Herkese iyi günler.
Şimdi ben airpods pro 2 alacağım çoğu yeri araştırdım fiyat konusunda.
Amazondan almaya karar verdim fakat hiç alışveriş yapmadım burdan bilen varsa yardımcı olabilir mi güvenilir mi. Internette bu kulaklığın çakmaları çok o yüzden tereddüt ediyorum alırken. Bide amazondan...
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_de827933b9
Nike InfinityRN 4 GORE-TEX
https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_1c89a76ad0
Bu iki ayakkabı arasında kaldım. Hazir kış gelmisken aykkabi bakim dedim bot giymeyi pek sevmiyorum hem bunlari gubluk kullanimda da giyerim...
Arkadaşlar hazır KDV Dr artmisken hemen bir monitör almalıyım. 4500 tl butcem var üstüne vok çıkamam aşağıdaki monitörler nasıl sizin bu fiyata en iyisi bu dediğiniz bir monitör var mı yardımcı olursanız sevinirim çok acil almam lazım...
Arkadaşlar artık bıktım kaç haftadır monitör araştırıyorum. Tam alacam diyorum fiyatı artıyor. En son kredi kartının dönmesini bekledim beklemez olaydım fiyatlar artti. Son olarak aşağıdaki monitör nasıl bu fiyata daha iyisi var mı va panel olur , tn panel olur sıkıntı değil ghosting ışık...
Arkadaşlar benim sınırlı bir butcem vardı aşağıdaki monitörü 3800 tl ye alacaktım ne yazık ki fiyatı artmış 4300 olmuş üstüne koyamıyorum. Sizden ricam 3800 gibi bir fiyata fp ıps 144hz düzgün bir monitör önerir misiniz. İ5 12500f rx 6750xt sistemim var 2k da daha rahat çalışan bir sistem fakat...
19 haziran da itopyadan bir sistem aldım rx6750xt ekran kartlı bir sistem asusun geri ödeme kampanyası ile 1100tl alacağım fakat aklıma takılan birkaç sorum var
1. Bana e-irsaliye diye birsey yollamışlar fatura yerine geçmiyor galiba. Itopyanin istesinden baktığımda ise e fatura daha...
İyi günler forum sakinleri. Benim yaklaşık 20k butcem var biraz daha üstüne çıkabilirim ama yanına monitör, klavye,kulaklık ve gamepad falan alacağım için fiyat çok aşsın istemiyorum. Bu fiyatlarda en iyi performansı verecek pc nedir. Zaten seneye üniversiteye gideceğim o yüzden pc yi satıp...
Öncelikle herkese selamlar. Benim aklıma takılan çok büyük bir konu var. Şimdi çok uzun bir zamandır bilgisayar almak benim hayalim. hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. hep özendim başkalarına. ben de istedim her oyunu kasmadan donmadan güzelce oynamak ama olmadı neyse. şimdi bende 7000 tl para...
Evet forum sakinleri başlıkta da gözüktüğü gibi annem kabul etmiyor. Ben görmeden fokunmadan bir şeye o kadar para vermem diyor. Vatan bilgisayara gidip oradan alalım diyor. Tabi bilen bilir vatandaki pc fiyatları internettekinden çok pahalı. Ben de o kadar fazla para verip hem de kötü bileşenli...
Selamlar forum kullanıcıları
Ben 17000 k sistem topluyorum butcem o kadar. E haliyle de monitöre para yetistiremedim ikinci el sitelerinde msi optix g24c6 monitörü 2900 tl ye buldum sizce almalı miyim sıfırı 4200 tl civarı
Bu monitörü kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ghosting sorunu...
Selam dostlar. 17.000 TL bütçem var. Monitör dahil güzel her oyunu yüksek kalitede oynatacak bir sistem arıyorum bütçeyi çok aşmazsanız hem ideal uzun ömürlü bir sistem bulursanız sevinirim.
Sayın forum kullanıcılar ben bilgisayar almayı düşünüyorum uzun süredir araştırıyorum. Bi önceki donanım arşivi sistemi kaçırdım. Acaba Abdullah abi yine 10.000 bandinda fena bir sistem toplar mı ? Ne zaman toplar ? Ve bu sistemde hangi bileşenler olur ? bu konular hakkında yardımcı olursanız...