Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

DJI Osmo Action 4 Alınır mı?

Vlog ve kısa film çekimleri için alınır mı sizce?
  2. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

Elimde böyle bir fener var ışığı az yanıyor kırtasiyeden ampul aldım sonuç aynı acaba sorun ampul ile mi alakalı mı? Yoksa pas veya oksitlenme ile mi alakalı? Bir arkadaşıma sordum paslandığı için dedi acaba pas sökücü sıksam sorun çözülür mü?
  3. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebiliriz?
  4. ŞahinBaşaran

Yardım The Last Of Us Part 1, Mezarlık bölümünde oyun çöküyor.

Oyunu Epic Games'ten aldım. Ekran kartım RX 6700 (XT değil). 32 GB 3600 MHz RAM kullanıyorum ve oyun M.2 SSD'ye kurulu bu zamana kadar hep önerilen ayarlarda oyunu sorunsuz oynadım ama mezarlık bölümüne geldim ve oyun sürekli çöküyor ayarları en düşüğe çekmeme rağmen oyun çöküyor ne yapabilirim?
  5. ŞahinBaşaran

2x16 32 GB DDR4 3600 MHz Ram önerisi

Anakartım B450M H modeli DDR4 ve 3600 MHz Ram destekliyor. Şu anda 2x8 16 gb ram kullanıyorum ve yükseltmeyi düşünüyorum kendi araştırmaların sonucunda bir kaç tane ram buldum sizce hangisini almalıyım veya sizin öneriniz var mı...
  6. ŞahinBaşaran

Yardım DeepCool GAMMAXX AG400 kasam ile uyumlu olur mu?

Öncelikle kusura bakmayın pek bilmiyorum DeepCool Gammax Ag400 hava soğutucusunu işlemcim için aldım acaba uyumlu olur mu? İşlemci: Ryzen 5 5600 Kasa: Vento Vg14fe Anakart: Gigabyte B450M-H Ram: Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8)
  7. ŞahinBaşaran

Riot hesabım çalındı

Arkadaşlar lütfen yardım edin riot hesabımın e postası değiştirilmiş hesabıma giriş yapamıyorum.
  8. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Bu E Arşiv faturası kabul edilebilir mi? (Gençer Gaming)

Gençer Gaming den hazır sistem aldım 12.703.91 TL'ye daha sonrasında ise Gençer Gaming yetkilisi benimle iletişime geçti ve ellerinde benim aldığım psu ve kasanın olmadığını belirtti istersem 360tl fark ile gold psu alabileceğimi belirtti ve bende Gençer Gaming'in verdiği iban'a parayı gönderdim...
  9. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Bu kasaya nasıl hdd takılır?

Merhaba Arkadaşlar hdd aldım ama kasaya nasıl takacağım?
  10. ŞahinBaşaran

Hangi Hard Disk'i almalıyım?

Merhaba Arkadaşlar hdd alacağım sizce hangisini alayım? https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-western-digital-3-5-1-tb-caviar-blue-wd10ezex-sata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,843832.html...
  11. ŞahinBaşaran

❌İndirim Bitti! Rampage Python SMX-R600 161.99 TL! (Paw 3327 sensör)

Piyasa fiyatı 250tl'den başlıyor bu fiyata bu özellikler bence gayet iyi mouse ihtiyacı olanlar alabilir. Link: https://www.trendyol.com/rampage/smx-r600-python-red-12400dpi-rgb-makrolu-kirmizi-oyuncu-mouse-rampage-turkiye-garantili-p-151853826
  12. ŞahinBaşaran

Bu sistemi aldım sizce iyi mi?

Merhaba arkadaşlar bu hazır sistemi aldım sizce iyi mi yoksa iptal mi edeyim? https://www.gencergaming.com/furkan-akman-/-ryzen-5-5600-/-radeon-rx-6700-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3600-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
  13. ŞahinBaşaran

❌İndirim Bitti! Axe Deodorantlar 36,50 TL!

Hepsiburada'da Axe deodorantlar'da güzel bir indirim var geçen gün 54,50 tl den almıştım bugün bir baktım 36,50tl olmuş bence bu kampanyayı değerlendirin güzel bir indirim bence. Link: #reklam
  14. ŞahinBaşaran

Yardım Hangi matkabı almalıyım?

Arkadaşlar ev işleri için matkap alacağım matkaplardan neredeyse hiç anlamıyorum normalde a101'den alacaktım ama yanında uç falan olmadığı için internetten alma karar verdim sizce hangisini almalıyım veya a101'den alıp internetten ona uç mu alayım...
  15. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Trendyol İndirim-Kupon-Casback Fırsatları!

Merhabalar bugün Trendyol alışverişleriniz için indirim-casback-kupon veren yerleri sıralayacağım işime yaramaz demeyin 1tl bile önemlidir hayatı tasarruflu yaşamak lazım konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım. Sizin bildiğiniz kampanyalar varsa bu tarz da bilgilendirseniz konuya...
  16. ŞahinBaşaran

Android Sürüm değiştirmek mümkün mü?

Merhaba Arkadaşlar ben samsung galaxy s20 fe aldım android 11 ile ve android 12 güncellemesini yaptım keşke yapmasaydım ağır çekim ve ultra ağır çekim kameraları çöp olmuş android 11 iken süperlerdi tekrar android 11'e dönmek mümkün mü?
  17. ŞahinBaşaran

Yardım Samsung Galaxy S20 FE alınır mı?

Merhabalar kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum uzun süredir aklımda samsung galaxy s20 fe var sizce alınır mı? alınmaz diyorsanız 5000 ila 7500tl arasında bana bir cep telefonu önerir misiniz??
  18. ŞahinBaşaran

Bilgisayarıma virüs bulaştı

Arkadaşlar windows 11 yükledim ve valorant'ta 1067 hatası alıyordum ben youtubeden bir video izledim verdiği linki indirdi ve bilgisayar bir anda dondu bende hemen bilgisayarı kapattım ama sabah baktığımda youtube kanalıma videolar yüklenmiş yani bu virüsün her yeri erişimi var bu virüsten nasıl...
  19. ŞahinBaşaran

Yardım Trendyol kettle önerisi

Arkadaşlar bana trendyol üzerinden kettle önerir misiniz? maks 110 120tl olsun trendyol kuponum var da
  20. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Bim Jabra 75T Elite Kulaklık! 10 Aralık

Bim'e 10 aralık tarihinde jabra elite 75t kulaklık ve bir kaç teknolojik ürün geliyor. Bence kulaklık alınır 779tl gibi bir fiyattan satılacak internet'te bulduğum en ucuz fiyat 990tl civarı hp klavye mouse set eğer ofis gibi bir yerde çalışıyorsanız veya bu tarz şeyler seviyorsanız bence...
Geri