Arama sonuçları: *

• Users: KAwie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Msi 24.5 inç g255f alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-g255f-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-freesync-gaming-oyuncu-monitor-p-HBCV00005ZUR9N?magaza=VATAN%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR
  2. K

Bannerlord mod öneri

Shokuho indirmiştim güzel aslında ama bi optimizasyon sıkıntısı var normal oyunun kalitesi daha iyi olmasına rağmen bu modla hem kalite doku kalitesi felan düşüyor hemde fps düşüyor doğru düzgün yüksek kaliteli bir mod varmıdır
  3. K

18 cm el için mouse önerisi 1 -3k

elim büyük mouselara sığmıyor palm grip için hangi mouse iyi olur yardımci olursanız sevinirim
  4. K

I5 14400f ppt değeri düşük

bu video yu izlemiştim nasıl undervolt yapıyım diye bu an dikkatimi çekti adam 253 w kadar çıkarabiliyor bende bu ayarı görmüştüm çok önceden bende 135di 135 çekmiştim o zaman anakartım b760m p ddr4 msi acaba anakartımmı bu kadar w i desteklemiyor yoksa kendim bu sınırı 253 çeksem bir şey...
  5. K

Crucial p3 plus 4200 olan yazma hızı 4700 çıktı

normalde ilk aldığımda 5000e 4200 yani dedği değerleri veriyordu 10ay önce w10da 90 gb boşken 5000e 600 vermeye başladıı drami yok dedim normaldir dedim şimdi w11deyim bu değerleri aldım ve 100gb boş şuan yine dolu yanibu nasıl oluyor anlamadım biri bana anlatsın
  6. K

Thermalright Phantom Spirit fan montajını yanlış mı yaptım

hem kendi fotorafında hemde internette gördümlerim 1 fanı ramin üstüne koymuşlar bende birini ortaya birinide kasanın egzoz fanı tarafına koydum fark olurmu
  7. K

Çözüldü✓ Thermalright phantom spirit 120 de RGB ışık kablosunu nereye takıcam

Soğutucuyu montajladım ama bu 3 kablolu şeyleri nereye takıcam yer yok anakart b760m p dd4
  8. K

Gaming gen tr iyzico

iyzico ile gaming gen tr den thermalright phontom spirit argb alıcam iyzico indirip kampanyalara girdim şimdi ödemeyi iyzico ile yapıp orda açılan sekmeye kredi kartını yazarsam iş bankası olan iyzico olmayan yine cashback alırmıyım
  9. K

Yardım Vodafone modem her şey yanmasına rağmen internet yok

Dün gece 2.30 gibi internet gitti bağlı ama internet yok modeme baktım kırmızı yanıyor internet yazdım Google a Vodafone sitesi diyorki kurulumunu tamamla bende girdim ip yı yazarak admin ile kurulum yap dedim kablosuz bağlantıyı yapamadı dedim olsunda kablolu olsun dedim bitirdim internet...
  10. K

Rx 5700 intel i7 1360p düşük fps

rx 5700 ü e gpu ile bağladım laptopa amd wsitesinden uygulamasını indirip driver kurdum ama pc deki fps in yarsını alıyorm egpu ile bunu nasıl düzeltirim
  11. K

Çözüldü✓ 1000 2000 civarı %60 ses tekerlekli klavye

1000 2000 civarı %60 ses tekerlekli klavye lazım ne vardır bu fiyatlara hiç anlamıyorum klavyeden 1740342422 https://www.teknosa.com/pusat-k3-pro-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-788400081?shopId=2055&v=1.77 bu nasıldır bide
  12. K

The long dark akü ne işe yarar

internete yazdım akü ile ne yapıcağımı bulamadım yardım edermisiniz
  13. K

Egpu rx 5700 kullanabilirmiyim ACİL

https://www.hepsiburada.com/techstorm-ut3g-harici-ekran-karti-istasyonu-egpu-thunderbolt-4-pm-HBC000074ZK2C bu egpu laptoptaki thunderbolt 4 ile rx 5700 ü kullanabilirim demi
  14. K

Spotify a dinlemek için şarkı yükleme

spotify a mp3 dosyası yükleyip dinlemek istiyorum bu yapılabiliniyormu
  15. K

10. Sınıf biyoloji kitabı hangi yayın

hoca gelmiş son 2 güne ödev kitliyor bu kitabın yayınları nedir biliyorsanız lütfen yardımcı olun
  16. K

3 fanlı sıvı soğutma önerisi

xigmatek kasamın ön tarafı3 üst 2 arka 1 fan destekliyor diyorumki ben önü dışarı atıcak şekilde yapıp öden çıkanları yukarıtakıp içe doğru arkadakininde yönünü içe doğru yapsam hem 3 fanlı sıvısoğutmam olur hemde daha iyi soğur işlemcim i5 14400f
  17. K

Dying light save kayboldu

epicte dying light bedavaydı almıştım orda oynadım steam aile sayesinde akadaşımdanda bana geldi epicteki save i steam e atıyım derken tam ne yaptığımı bende bilmiyorum bir şekilde eğic teki save de yok oldu ease us data recovery dede sonu .sav la biten aynı isimli save dosyası yok yardım...
  18. K

Bloody w95 max alınır mı?

bloody bilmiyorum mouse çok büyük ve büyük olmasınıı istiyorum 2000 hz bide nasıldır
  19. K

Çözüldü✓ Nasıl bir tercih yapmalıyım

Elimde 2.8 olarak gskill in cl18 3600mhz ddr4 ramleri var anakartımda 4 slot var ve 16 GB ram yetmiyor aynı modelin birde 1.16 modeli var 1.16 mı almalıyım yoksa 2.8 alıp quad channel mı yapmalıyım işlemcim i5 14400f
  20. K

Güvenlik kamerası açılıs ekranında kalıyor

Güvenlik kamera sistemi açılış ekranında kalıyor ve hard disk dönüp duruyor
Geri