Arama sonuçları: *

1. Cihat Sarsılmaz

❌İndirim Bitti! GIGABYTE i5-12500H 4050li Laptop Sepette 24.999₺ 🔥🔥🔥

İnce tasarımı ve güçlü özellikleriyle denk geldiğim bu laptop 1 sene önce 23bin bandında satılırken şuan piyasası 35k civarında. Ancak itopyada şuanda bu cihaz %50'ye yakın indirim ile 25kya satın alınabiliyor. Bence çok avantajlı. Tek anti özelliği clevo kasa olması. Onun dışında hemen sipariş...
  2. Cihat Sarsılmaz

Öneri 2800-3500₺ monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba şirketimize 4-5 tane monitör satın alacağız ölü piksel olmayan 144hz 27inç. 3000₺ civarında önerebileceğiniz monitör var mıdır ?
  3. Cihat Sarsılmaz

PES' den sonra FIFA' da tarih oluyor!

EA Sports Genel Müdür Yardımcısı Cam Weber, EA Games’in resmi sitesinde bir yazı yayınladı. Yayınlanan yazıda FIFA markasıyla biten anlaşma sonrası serinin yeni ismi ve ilk detaylar paylaşıldı. Daha önceki haberlerimizde sizlere FIFA ile EA arasındaki anlaşmanın biteceğini ve EA Games’in futbol...
  4. Cihat Sarsılmaz

Yardım Hangi oyunu tercih etmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar. FM 2022 satın alacağım bir siteden ve yanında bir oyun hediye veriyor. Oyunlar aşağıda ki gibidir. Hangi oyunu tavsiye ediyorsunuz ? Her türlü oyuna açığım. :) 7 Days to Die A Plague Tale: Innocence Alan Wake Remastered Alien: Isolation Anno 1800 Assassin's Creed Black Flag...
  5. Cihat Sarsılmaz

Elimde ki bu sistem ne kadar eder ?

Sistem 14 ay önce alındı. Oyun performansı gayet iyi. Fps durumları şu şekilde: Valorant: 220-300 CSGO: 300-380 GTA 5: 90-140 Hepsi yüksek ayarlarda test edilmiştir. Satmayı da düşünüyorum. Ederi nedir bu bilgisayarın arkadaşlar. CORSAIRCC-9020121-EUCORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W...
  6. Cihat Sarsılmaz

Artık WhatsApp da Paralı Olacak! :(

Merhaba Krallar. WhatsApp'ın test sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Business kullanıcıları için geleceği tahmin edilen yenilik, uygulamada ücretli bir abonelik sisteminin geleceğinin habercisi. İşletmeler için oldukça hayati bir öneme sahip olan WhatsApp Business, yeni özelliği ile...
  7. Cihat Sarsılmaz

Öneri Samsung Galaxy S21 mi Iphone Xs Max mı ?

Merhaba Krallar. Şuan kullanmış olduğum cihaz XS MAX. 256 GB - 4 GB Ram ve gayet şık, çiziksiz bir cihaz. S21 hoşuma gitmeye başladı ve değiştirmek aklımda yok değil. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
  8. Cihat Sarsılmaz

Donanım Arşivi Forum Bildirim Sorunu

Merhaba Krallar. Yaklaşık bir senedir forumu kullanıyorum ilk defa bildirim gelmesinde sıkıntı yaşıyorum. Acaba genel bir problem mi yoksa benlik bir sorun mu var ?
  9. Cihat Sarsılmaz

🔥İndirim Lenovo XT92 Kablosuz Bluetooth Kulaklık ×279,00 TL× ✓199,90 TL✓

Merhaba Krallar. F/P bluetooth kulak içi kulaklık arıyordum ve Lenovo'nun bu modelini keşfettim. Kullanan var mıdır nasıl kalitesi f/p ürünü müdür gerçekten ? Ürün Linki...
  10. Cihat Sarsılmaz

Valorant’a Gelecek Türk Ajandan İlk Görüntüler Paylaşıldı! Türk Ajan : Fade

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan FPS türü savaş oyunu Valorant, yeni ajanı ile uzun süredir gündemde. Oyuna eklenecek Türk ajan, haftalar süren meraklı bekleyişin ardından nihayet açıklandı. Yaklaşık 2 yıl önce piyasaya sürülen ve kendi evreninde çeşitli güçlere sahip ajanlar ile oynanan...
  11. Cihat Sarsılmaz

Yeni ÖTV Düzenlemesi ile Hangi Telefonların Fiyatı Ne Kadar Düşecek?

