Arama sonuçları: *

• Users: WestnighT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WestnighT

2.5D piksel tasarımda oyun arıyorum bildiğiniz güzel oyun varmıdır ?

Arkadaşlar yakın zamanda indie oyunlara sardım biz güzel geldiler ve en sonda paper lily chapter 1 i bitirdim ve 2.5D piksel tasarımda daha fazla oyun görmek istiyorum tavsiyeleriniz var mıdır ? celesteyi bitirdim bu arada. ücretsiz oyunlar önceliğim ama ücretli oyunlara da okeyim.
  2. WestnighT

Kablosuz beyaz mouse önerisi yaparmısınız ? bütçe tercihen 1300tl, maks 1800tl

Şu anda gamepower ursa kullanıyorum ama beyaz sistem dizeceğim ve mouse u da beyaz istiyorum, normal bir şey olsa yeter uçuk şeylere 8k poling rate gibi mesela çok gerek yok olsa fena olmaz tabi. Tercihen RGB si olsun ama çok cafcafa gerek yok. bütçem 1300tl ama beğendiğim olursa cidden 1800e...
  3. WestnighT

Reverse beyaz argb fan önerebilir misiniz? ? bütçe maks 1500tl

Arkadaşlar kasam için reverse fana ihtiyacım var, akvaryum kasa kullanıyorum ve kasanın fanları pwm değil anakartımda da voltaj dc modu yok kafa ütülüyor fanlar. 2 tane ARGB beyaz reverse fana ihtiyacım var, yardımcı olabilecek var mı ?
  4. WestnighT

Yardım Akvaryum kasa önerisi yaparmısınız ? maks 4300 TL

Arkadaşlar bayadır MATX akvaryum kasa arıyorum, Beyaz sistem kuracağım fakat adam akıllı beyaz akvaryum kasa bulamadım. Bildiğiniz güzel akvaryum kasa varmıdır ? sesi çok dışarı vermesin tek kriterim bu. Birde benim tüm bileşenlerim fanlar dahil ram hariç beyaz, aklıma Siyah kasa da almak...
  5. WestnighT

Yardım Cyberpunk 2077 almaya değer mi ?

Arkadaşlar çok karanlık ve depresif hikayeleri sevmem ama özellikle Cyberpunk Edgerunners dikkatimi çekmişti ve oyunu da almalımıyım diye düşünmeye başladım. Sizce oyun nasıldır ? Teknik açıdan ziyade Hikayesinde nasıl bir deneyim vadediyor ? Kendi deneyimlerinizi de anlatabilir misiniz ?
  6. WestnighT

Çözüldü✓ Sinerji bilgisayar güvenilirmidir ?

ANAKART 1 ANAKART 2 Bu 2 anakart arasında kaldım ama sinerji givenilir ise 1. anakartı alacağım sizce nasıldır sinerji ? daha önce yakın zamanda alışveriş yappan varsa yardımcı olabilirmi ?
  7. WestnighT

🔥İndirim Thonet & Vander Balken soundbar 2299TL

En ucuz İtopyada satılıyor kendim ses sistemi ararken buldum ve ihtiyacı olan varsa diye paylaşmak istedim. Denemedim daha ürün hakkında bilgim yok. Link ---> Thonet & Vander Balken soundbar belirtmemiz gerekiyormu emin değilim ama REKLAM DEĞİLDİR. Güncelleme: Arkadaşlar fiyat şu an 2299a düşmüş.
  8. WestnighT

MCHOSE V9 PRO vs Corsair HS65, hangisini almalıyım ?

MCHOSE V9 PRO ve Corsair HS65 karşılaştırıldığında, hangisini almalıyım ? arada kaldım. ekolayzır ayarı nasıl yapılıyor bilmiyorum bu arada.
  9. WestnighT

Corsair HS65 Nasıldır ?

uzun bir araştırma sonrası maksimum bütçeyle hs65 almayı düşünüyorum ama bu model nasıldır ? kullanan varsa anlatabilirmi ? iyi midir ?
  10. WestnighT

Yardım Nays gibi indirim uygulayan uygulamalar var mi?

