Arama sonuçları: *

1. S

Projeksiyon Önerisi Lazım

Arkadaşlar max 12-15k civarına kadar çıkabilirim fakat o paraları vermeyi istemiyorum. Bir tane 4K’lık buldum bir tane de 12K’lık buldum. İkiside güzele benziyor fakat emin olamadım bu işi bilen biri tavsiye verebilir mi? Kullanım amacı genel olarak film, dizi izlemek olacak. Belki bir gün...
  2. S

Sistemimi 60K'ya Satmalı Mıyım?

Arkadaşlar bu sistemime 60K teklif geldi satmalı mıyım? Sistem tam özellikleri bu her şey dahil şekilde.
  3. S

Tab S10+ için kılıf ve ekran koruyucu

Arkadaşlar internette bu cihaz için orijinal touchpad ve klavyeli kılıfını bulamadım ben bunu nasıl satın alacağım? Bir de çizim için kağıt hissiyatlı ekran koruyucu var mı?
  4. S

S10+ vs iPad Air vs iPad Pro

Arkadaşlar sizce hangisi? Ana amacım çizim yapmak olacak, bu sene üniversiteye gidince derslerde yardımcı olarak da kullanabilirim. Samsung Tab S10+ ekran olarak vs Air M3'ten daha iyi geldi gözüme tek sorun uygulama desteği olarak(örnek Procreate kalitesinde uygulama Androind'de yok) S10+...
  5. S

Grafik tableti tavsiye

Arkadaşlar öyle hobi olarak çizime başlamak istiyorum genel olarak anime karakterleri çizeceğim. Çizimde sıfırım denebilir hem başlangıçta elim alışana kadar işime yarayacak hem de ileride de işimi görebilecek bir şey arıyorum. Araştırdığımda içime XP-Pen Deco 03 sindi, sizin bir tavsiyeniz...
  6. S

IEM Kulaklık Tavsiye

IEM kulaklık almayı düşünüyorum kulak üstü çok yorduğu için, kablosuz kulak içi Freebuds SE 3 vardı fakat seste gecikme oluyor gibi, bir de ses kalitesi de mikrofon kalitesi de telefona göre daha kötüleşiyor nedense. Wraith'den Sense Pro almayı düşünüyorum fiyatı uygun başka tavsiye ettiğiniz...
  7. S

İthalatçı garantili aldığım PS5 Eurasia garantili çıktı

Arkadaşlar 30K’ya PS5 Slim CD’li 2 kollu, şarj istasyonlu ve iki oyunlu satın aldım şimdi kargo paketini açtım ve kutuların üstünde Eurasia garantili yazıyor ne demek oluyor bu şuan garantisi var mıdır? Ben bunu ithalatçı garantili diye aldım ama Eurasia yazıyor öyleyse çok daha iyi. Bu her...
  8. S

Xbox Series X vs Playstation 5

Arkadaşlar abimde xbox one x var ve dijital olarak FC25, GTA 5’e falan sahip. Konsol harddisk kullandığından menüler falan akıcı değil oynarken beni rahatsız ediyor biraz. Yükseltelim diyorum hangisi daha iyi bir tercih olur? Elimizde de 3 tane Xbox kontrolcüsü var, hem oyun da var o yüzden...
  9. S

Kablosuz mouse önerisi

Hafif el ağrıtmayacak bir şeyler arıyorum. Öyle arada bir fps oyunu oynarım takılırım
  10. S

Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar mümkün olduğunda pahalıya kaçmayacak en ucuz klavyeyi istiyorum. Kesinlikle tam boy klavye istiyorum belki bir tık küçüğü olabilir %90 ya da 85 falan diye geçiyorlar herhalde. Bu minik %60 lar hiç hoşuma gitmiyor. Önerebileceğiniz klavyeleri yazarsanız sevinirim
  11. S