Merhaba Krallar. Sabah açtığım konuda telefonların bazılarına ÖTV düzenlemesi geldiği için indirim sağlanacağını bildirmiştim. Şimdi gelin bakalım hangi telefon modelleri ne kadar indirime girecek ? ÖTV %40’tan %25’e düşecek telefonlar Reeder P13 Satış fiyatı: 1.350 TL Vergisiz fiyatı (%40...
  12. Cihat Sarsılmaz

Rehber Oyuncular İçin Her Cebe Uygun 11 Klavye-Mouse-Kulaklık Seti Önerisi

Piyasada pek çok klavye - kulaklık - mouse seti satılıyor. Her ürünün kendine özgü ve öne çıkan bazı özellikleri var. Bazılarının fiyatı oldukça yüksek olsa da sizin için hazırladığımız listede mutlaka kendi bütçenize ve yeteneklerinize uygun bir ürün modeli bulacaksınız. Gelin her bütçeye uygun...
  13. Cihat Sarsılmaz

🔥İndirim Cep Telefonları İçin Yeni ÖTV Düzenlemesi Yayınlandı

Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte cep telefonlarına uygulanan ÖTV matrahında ilk kademede değişiklik yapıldı. %25'lik dilime giren akıllı telefonlarda ÖTV matrahı, 640 TL'den 1.500 TL'ye çıkarıldı. Türkiye’de artan dövizle birlikte herhangi bir teknolojik cihaza erişmek bugün pek çok...
  14. Cihat Sarsılmaz

80 TL Değerindeki Oyun, Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu

Gerçekçi savaş simülasyonlarının başında gelen Squad, bu hafta sonuna özel oynaması tamamen ücretsiz oldu. Oyun, denedikten sonra satın almak isteyenler için indirime de girdi. Oyun sektöründe bağımsız geliştiriciler tarafından yayımlanan gerçekçi savaş simülasyonlarını popülerliği her geçen...
  15. Cihat Sarsılmaz

Watsons'ın Kataloğuna Arapça Sayfalar Koyması Gündem Oldu:Boykot Çağrısı Yapıldı

Türkiye'de göçmen ve mülteci krizi tartışılmaya devam ederken bugün Watsons'ın kataloğuna koyduğu Arapça sayfalar, tepkilerin yeni odağı oldu. Sosyal medyada Watsons için boykot çağrısı başlatıldı. Türkiye’de her geçen gün artan mülteci sayısı büyük tartışmaları beraberinde getirirken, son...
  16. Cihat Sarsılmaz

F/P sadece müzik dinlemelik kablolu veya kablosuz en uygun kulaklık

bütçeyi az düşünelim. en uyguna kablolu veya kablosuz kafa üstü olmayan kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  17. Cihat Sarsılmaz

7000₺ Laptop Tavsiyesi

Hem oyun hem iş için tavsiye edebileceğiniz laptopları bekliyorum. Bütçe 7000 ₺ birazcık üstüne çıkılabilir.
  18. Cihat Sarsılmaz

İnstagramda daha önce alınmamış en iyi araba sayfası için isim söyleyene 300₺ Ödül!!!

Merhaba Krallar. İnstagramda araba sayfası için kullanılabilir durumda olan ve en yaratıcı ve mantıklı kullanıcı adını söyleyene 300₺ para ödülü verilecektir.! Etaplar şu şekilde olacak. 1) Herkes bir sayfa ismi yazacak. 2) En çok beğenilen sayfa isimleriyle yeni konuda oylama açılacak. 3)...
  19. Cihat Sarsılmaz

Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB 8000₺ yerine 5899₺

Merhaba Krallar. Telefon alacaklar kesinlikle bir baksın derim. Orta segment fiyatında en iyi telefonlardan biri şuan bu cihaz. Özellikleri şu şekilde : Ekran Boyutu : 6.7" Ekran Çözünürlüğü : 1080x2400 px Arka Kamera : 12 MP Arka Kamera Tipi : Üçlü Kamera Ön Kamera : 32 MP...
  20. Cihat Sarsılmaz

200-300 tl civarında modem önerisi

200-300 tl civarında modem önerisi istiyorum arkadaşlar var mı modemden anlayan ?
Geri