Arama sonuçları: *

1. H

Tiktokta yüklediğim videoların kalitesi düşüyor

merhaba tiktokta minecraft içerikleri paylaşıyorum videoları ne kadar kaliteli yapmaya çalışsamda videonun kalitesi yüklendikten sonra aşırı şekilde düşüyor premier pro ile render alıyorum video bitrate olarak 140 falan alıyorum yinede görüntü pixelleşiyor ne yapmam lazım bunun için
  2. H

Youtube shorts ile alakalı soru

youtube shorts videolarımdan son attığım video izlenirken diğerleri hiç izlenmiyor neden hepsi izlenmiyor acaba bilen aydınlatabilir mi
  3. H

Valorant obs siyah ekran sorunu

oyun yakalama ile valorantı seçtiğimde siyah ekranda kalıyor sorunu nasıl çözebilirim
  4. H

Bu tarz bir şey yapmak istiyorum yardımcı olabilecekleri beklerim

bu görüntüdeki gibi bir şey hazırlamak istiyorum hangi platformu kullanmam gerekli ya da nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek birisi var mı 1725353150 daire ve kale dönücek toplar dairenin içerisinde duvara çarpınca sekicek kaleye girince gol olucak ve top belirli bir bölgeden tekrardan alana...
  5. H

15k bandında laptop önerisi iş için

15k bandında laptop önerisi iş için kullanıcam autocad çizim felan yapıcam
  6. H

psu önerisi istiyorum biraz acil

PSU ALCAKTIM https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-pro-500w-80-bronze-120mm-fanli-atx-psu_u22905#bTableUrunDetay BU STOKTA YOKTU BENDE BUNU SİPARİŞ ETTİM https://www.itopya.com/fsp-hyper-h3-550-pro-550w-80-bronze-psu_u23231 ARASINDA PEK FARK VAR MIDIR ONA GÖRE SİPARİŞİ İPTAL EDİCEM
  7. H

ÇOK ACİL UYUMLUKUK SORUNU VAR MI BAKABİLECEK BİLEN KİŞİLER

KASAYI Bİ ABİNİN ÇOCUĞU İÇİN TOPLUYORUZ SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN DERS VE MICROSOFT OFFICE PROGRAMLARINI KULLANICAK UYUMLULUK SORUNU VARMIDIR BAKABİLİR MİSİNİZ
  8. H

pubg yükleme ekranı geçince kapanıyor

pubg yükleme ekranı geçince sözleşme ekranın mouse ya da klavyeden her hangi bir tuşa basınca kapanıyor hata vermeden sebebi ne olabilir
  9. H

Stoneheart oyunu için türkçe dil çevirisi yapmak istiyorum

Stoneheart için çeviri yapmak istiyorum ama oyunun ingilizce dil dosyasını bulamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  10. H

RYZEN 5 5600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Vento VG15FE Kasama amd ryzen 5 5600 için kule tipi fiyat performans bir soğutucu almak istiyorum ama ne alacağım konusunda hiçbir fikrim yok yaz aylarında beni yolda bırakmıcak bir soğutucu önerirseniz sevinirim
  11. H

CS GO FPS DROP PROBLEMİ ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM

cs-go da sürekli olarak fps drop sorunu yaşıyorum ve henüz çözümünü bulamadım bi anda 400fpsden 0a düşüyor 1sn kadar sonra düzeliyor nedeni ne olabilir ya da bunun bir çözümü varmıdır
  12. H

Laptop şarj adaptörü amper değeri farklı olsa performansı düşürür mü

Laptopumun adaptörü bozulduğu için evde bulunan başka laptopun adaptörünü kullanmaya başladım ve amper değeri düşüktü yeni yeni oyun oynamaya başladım, acaba performansı bu yüzden düşer mi laptopun
Geri