapildiginda hiçbir sekilde bildirim gelmiyor, sadece EFT'de geliyor. Yapı Kredi'de acamadim, Kuveyt'de de ayni sekilde, bildigim kadariyla İş Bankası'ndan da gelmiyor. Bildirim gelen banka oneriniz var mı?
  4. R

İkinci universite ve Askerlik tecil durumu

Orgun egitimim olan onlisans bolumumden memnun degilim haftaya universitem aciliyor fakat askerlik tecili universite tarafindan daha yapilmamis cunku hala 3 ay gozukuyor.Ayni zamanda aoften 2. Universite okumaya karar verdim fakat 2.universite tecil hakki saglamiyor eger orgun egitimimdeki...
  5. R

Ryzen 5 7600 aida 64

5 dk boyunca aida 64 programinda cpu,cache,system memory 78 derece ortlams normalmidir İşlemci soğutucuyu takar takmaz yaptım stres testini soğutucu pearless assasins 1500 rpm sonucu
  6. R

Crysis 3 EA de açılmıyor

steamden orjinal Crysis 3 var fakat açmaya çalıştığımda yönetici izni istiyor yerel hesabimda yönetici izni var eai yönetici olarak çalıştırıyorum fakat oyun açılmıyor ve sürekli yönetici izni istiyor
  7. R

ryzen 5 7600 80 derece

Yükte 75 80 dereceyi görüyor işlemci soğutucusu gamepower nebula çok kötü olduğunu biliyorum fakat sıcaklıklar çok hızlı değişiyor oyunda alt tab attığında çok hizli bir şekilde 50 derecelere kadar düşüyor sistem:Ryzen 5 7600 Soğutucu:Gamepower nebula Kasa:Lian li lancool 2 mesh Ekran...
  8. R

40 bin tl hazır sisten tavsiye

2 sistem buldum fakat daha iyi tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz
  9. R

30 bin tl hazır sistem önerisi

başlıkta belirttiğim gibi 30 bin tl ye kadar sistem önermisiniz 2 3 bin tl daha cikabilirim en fazla
  10. R

Türk Telekom evde internet tarife

mobil uygulamadan hız yükselttiğini zaman taahhüt yenilenmiş oluyormu yoksa illa kampanya/taahhüt yenile mi yapmam lazım
  11. R

Nokia gpon. G-2424OE-P Gigabit Desteği

ilk sorum gpon um 1 gigabit portlara sahip olup olunmadığı, desteklediği ikincisi ise desteklediği durumunda ne yapmaliyim
  12. R

8000-12000 tl monitör önerisi

Viewsonic xg2431 dell alienware 2523hf lg27gr83qb dell2524 280 hz ips bu 4 model arasında çok kaldım FPS oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyordum yani karma kullanım için hangisini önerirsiniz ekran karti rx6700xt
  13. R

AW2523HF vs lg27gr83qb

fps oyunlarını daha çok oynuyorum fakat hikayeli de oynayacagim ekran karti 6700 xt aw2523hf lerde kronik sorun olan güç kablosundan şikayetçiler hangisini önerirsiniz
  14. R

Samsung odysey g4 ölü piksel

Fotoğraftaki piksel ölü piksel mi sıkışmış piksel mi siyahta hafif mavi gibi oluyor ve iade etmeli miyim monitör bugün geldi
  15. R

5000 tl monitör önerisi

165 hz veya 180 hz ips panel kalitesi iyi olan monitör önerir misiniz?
  16. R

8 Cm fan önerisi ve molex bağlantısı

100 tl ye kadar 8 cm fan önerisi yapar mısınız kasanin kapağına takacağım bir de genellikle molex girişli oluyolar aşağıdaki hangi molexe bağlamam gerekli?
  17. R

SAGİTTA 921WBS KASA ISINMA SORUNU

Her oyunda kasam ısındığını için soruyorum. Egzoz fan yönü doğru mu? Bir de kasamin kapağındaki fani gösterdiğim Molex'e veya hangi Molex'e takabilirim? Kasa: Sagitta 921WBS.
  18. R

Windows 10 64 bit Etherner Driver Yardım

Driverları bulmamda yardım ederseniz sevinirim İşletim sistemi:Windows 10 64 bit Ic Plus IP100A 10/100 Fast Ethernet Adapter Donanım Kimlikleri: PCI\VEN_13F0&DEV_0200&SUBSYS_020113F0&REV_31 PCI\VEN_13F0&DEV_0200&SUBSYS_020113F0 PCI\VEN_13F0&DEV_0200&CC_020000 PCI\VEN_13F0&DEV_0200&CC_0200...
  19. R

Valorant Windows 8.1 mavi ekran

Minidump: https://disk.yandex.com.tr/d/97Cnk37VLoeIeQ
  20. R

Windows 8.1 csgo mavi ekran

Csgo sırasında sürekli mavi ekran alıyorum Minidump:https://disk.yandex.com.tr/d/4jkqqn6IQHLoAQ
Geri