Arama sonuçları: *

• Users: GM Akuma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GM Akuma

Yardım Fiziksel Olarak 8GB Gözüken Ram CPU-Z'de 16GB Gözüküyor

Merhaba sevgili Donanım Arşiv Ahalisi, Gigabyte Aorus 15 BKF model laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum. İçinde takılı olan model ramin aynısından almak istediğim için arkasını açıp baktım. İncelerken bir husus dikkatimi çekti, ben laptopu alırken Amazon sayfasında 16gb ram içerdiği...
  2. GM Akuma

Öneri 45.000TL Bandında Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar, Predator'umun işlemcisi yandığından dolayı yeni laptop arayışındayım. Kafamda 2 model netleşti. Şöyle sunayım: Dell Gaming G15 5530: https://app.hb.biz/DCmgGmt711l6 Gigabyte Aorus 15 BKF: https://app.hb.biz/M0U0u9yR7RB7 Bu cihazlar konusunda karar vermeme yardımcı olabilir ya da...
  3. GM Akuma

Kız arkadaşım hayvan hastanesinde hemşire, çiçek yollasam garip kaçar mı?

Selamlar, biraz garip bir konu fakat hayat tecrübesi çok olmayan bir kardeşiniz olarak sormak istedim. Çiçek yollamak istiyorum fakat hastanedeki hocalarının yanında utanıp çekinmesini istemiyorum, garip bir durum mu onu da bilmiyorum. Danışmaya falan mı bırakılmasını istemeleyim, direkt...
  4. GM Akuma

Laptop aniden kapandı, açılmıyor

Merhaba, Acer Predator Helios 300 modeli laptopum oyun açık arkada video izlerken aniden kapandı. Şarj ışığı yanmıyor, geri açılmıyor. Anakartı söküp inceledim işlemcinin ya da grafik kartının yüzeyinde herhangi bir yanık ya da anormallik göremedim. Zaten grafik kartı yansa da işlemci üzerinden...
  5. GM Akuma

Yeni SSD sonrası bilgisayarı uyku moduna aldığımda kapanıyor.

Selamlar, yakın zamanda Kingston Fury Renegade M.2 NVMe 1TB SSD satın alıp bilgisayarımın boştaki soketine taktım. Fakat taktığımdan beri bilgisayarı ne zaman uyku moduna almaya çalışsam anında kapanıyor. Bazı denemelerimde mavi ekran da aldım. Taktığım ssd'yi çıkarıp bir de öyle denemeyi...
  6. GM Akuma

500GB M.2 SATA SSD önerisi

Selamlar, eski Casper F600 model bir laptop'ım mevcut. Dükkana koyacağım. İşletim sistemi mevcut HDD üzerine kurulu, dolayısıyla yavaş çalışıyor. Yeni bir M.2 SATA SSD alıp işletim sistemini ona kuracağım. Önerilerinizi bekliyorum. 1500TL'yi aşmazsa güzel olur.
  7. GM Akuma

Cult of The Lamb 120TL, Alınır mı?

Hiçbir forumda konusunun açıldığını görmedim, ben açayım dedim. Oyunu oynayan arkadaşlar için; verdiğiniz paraya değdi mi? Sizce bu fiyata alınabilir mi? Ortalama 15 saatlik bir içeriğe sahip, satın alan oyuncuların ortalama oyun süresi de 14 saat civarlarında dolayısıyla alanların oynamaktan...
  8. GM Akuma

Dark Souls Remastered sarmadı, Elden Ring almalı mıyım?

Dark Souls Remastered oynamayı denedim, seriye büyük bir saygı besliyorum fakat gerçekten kontrolleri deli etti beni. iki kere silip yükledim ama bir türlü ısınamadım kontrollerine. Şimdi hazır Elden Ring indirimdeyken almayı planlıyorum ama Soulsborne keyif vermemişken Elden Ring sarar mı...
  9. GM Akuma

Laptop için 1TB M.2 SSD Önerisi

Selamlar dostlar. Birkaç gündür bilgisayarımın donanımı üzerine araştırma yapıyorum. Depolamam yetersiz geliyordu, bilgisayarımı açıp baktığımda bir adet boş M2.SSD Yuvası olduğunu gördüm. Şaşırdım çünkü satın alırken özelliklerinde yazmıyordu. Biraz araştırdıktan sonra boştaki yuvanın NVMe 2280...
  10. GM Akuma

Laptopımın M2. SSD Slotu Sata mı Yoksa NVMe mi?

