Arama sonuçları: *

1. Arda öztekin

Kasaya güç gelmiyor yardım edebilirmisiniz

Merhabalar öncelikle kasada incehesap tan aldığım pc elime ulaştı yaklaşık 2 hafta önce İlk aldığımda kurdum açtma tuşuna bastım ama çalışmadı anakartın ışığıda yanmadı Psu güç tuşunu aç kapa yaptım yine olmadı Sonra böyle kasaya ufak tokat attım ve çalıştı 1 hafta sorunsuz çalıştı şimdi yine...
  2. Arda öztekin

1500-2000 aralığında 144 hz ve üstü curved monitör arıyorum

Merhabalar 1500-2000 bandında monitör arıyorum 144 hz ve üzeri lazım 27 inç daha iyi olur marka olarak Msi,monster,AOC gibi bilindik markalar olursa daha iyi olur iyi ve kullanışlı modeller önerirseniz sevinirim
  3. Arda öztekin

B450 anakartı r5 5600g için uygun hale getirebiliyormuyuz

Merhabalar geçici sürelik bir apu sistem topluyorum ama anakartım elimdeki asus rog strix b450-f gaming 2 almak istediğim işlemci 5600g bu anakartı bios ile işlemciye uygun hale getirebiliyormuyuz?
  4. Arda öztekin

Apu sistem toplamak istiyorum

Merhabalar apu sistem toplamak istiyorum Anakartım adus rog strix b450-f gaming 2 Buna ryzen 5 5600 g uyumsuz sanırım Onun yerine uyan güçlü bir işlemci tavsiyesi verirseniz sevinirim
  5. Arda öztekin

Ryzen 5 3600 güzel soğutacak soğutma max fiyat 700

Merhaba işlemci ryzen 5 3600 ama içindeki stok fanı istemiyorum çok yeterli değil diye bunun yerine soğutma olarak kule tipi veya sıvı soğutma farketmez 700 tl yi aşmaması lazım önerirseniz sevinirim
  6. Arda öztekin

1000 TL Bütçeye Hangi Güç Kaynağını Almalıyım?

Merhabalar PSU konusunda çok bilgim yok Sadece belli başlı markaları biliyorum 750 W yeterli uzun yıllarca götürücek bin tl yi geçmeyen PSU tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. aklımda kalan Corsair cx750f rgb iyi midir? avcaba 80+ bronze
  7. Arda öztekin

İşlemcim anakartıma uygunmudur bilemedim

Merhabalar bilgisayar topluyorum ama bir konuda kararsız kaldım benim anakart ım Asus rog strix b-450 f gaming 2 Bu anakarta ryzen 7 2700x uygunmudur sizce ilgilenenlere teşekkür ederim.
Geri