Arama sonuçları: *

• Users: Adoni$
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Adoni$

Ekran kartı CUDA sorunu

Merhabalar Cinema4D programı öğreniyorum ve bunun için gerekli olan bir plugin yükledim fakat plugini çalıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Ekran kartım Nvidia GTX1650 sildim tekrar yükledim ve aynı sorunu tekrar yaşıyorum programı öğrenmek için çeşitli kurslar satın aldım fakat bu hatadan...
  2. Adoni$

Cinema4D Octane Render Hatası

Merhabalar, Cinema4D programına Octane Render plugini kurdum fakat plugini kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Ekran kartım Nvidia GTX1650 Cuda destekli plugin ayarlarında ekran kartımı seçtiğimde bile bu hatayı alıyorum. Programı öğrenmek için çeşitli kurslar satın aldım fakat bu hata...
  3. Adoni$

Uygulamaya fazla işlemci gücü verme

iyi günler herkese kendim video editörlük yapıyorum.render alırken uygulamada %30 işlemci kullanıyor pc. ben bunu daha fazla kullanıp daha hızlı render almak istiyorum. acaba programa daha fazla işlemci gücü verebilir miyim? Oluyorsa nasıl yapabilirim?
  4. Adoni$

Ailemi ikna etmem gerek

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Yakın zamanda oyuncu laptopu almıştım. Fakat aklımda hep 2060 lı bir pc vardı. Ailem okulum için laptop aldı fakat kendim evde editör işi ile uğraştığım için ve o fiyata daha üstün özellikte bilgisayar alabileceğimi bildiğim için kasa türüne geçmek...
Geri