Laptop modelim Acer Predator Helios 300 PH315-53. Halihazırda takılı olan SSD: Boştaki M2 SSD Slotu: Cevaplayan arkadaşlar bir de bunun neye göre belirlendiğini yazarsa sevinirim.
  11. GM Akuma

UserBenchmark'ı Kaldırmak İstiyorum Fakat Gözükmüyor

Yaklaşık yarım saat önce indirdim, kurdum ve kullandım. Şu an kaldırmak istiyorum, fakat ne denetim masasında ne Windows yüklü programlarda gözükmüyor. Program kuruluyken installer dosyası üzerinden tekrar kurmayı denedim fakat sonuç alamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. GM Akuma

God of War FPS sorunu

20 dakika önce falan ilk kez God of War girdim. Hayvani derecede fps drop ve kasmalar mevcut. Normal şartlarda bilgisayarımın yüksek ayarlarda rahat oynatabileceğinden emindim. Yüksek ayarları geçtim normal ayarlarda bile DLSS açık olmasa 35-45 fps falan alıyorum. Sistemim şu şekilde: Acer...
  13. GM Akuma

CPI değerini değiştiremiyorum

Steelseries Rival 3 mouse kullanmaya başladım. Yalnız CPI değerini değiştirmesi gerken orta butona bastığımda CPI profili değişmiyor. Daha bugün elime ulaştı, 2 saat sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Sorunun butonda olduğunu da düşünmüyorum çünkü CPI değiştirme ayarını diğer butonlara atayıp...
  14. GM Akuma

Mouse'umu değiştirdim. DPI ve Sensitivity.

Merhabalar, yakın zamanda 6 yıldır kullanmakta olduğum Logitech G300 model mouse'u kullanmayı bıraktım ve yerine Steelseries Rival 3 model mouse'u satın aldım. Logitech'i 1250 DPI'da kullanıyordum, yeni mouse'umda da aynı tercihten devam edecektim fakat seçebileceğim DPI değerleri 1200 ve 1300...
  15. GM Akuma

Düşük Bütçeli Laptop Önerisi

Selamlar Olabilecek en düşük fiyata Left 4 Dead 2, Stardew Valley, Minecraft, Terraria gibi alt sistem gerksinimli oyunları açabilecek bir laptop arıyorum. Spesifik olarak olmasını istediğim bir özelliği yok.
  16. GM Akuma

Öneri FPS ağırlıklı gaming mouse önerisi

Merhabalar arkadaşlar, FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum, halihazırda 5 koca yıldır kullandığım mouse logitech g300 artık ömrünü tüketiyor olacak ki durduk yere tıklamalar falan başladı. Önereceğiniz mouse'un en azından 2 makrosu olursa güzel olur. Kablolu mu kablosuz mu tercih ederim bilemiyorum...
  17. GM Akuma

Öneri 650TL Red switch Mekanik klavye önerisi + Ne bu fiyatlardaki artış?

Selamlar dostlar, başlıkta belirttiğim özelliklerde bir mekanik klavye arıyorum. Yahu bakıyorum çok değil 1 ay önce "Bak bu güzel klavye, 600Tl-800TL." falan diye önerilen ürünler olmuş 1.300-1500TL, nedir bu artış ya?! Valla şimdi almayıp beklesem mi diyeceğim de memlekette hiçbir şeyin fiyatı...
  18. GM Akuma

14.000TL Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, 14.000TL bandına bir gaming laptop istiyorum. Sistem toplasana gibi yorumları siz yapmadan söyleyeyim, okulum sebebiyle dizüstü almam benim için daha iyi. İstediğim sistem özelliklerini belirteyim: -En az 1TB depolama alanı(512 GB'ın işimi göreceğini düşünmüyorum çünkü...
Geri