Arama sonuçları: *

• Users: Spoidy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Spoidy

Öneri RTX 5070 Ti Model Önerisi

Selamlar. RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kaldım. Inno3D X3 OC ve Gigabyte Windforce OC SFF. Aralarındaki fiyat farkı 4 bin TL civarı olduğu için arada kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Ekstra tavsiyeniz varsa okumak isterim. Inno3D RTX 5070 Ti X3 OC(46.850 TL Toplam)...
  2. Spoidy

Canon Pixma G3470 vs Epson L3250 Serisi

Merhabalar. Bir süredir ev kullanımı için bir yazıcı almayı düşünmekteyim. Sık olmasa da arada sırada çıktı almam gereken durumlar oluşuyor. Ayrıca okula giden bir kardeşim de olduğu için ilerleyen zamanlarda ister istemez onun da ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Araştırmaya başladığımda karşıma...
  3. Spoidy

Bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar. RTX 3060 Ti'lı bir sistem almak istiyorum ve doğru düzgün kimse bu GPU ile sistem çıkarmadığından en uygun çözümü Game Garaj'da buldum. Daha sonra Gaming.gen.tr'de bulunan 6700 XT'li bir sistemin parça kalitesi, işlevi dikkatimi çekti ve arada kaldım. Sistemi kullanma amacım ise...
  4. Spoidy

SouthPaws sistemi almak mantıklı mı? Benim açımdan

Merhabalar. Dün @Abdullah Hacıgül tarafından duyurulan ve incelenen SouthPaws isimli sistem çıkışını yaptı. Oyun amaçlı alınmak için bütçesine göre çok avantajlı bir sistem. Fakat ben 3D animasyon ve oyun gelişme kısmıyla da ilgilendiğim için bana işlev olarak hitap ediyor mu emin değilim. RX...
  5. Spoidy

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim?

Merhabalar. LG 24GN600 monitörü aldım ve kullanıyorum, memnunum. İmzamda belirttiğim sistem artık günümüz şartlarında ihtiyaçlarımı karşılamıyor ve yeni bir PC almak istiyorum. Aşağıda belirttiğim sistemlerden birini mi almalıyım yoksa biraz daha bekleyip daha iyi bir sistem gelmesini mi...
  6. Spoidy

Topladığım sistem nasıl?

Merhabalar. Şu şekilde bir sistem topladım ve forum ahalisine de bir danışayım dedim. Ayrıca Vatan Bilgisayar'da bir adet hazır sistem var, linkini bırakıyorum. Bir diğer seçenek de Donanım Arşivi sistemi beklemek ama o sistemde istediğimi bulur muyum bilemiyorum. Sizin tercihiniz nasıl olurdu...
  7. Spoidy

21 Temmuz celbine yetişebilir miyim?

Merhabalar. 14 Mayıs'ta bir arkadaşımı askere gönderdim. 9 Haziran'da başka bir arkadaşımı daha göndereceğim. Bu süreçte ben de aradan çıkarsam mı diye düşünüyorum. Fakat bu süreç hakkında hiç bir bilgim bulunmamakta. 2025'in Ocak ayına kadar tecilim var. Şu an tecilimi iptal ettirip en iyi...
  8. Spoidy

İşlemcimi ve Anakartımı kaç TL'ye satmalıyım?

Merhabalar. 16/12/2020 tarihinde almış olduğum bir i3 10100F işlemci ve 06/01/2021 tarihinde almış olduğum bir MSI H410M-A PRO model bir anakart bulunmakta. Zamanında bütçe dostu bir sistem kurmak için satın almıştım. Fakat bu parçaları aldığım zamanlar aynı zamanda ekran kartı fiyatları uçuşa...
  9. Spoidy

Uthenera-Ultra alınır mı yoksa beklemeli miyim?

Merhabalar. Aylar önce bir 3070 maceram olmuş ve sonuçsuz kalmıştı. Şimdi ise yaklaşık 13-14k civarına bir PC aramaktayım. Bir süredir DLSS teknolojisi ilgimi çektiği için 3060'a göz kırpıyordum. Fakat onun da fiyatı malum. Yaklaşık bir saat önce Ryzen 5 3600 ve RX 6600'lü bir sistem keşfettim...
  10. Spoidy

10700 TL'ye RTX 3070 aldım. Sizce iyi mi?

Uzun süredir RTX 3070 veya 3070 Ti almayı düşünüyordum ve sonunda aldım. Ara sıra Amazon Japonya'da indirime giren bir TUF model vardı ve en sonunda yakalabildim. Vergisi, kargosu vs. toplam 10700 TL gibi bir fiyata geldi. Kartı bugün sipariş ettim, henüz para çekimi vs. olmadı. "Ürün hazır...
  11. Spoidy

XPG Battlecruiser alternatifleri

Merhabalar. Sistemimde XPG Battlecruiser kullanmayı planlıyordum. Fakat 1,5 aydır doğru düzgün hiçbir yerde stok bulamadım ve sonunda XPG Türkiye'ye Instagram üzerinden ulaştım. Bana; "Artık Defender Pro gibi daha yeni ürünlere odaklanmayı planlıyoruz. Battlecruiser'ın stokları büyük bir...
  12. Spoidy

20000 TL Bütçe ile Kasa ve Monitör

Merhabalar. İlerleyen aylarda, 20000 TL bütçe ile RTX 3070 Ti'lı bir kasa ve 2K monitör almak istiyorum. Aşağıda ki parçaları kullanıcı yorumları ve önerilere göre seçtim. Fakat hepsini bir araya toplayınca bütçemi aşıyorum. *Ekran Kartı hariç tüm parçaların fiyatı Hepsiburada üzerinden 12.370...
  13. Spoidy

Zotac Gaming RTX 3070 Ti modelleri alınır mı?

Merhabalar. Toplamak istediğim sistemimde RTX 3070 Ti kullanmak istiyorum. Türkiye'de en uygunu 11.500 TL'ye bulunabiliyor. Amazon Japonya'da ise Zotac Gaming AMP Holo modeli yaklaşık 114.500 Yen, yani 8.820 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Geçen günlerde Hepsiburada'da Zotac Gaming Trinity...
  14. Spoidy

Akustik Gitar için tel önerisi

Merhabalar. 2 ay önce merakımdan dolayı Valler AG240 model bir akustik gitar aldım. 1 ay önce acemiliğimin ve Guitar Tuna'nın azizliğine uğrayıp en alt teli koparmış bulunmaktayım. Yeni bir tel almaya karar verdim ve sizin önerilerinizi merak ediyorum. Bütçe konusunda aşırı uçmak istemediğimden...
  15. Spoidy

Toplamak istediğim sistem için işlemci seçimim ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhabalar. 2016'dan bu yana i3 6100 ve GTX 750 Ti'lı bir sistem kullanmaktayım fakat ilerleyen aylarda artık yeni bir sistem toplamak istiyorum. 2020 Aralık'ta i3 10100F'in uygun fiyatı beni cezbetti ve satın aldım. Fakat ekran kartı fiyatlarının uçması nedeniyle herhangi bir kart alamadım ve...
Geri