Arama sonuçları: *

• Users: İcarus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Valorant Dusuk FPS Sorunu

sistem: RTX 3060TI R5 3600X CORSAIR 16GB RAM(3200MHZ) Arkadaslar bu sistemde 1080p en low ayarlarda 150-170 fps aliyorum. Dusuk oldugunu biliyorum. Cozum onerileriniz nedir?
  2. İ

Hikaye Tabanli Oyun Onerileri

arkadaslar hikaye tabanli oyun onerilerinizi bekliyorum. Grafik acisindan da biraz iyi olursa guzel olur. sistem acisindan sorun yok, butun oyunlari oynarim. oynadigim oyunlar: RDR2 Beyond Two Souls Detroit witcher serisi metro serisi aklima geleni yazdim
  3. İ

i5 4590 GT1030 PSU onerisi

arkadaslar su an elimde 250W bir PSU var. bu yeter mi yoksa degistirmem gerekiyor mu? gerekiyorsa bu sisteme yetecek uygun bir fiyatli PSU onerir misiniz?
  4. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Arkadaşlar sıvı soğutucunun kablolarını bir şekilde bağladım. Bilgisayarı açıp denesem, yanlış kablo bağlantısından dolayı bileşenler zarar görür mü?, yoksa sadece çalışmaz mı? Yani denemek istiyorum çalışıp çalışmadığını.
  5. İ

Sıvı soğutma montajı

Arkadaşlar geçen hafta 2 3 tane konu açıp, pf240 almaya karar verdim. Ancak boruları ekran kartının söketine değiyor az bir şekilde. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? Ve bu kablolamayı tam olarak bilmiyorum. Bildiğiniz bir video var mı? 1625567462 Fotoğrafları atmayı unutmuşum kusura bakmayın 😄
  6. İ

bu kasaya nasil sogutucu takilsin?

arkadaslar bu kasanin ust tarafina herhangi bir sivi sogutucu takilabilir mi? pf240 sigar dediler, uzunluklarina bakayim dedim ne olur ne olmaz diye. o aradaki radyator ve fan boslugu 3 cm ya var ya yok. pf240 5.3 cm fanlar ile birlikte. ben mi yanlis bir sekilde olcuyorum yoksa? olmazsa on...
  7. İ

silverstone pf240 sogutucu sigar mi?

arkadaslar kasam 'Thermaltake J23', 2 tane sorum var, 1.si bu sogutucu kasama sigar mi? 2. si bu sogutucuyu aldiktan sonra ek olarak bir sey almam gerekiyor mu? kasa: thermaltake j23 anakart: msi pro m2 max ram: corsair 2x8gb ram 3000 mhz
  8. İ

CPB Ayarı Kapatılmıyor

Arkadaşlar selam, bu ayarı kapatmaya çalışıyorum ama ayar ellenmiyor. Bu nedendir acaba. Anakart: MSI B450m pro m2 max
Geri