İPhone için Akıllı saat önerisi

Arkadaşlar iPhone 13 cihazım için akıllı saat arıyorum. Ne almalıyım, direkt apple watch alıp geçmeli miyim yoksa diğer markalarda fiyat performans ürünler bulunuyor mu? Apple Watch’lar çok pahalı ve o parayı vermek istiyor muyum emin değilim. Huawei’in de sanırsam akıllı saati var nasıldır...
  12. S

Arc B580 vs RTX 4060

Arkadaşlar max bütçe 12K, şimdi alacağız o yüzden hızlıca cevap verirseniz sevinirim. Arkadaşım işlemcisi Ryzen 7 2700 ileride günceller şimdilik bununla idare edecek. Şimdi sizce hangisini almalı? B580 hâlâ daha geliştirilme aşamasında ve çoğu durumda RTX 4060'ın arkasında kalabiliyor galiba...
  13. S

WinDivert32.sys ve WinDivert64.sys dosyası bulunamadı, nasıl indireceğim?

Geçenlerde Kaspersky yüklemişitm o sanırsam silmiş, GoodbyeDPI'ı şu an da çalıştıramıyorum. Öncesinde sorunsuz çalışan program Kaspersky yüzünden sanırım çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tekrardan çalışır hâle getirebilirim.
  14. S

Hız testi sonucum yüksek fakat yayın yapamıyorum

Arkadaşlar speedtest ve turknet üzerinde hız testi sağladığımda gayet iyi değerler alıyorum. Fakat kick üzerinde yayın yaparken bitrate 100-200 gibi sayılara bile düşebiliyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bir de hiztesti.com.tr gibi bir yerden test yaptım doğruluğunu bilmiyorum fakat aldığım...
  15. S

W11 Güncelleme de Klavye Bozuldu

Sabah PC kapatırken baktım güncelleme vardı bilgisayarı kapat ve güncelle diyip evden çıktım. Şimdi açtığımda klavyenin neredeyse %50 si çalışmıyordu Windows update yaptım bazı şeyler çalışmaya başladı ama hala da çalışmayanlar var ne yapmam gerekiyor
  16. S

Fethiye'de Nasıl Arkadaş Bulurum

Arkadaşlar valla bu şehre taşınalı bir kaç ay oldu, nereden arkadaş bulabileceğim konusunda fikrim yok. Okul yok liseden mezun oldum yeni ondan dolayı hani klasik okul arkadaşı bulamıyorum. Ben sık sık sinemaya gitmeyi seven biriyim en azından film izlerken yanımda biri olmasına hiç hayır demem...
  17. S

RX5700XT 8 pin giriş yeter mi?

Arkadaşa ikinci el ekran kartı bakıyoruz, RX5700XT'yi 400W psu'su ile beraber kullanacak. 8+6 pin girişi bulunuyor, bu 6 pinler ek OC için gerekli diye biliyorum, sıradan kullanımda yeterli kalır mı 8 pin? Model: Sapphire Pulse RX5700XT 1 ay sonra yeni bir psu alabilir fakat bu 1 ayda problem...
  18. S

Xbox One X'im ne kadar eder?

Arkadaşlar Xbox One X'ini satıyor abim, fiyat piyasası ne eder? Sarı siteye baktığımda 6K'ya 1 adet 8. nesil kollu sürümler var sadece baktığıma göre. Temiz, herhangi bir sorunu yok cihazın. 1 adet 8. nesil xbox kolu var (siyah renk) 2 adet 9. nesil xbox kolu var(yeşil ve mor renk) FC24 - FC25...
  19. S

LG 32GS95UE VS ASUS PG32UCDM

Arkadaşlar LG olanı arkadaşım satın aldı ama pcnin tüm parçaları asusken monitör LG olmasından dolayı değiştirsem mi acaba diye düşünüyor. Fiyat farkına değer mi? Kaliteleri arasında neler farklı, bu ikisinin farkı ne?
  20. S

7800X3D fiyatına ne oldu?

Niye bu ürün bir anda uçtu böyle
Geri