Arama sonuçları: *

• Users: Ali123%
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ali123%

Güncel marvel izleme sırası

Selam dostlar yaklaşık 1-2 yıldır marvel evrenini takip etmiyorum internetteki kaynaklarda eski izleme sırası var baştan sona izleme sırasını atabilirmisiniz
  2. Ali123%

HANGİ ONLİNE MARKET UYGULAMASI

merhabalar saat gece 2 ve tost ekmeği siparişi vermek istiyorum istanbulda yaşıyorum acaba bu saatte hizmet veren online market uygulaması vs varmı
  3. Ali123%

Laptop klavyesini masaüstü pcye bağlayabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar Klavyem bozulduğundan dolayı teknik servise verdim yoğunluktan dolayı 2 hafta süre verdiler bu süreçte oyun oynamak için evdeki apu Windows 10 laptopun klavyesini masaüstü pcye bağlamak istiyorum bunun herhangi bir yolu varsa yardımcı olabilir misiniz
  4. Ali123%

Instagram hata veriyor

Dostlar Instagram bu hatayı veriyor nasıl çözerim bilen varsa yardımcı olabilirmi İyi forumlar
  5. Ali123%

Valorant Champions Karambit Nasıl Bulunur

Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
  6. Ali123%

16 yaşındayım lens takabilirmiyim

Selam dostlar birazdan göz muayenesine gideceğim gözlük kullanmak konforsuz olduğu ve gözlük yakışmadığını için lens kullanmayı düşünüyorum 16 yaşındayım ailem tarafından yaşın erken kullanamazsın vs dendi yardımcı olursanız sevinirim sizce yaş lens için problemmi
  7. Ali123%

Sol kulağım az duyuyor ve randevu alamıyorum

Sol kulağımda bi basınç hissettim sonra az duymaya başladığımı farkettim içindeki kiri alayım derken daha kötüleştiğini farkedip bıraktım şuanda çok az duyuyorum bugün öğlen saatlerinde banyodan çıkıp direk oyun oynamıştım kulaklığın yaptığı basıç ile ilgili olabilirmi ayrıca ne zaman 182 yi...
  8. Ali123%

Bilgisayarım oyunun minimum sistem gereksinimleri desteklemiyor sorun çıkar mı

Selam dostlar Bilgisayarım god of war ultra ayarlarda sistem gereksinimleri desteklemiyor ama oynuyorum 50-70 fps arası alıyorum herhangibi sorun çıkarmı
  9. Ali123%

Rx 6600 kaç tl elektrik yakar

Asus dual rx 6600 miningde kaç para elektrik yakar (önemlimi bilmiyorum ama 26 mhsde çalışıyor)
  10. Ali123%

Elektrik kesintisi sonrası pc açılmıyor

Trendyoldan yeni aldığım akım korumalı 3lü prizi fişe takıp bilgisayara bağladığımda cızırtı sesi geldi pcnin ışıkları gitti fişten çıkarttım eski prize taktığımda ortalama 5 saniye boyunca ledler yandı fanlar döndü ondan sonra birden durup 10-20 saniye sonra kendinden tekrar açıldı ledler ve...
  11. Ali123%

Genzime yemek kaçtıı

Arkadaşlar makarna yerken birden bire kahkaha attım ve makarna ilk başta burnumda çıktı şuan bir yanma hissi var ve devamı çıkmadı sanırım nasıl çıkartabilirim
  12. Ali123%

E ticaret için bilgisayar gereklimi

Başlıkta da yazdığı gibi e-ticaret için bilgisayar gereklimi ? İyi forumlar.
  13. Ali123%

İstanbul Paintball öneri

Selam dostlar Başlıktada yazdığı gibi istanbulda önerebileceğini paintball yeri varmı acaba İyi forumlar
  14. Ali123%

Telefonun dinlenip dinlenmediği nasıl anlaşılır

Selam Dostlar. Teyzemle eniştem boşanma durumuna geldi teyzem telefonunun dinlendiğinden şüpheliydi eniştem dinlediğini itiraf etti dinlemesini nasıl engelleyebilirim (Telefon Samsung a31) İyi forumlar
  15. Ali123%

Yardım Aliexpress sipariş iptali

Arkadaşlar aşşağıya bıraktığım ürünü yaklaşık 5 saat önce aliexpresten aldım iptal edip boyunu büyütmek istiyorum lütfen yardım edin
  16. Ali123%

Monster karne indirimleri

Merhaba dostlar Monster karne indirimleri sadece monsterın kendi sitesindemi oluyor yoksa trendyol Hepsiburada mağazalarındadamı aynı indirim yapılıyor İyi forumlar
  17. Ali123%

Monster Karne İndirimleri Olacak mı?

Merhaba dostlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum aklımdakı modeli aşşağıya bıraktım fakat monsterın çok fazla şikayeti var sizce alınır mı? ayrıca biliyorsunuzki fiyatlar hergün artıyor sizce karne indirimlerinimi beklemelimiyim https://ty.gl/rgyebm5lgl
  18. Ali123%

Yardım Edessa kitabevi güvenilir mi?

Arkadaşlar edessa kitabevininin trendyol mağazasından birkaç çizgi roman seçtim (gece) sabah kalktığımda trendyol mağazasındaki herşeyi kaldırmıştı bende edessa kitabevinin kendi sitesinden alışveriş yaptım kargo ücreti ile 115 tl acaba daha önce alışveriş yapan varmı kargoya verildiği zaman...
  19. Ali123%

Öneri 4000 TL Telefon önerisi

Arkadaşlar Şuan kullandığım telefon realme 5 pro satıyorum 4000 tl bütçem var telefon önerisi lütfen İyi forumlar
  20. Ali123%

Çözüldü✓ Elektrik akımından koruyacak psu

Arkadaşlar 3060 lı bir sistem toplamayı düşünüyorum ama binamızın elektriğinde problem var daha 3 gün önce buzdolabı bozuldu klimayı açtığımızda yarım saniyeliğine elektrikler gidiyor klima açıkken 10 dakikada bir oluyor bu olaydan koruyacak bir psu varmı iyi forumlar
Geri