Arkadaşlar seri numarasını bulamadım milletin arkasında seri no direkt olarak yazıyor fakat bende yok yetkili servise göstericem fakat seri numarasını bilmediğim için ticket açamıyorum
Merhaba arkadaşlar mont alacağım columbia marka fakat ürünü markanın kendi sitesinde baktığımda 8 9k iken amazon tr de ise 4k 5k gibi fiyatlara satılıyor,ürünlerin sahte olma ihtimalı var mı?
Arkadaşlar merhabalar İOS’ta nasıl mesajlardsn numara engelleyebilirim ki bana mesaj atmasın fakat kisi degil kurum örnek okuldan bana mesaj gelmesin numarası olmadığı icin engel atılmıyor
Arkadaşlar XBOX GamePass üzerinden almıştım farmingi ve bundan 1 ay öncesine kadar sunucular gözüküyor fakat bir anda gitti ve böyle gözüküyor silip yükledim her şeyi yaptım düzelmedi yardımcı olur musunuz,teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar sims 4 oyunumda oynarken normalde kameramı ileri geri sağ sola mouse'ın sol clickine basılı tutarak hareket ettirebiliyordum ve yön tuşlarından da hareket ettirebiliyordum.Şuan da ise sağ sol yapabiliyorum sadece ileri geri mousetan veya yön tuşlarından yapamıyorum.Sims 3...
Arkadaşlar amazon üzerinden böyle bir şeye denk geldim cloud core'un yanında hyperx solocast mikrofon veriyorlar sizce değer mi ?
Kulaklık tercih edilebilir mi ?
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-gaming-kulaklik-p-34573?utm_campaign=akakce&v=1.81.6
Fiyat 999tl olduğu için bana uygun geldi cevaplarınızı bekliyorum
Merhabalar kulaklık almayı düşünüyorum iyi bir mikrofona sahip olmasını istiyorum mikorofon benim için önemli tercihimi
SteelSeries Arctis 5
olarak yaptık doğru mu bir karar mı ? Artics 5 yerine hangi kulaklığı tercih edebilirim ?
Arkadaşlar fivem serverimiz var ve biz bu svye arkadaşlarla rockstar editör scripti yükledik hepimiz kulllanmayı biliyoru mis gibi çalışıyor fakat arkadaş effect koyunca bir şey olmuyor yani koyabiliyor ben koyunca her defasında crarsh alıyorum neden acaba,yardımcı olabilir misiniz?
Karşınızdaki kişi buga girdi ve sürekli ışınlanıyor. Bu durumu ona nasıl açıklarsınız? *
Ayağına sakız yapışmış gibi klişeleşmiş cevaplar kabul edilmez.
Yanıtınız
Arkadaşlar siz olsaydınız nasıl açıklardınız yardımcı olur musunuz