Arkadaşlar Corsair HS65 kulaklık almak istiyorum fakat indirim veren uygulamalardan indirim almak istiyorum. Iyzico ve naysa baktım bir şey bulamadım, sizin bildiğiniz indirim veren uygulama var mı?
  11. WestnighT

Nasil bir kulaklık secimi yapmalıyım? Butcem 3000TL

Yaklaşık 1 haftadır beni uzmeyecek bir kulaklık arıyorum ama hep oyuncu kulaklıklarına baktım ve bir turlu karar veremedim o yuzden yardim ederseniz cok sevinirim, Sizce Corsair hs55 veya hs65 gibi tek bir model kulaklık mi almalıyım? Tüm paramı verip. Yoksa mesela Gamepower fujin gibi daha...
  12. WestnighT

İnceleme Gamepower Mihawk İnceleme

Öncelikle herkese merhaba, Bugün Gamepower Mihawkın incelemesini yapmak istedim, modeli yaklaşık 5 6 yıldır kullanıyorum. İlk başta belirtmek istiyorum, kulaklık bu fiyat skalasında yeterince iyi bir performans sunuyor. Güncel Mihawk Fiyatı SES PERFORMANSI: Kulaklık bu fiyattaki genel V-TİP...
  13. WestnighT

Yardım 2600 TL Kulaklık Önerir misiniz?

Gamepower Mihawk kullanıyorum ve kulaklık bozulmaya başladı maksimum bütçem 2300TL ama 2600'e kadar çıkabilirim. Önceliğim oyun ve müzik için bir kulaklık bulmak, rica etsem öneri verir misiniz? Rekabetçi oyunlardan ziyade önceliğim hikayeli oyunlarda güzel bir atmosfer verecek ve müzik zevki...
  14. WestnighT

Havit fuxi h7 alınır mı? veya ne alınabilir ?

Arkadaşlar sorum bu kulaklık alınır mı? ? tasarımını çok sevsim beyaz olmasınıda ama bu ara kulaklığa 1600den fazla veremem çünkü tam ekran kartı aldığım zamana denk geldi ve kulaklığım maalesef cızırtılı ses vermeye başladı şu an kullandığım model gamepower mihawk ve baya memnunum ama sağ...
  15. WestnighT

Yardım Rx 9060xt nitro+ almaya deger mi ?

Arkadaşlar sizce rx 9060xt için şu 3 model veya denkleminde hangisini almak mantıklıdır? Rx 9060xt Sapphire Pulse (veya başka markadan dengi) Rx 9060xt Sapphire Pure (veya başka markadan dengi) Rx 9060xt Sapphire Nitro+ (veya başka markadan dengi) 16gb modelini alacağım ama board power ve saat...
  16. WestnighT

RX 9060 XT sizce alınır mı? ?

15 16k bütçem var ben performansını düşük bulsam da beğendim 16.5k üstü verilmez diye düşünüyorum sizin düşünceniz ne ? özellikle rt performansı dikkatimi çekti wukong gibi oyunlar hariç bence iyi performans veriyor. daha iyi tavsiyeleriniz varmı ? Nvidia almayı düşünmüyorum.
  17. WestnighT

RX 9060XT DUYURULDU (8GB/16GB)

Rx 9060xt 16gb: 349$ Rx 9060xt 8gb: 299$ Fiyat ile duyuruldu. Turkiye fiyat tahminlerim benim şöyle: 8gb -> 13-14bin TL 16gb -> 15-16bin TL Performans tahminim Rx 7700xt < Rx 9060xt < Rx 7800xt
  18. WestnighT

Rx 9070 GRE mi 9060XT mi almaliyim ?

Arkadaşlar butcem yeterse 9070 GRE daha mantıklı geliyor ama sizin fikirleriniz neler ? 12gb vram sıkıntı çıkarır mı? Oyundan başka edit ve ue5 vs ilgilenmeyi düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ? Nvidia almayı düşünmüyorum.
  19. WestnighT

Yardım 1000-1800 router/sinyal güçlendirici önerisi

Arkadaşlar bu işi hiç bilmiyorum istediğim şey çekim gücünün artması, modem salonda ve benim odadan ya çekmiyor ya 1 2 tık çekiyor wifi. pc ye ethernetle bağlıyım etherneti korumak istiyorum. internetin hızı 100mbps, Router ya da sinyal güçlendirici önerir misiniz? ?
  20. WestnighT

Bilgisayarımda Uğultu Sesi Sorunu

Arkadaşlar bugün psu değiştirdim ve pc yükte dahi değilken uğultu sesi geşiyor psu da sıkıntı yok modeli MSI A650BN, fanlar DARK Easylink ve sessiz çalışıyorlar anlamış değilim ne ses yapıyor... ekran kartım sapphire pulse rx 570 ve işlemcimde stok fan var lütfen yardım edin kafam gitti ya bunca...
Geri