Arama sonuçları: *

1. Dušan Tadić

Öneri 2500tl kulaklık önerisi

Eski kulaklığım kırıldığı için yeni kulaklık alacağım. Kablosuz olması önemli Müzik, video ve hikaye oyunları için kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Ne kadar konforlu olursa o kadar iyi olur Bütçem 2500tl civarı. Çok iyi bir öneri varsa 3000e yaklaşabilirim. Son olarak sizce hemen...
  2. Dušan Tadić

Öneri Bütçeme en uygun gaming kulaklık nedir?

2500₺ bütçem var. Daha fazla çıkamam ona göre öneride bulunun lütfen. Konforu benim için ön planda. Rahat olmadıktan sonra ne kadar iyi olduğunun bir önemi yok. Wireless olması tercihimdir. Kabloluya soğuk değilim ama wireless çok daha iyi olur. Rekabetçi fps çok nadir oynuyorum. Bunları göz...
  3. Dušan Tadić

Öneri 2k bandında gaming kulaklık önerisi

Bütçe 2k eğer ürünler arasında çok çok fark edecekse 2.5k'ya kadar zorlayabilirim. Arctis Nova 1 düşünüyorum şu an için, sizce alınır mı? Başka önerileriniz varsa bekliyorum
  4. Dušan Tadić

Supercell id'den çıkış yapabilir miyim

Clash royale hesabımın id ile olan bağlantısını kesmem ve yeni bir id'ye bağlamam mümkün müdür?
  5. Dušan Tadić

Yeni jenerasyondan en sevdiğiniz futbolcular?

Dünya futbolunda max 25 yaş olan en sevdiğiniz futbolcular kimler? Vinicius Vlahovic Mbappe
  6. Dušan Tadić

Kalıcı Ücretsiz Steam'de Train Simulator Classic bedava oldu!

Train Simulator Classic oyununun ek paketi The Game of Gnomes, 4 Ocak'a kadar Steam'de ücretsiz oldu. The Game of Gnomes ek paketini kütüphaneye eklediğinizde ana oyun da otomatik olarak kütüphanenize ekleniyor. Oyunun-dlcnin steam linki...
  7. Dušan Tadić

Galerindeki son fotoğrafı bırak

Herkes çok özel olmadığı sürece hiç katakulli yapmadan son resmi paylaşsın Başlıyorum
  8. Dušan Tadić

Üstteki üyenin fiziksel özelliklerini tahmin et

Hadi başlayın bakalım😉 -Beyler lütfen ciddi olalım. IFAB tarafından ödevlendirildim, ciddi bir proje bu.
  9. Dušan Tadić

Ayak numaranız nedir?

Hadi herkes ayak numarasını yazsın😉
  10. Dušan Tadić

Crysis Remastered bug

Oyun tam burada buga girdi, köprüyü geçer geçmez yere çakılıyor uçak. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  11. Dušan Tadić

Nike.com sipariş hakkında

Siteden ayakkabı alacağım. Anladığım kadarıyla ürünler yurtdışından geliyormuş. Ödeme ekranında şöyle bir şeyle karşılaştım. Buradaki "Tahmini kargo ve işlem ücreti"nin sonradan artma veya azalma gibi bir durumu olur mu?
  12. Dušan Tadić

Steam arka plan önerisi

Puan dükkanından hareketli avatar çerçevesi ve hareketli profil arka planı alacağım. Önerilerinizi bekliyorum
  13. Dušan Tadić

1400₺ ayakkabı önerisi

Bunların arasında kararsız kaldım, siz içlerinden hangisini tavsiye edersiniz? Eğer bu bütçede başka önerileriniz varsa onları da yazın lütfen. 1- https://www.hepsiburada.com/puma-19445901-scorch-runner-unisex-yuruyus-ayakkabi-p-HBV00001ALPV6 2-...
  14. Dušan Tadić

Yardım Chrome'dan indirme yaparken çok yavaş iniyor

Saniyede 9-10mb arası indirme yapması gerekirken 1mb'yi bile geçmiyor. Sadece Chrome'da indirirken böyle, onun haricinde internette bir sıkıntı yok. Bunu hızlandırmanın bir yolu var mıdır? Edit: Edge'den de denedim, ilk dosyadan sonra ikinci dosya yine çok yavaş iniyor. Opera'da da durum aynı...
  15. Dušan Tadić

Elimi paslı eşya kesti

Elimin kenarını milimlik çizdi ve biraz kan sızdı. Bir sıkıntı çıkarır mı?
  16. Dušan Tadić

Metro Exodus - The Two Colonels nasıl alabilirim?

Steamda bu DLC 20₺'den 0₺'ye düşmüş gözüküyor, yani bedava. Ama ödeme kısmına gelince "İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin." hatası veriyor. Nasıl alabilirim bu DLC'yi?
  17. Dušan Tadić

Güneş yanığı leke bırakır mı?

1. Gün güneş kremi sürmeden denize girdim, 2. gün sürüp girdim. 3. günde burnum su topladı yanan yerler acıyordu gerçekten. Bugün 4. gün ve pek bir şey kalmadı. Bu yanıklar tamamen iyileşince leke kalır mı? Vücudumun geri kalanında pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama burnundaki su toplaması...
  18. Dušan Tadić

Samsung Galaxy A54 vs A34

Geçen hafta konu açmıştım ve gelen öneriler sonrasında bu ikisinden birini almaya karar verdim. Arada 2500-3000₺ fark var. Aralarında pek bir fark yok gibi geliyor bana. Siz hangisini önerirsiniz? Aradaki farka değer mi?
  19. Dušan Tadić

Kiralık Bungalov-Villa nasıl bulabilirim?

Samsun-Sinop ve çevre illerde kiralık bungalov-villa nasıl bulabilirim? Yığınla bu tarz yerler bulunmasına rağmen internette aratınca 3-5 site haricinde bir şey çıkmıyor. Aradığım şeye nasıl ve nereden ulaşabilirim?
Geri