Arama sonuçları: *

• Users: Legolasea
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Taşınabilir internet tavsiyesi.

Selamlar evimde port olmadığı için türk telekom magnet kullanmayı düşünüyorum. kullananlardan bilgi alabilir miyim? nasıldır? oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medyaya girecek 3 kişi o kadar fazla bir beklentim yok
  2. L

İkinci El iPhone 14 Pro Max Alınır mı?

iphone 14 pro max 256 gb telefonu pil yüzdesi 86 kozmetik olarak kusursuz yakın arkadaşım telefonu değiştireceği için bu telefonu değiş tokuş için firmaya verecekti firma 45bin lira teklif verdi ben de 45 ben vereyim bana sat dedim sizce bu fiyata bu telefon alınır mı ? sarı sitede...
  3. L

Spor ile ilgilenenleri buraya alalım(Zayıflama)

Herkese selam. kuzenim 39 yaşında,180 boyunda ve 200 kg. zayıflamak istediğini söyledi ve benden fikir istiyor. defalarca diyetisyen eşliğinde denemiş kilolar vermiş fakat her defasında fazlasını alarak şişmanlamış. şimdi de ağırlık çalışacağım diyet yapacağım ve o şekilde kilo vereceğim...
  4. L

Vp satmak istiyorum fiyat tavsiyesi

Elimde 10 adet 475 vp lik kod var bunları satmak istiyorum. kendi hesabım 70k vp oldu artık kendime kullanmayacağım. her ay 6.7 tane 475 geliyor bana yasal bu arada çalıntı falan değil. bunları nasıl satabilirim ya da kaç liradan satabilirim. oyunda 123 lira ama vp satan sitelerde farklı...
  5. L

Membran switch rgb klavye önerisi

Selamlar membran switch, rgb li ve numlock kısmı olan bir klavye aramaktayım çok ses yapmayan mekanik switchde önerebilirsiniz. bütçe olarakta en fazla 1500 liraya kadar bir bütçe ayırdım tavsiyelerinizi alabilir miyim
  6. L

Gta v face to face oynama hakkında bir soru

Herkese selamlar. gta v online olarak face to face oynamak istiyorum fakat oyunda arkadaşım yok başkalarının oyununa girip oynamak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. bookmarklara ekledim bir sürü ama oyuna girince sadece kendim oluyorum başkalarının olduğu oyuna nasıl girebilirim. oynayan...
  7. L

Ram 3600 mhz açınca hata veriyor

Herkese iyi forumlar. yeni bir ram aldım xmp profilini açtığımda 3600 mhz e yükseliyor fakat çok sayıda hata alıyorum. fakat el ile 3200 mhz ya da 2666 mhz yaptığımda ise hata almıyorum. işlemcim ryzen 5 5600x, bu işlemcinin sitesinde maksimum 3200 mhz desteklediği yazmakta fakat youtube da ya...
  8. L

hangi ram daha hızlı 3200mhz 3600mhz ?

Merhaba 3600 mhz cl18 32gb ram 3200 mhz cl16 32gb ram hangisi daha hızlı olur ? oyun oynarken daha çok kullanım yapılacak birinin tepki süresi düşük diğerinin ise frekans değeri yüksek işlemci ryzen 5 5600x
  9. L

Yardım asus 380 hz monitör alınır mı ?

Selamlar herkese linkini göndermiş olduğum monitörü almak istiyorum yeni ürün yazmakta vatan bilgisayarda fakat ürün hakkında fikri olan özellikleri açısından fiyatını hak ediyor mu yorum yapabilir misiniz oyun olarak valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum o yüzden tercihim yüksek yenileme...
  10. L

Bu monitör nasıldır?

Selamlar herkese linkini göndermiş olduğum monitörü almak istiyorum yeni ürün yazmakta vatan bilgisayarda fakat ürün hakkında fikri olan özellikleri açısından fiyatını hak ediyor mu yorum yapabilir misiniz oyun olarak valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum o yüzden tercihim yüksek yenileme...
  11. L

600tl ye kadar mouse pad önerisi

Selamlar herkese razer deathadder v3 pro model mouse aldım fakat elimdeki dandik 100 liralık mouse pad ile kaydırırkan rahat hissetmiyorum Sadece valorant, cs gibi fps oyunu oynuyorum Kontrol, hız gibi tabirlerden anlamam mouse padde. Önerebileceğiniz 600tl civarında bir mouse pad var mı ...
  12. L

epic game üzerinden alınan fc24 online oynama ?

Merhaba epic game üzerinden fc24 alacağım fakat eaplay aylık üyeliğim yok bu durumda online oynayabilir miyim? ps4 kullanırken oyunu satın alsam dahi psplus almam gerekiyordu burada durum nedir acaba pc de epic game üzerinden oyunu almam yeterli mi
  13. L

Lenovo Legion 5 yüksek ısıda bile soğuk hava üflüyor

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Lenovo Legion 5 Notebook'um var yaklaşık 3-4 ay oldu alalı. İşlemciye yüklendiğimde cihaz 89 dereceleri bile görmekte fanlar çıldırmakta fakat elimi fanların çıkışına koyduğumda soğuk hava üflüyor. İşlemci stabil modda 50 derece civarında geziyor ve fanlar...
  14. L

türk telekom günlük veya haftalık internet kazanma ?

Selamlar herkese bildiğiniz türk telekom mobil internet kazanma yolları var mı örneğin algida uygulamasında belirli bir puanı kazanında 24 saat geçerli 1gb veriyor bunun gibi kullandığınız uygulama ya da farklı yollar var mı arkadaşlar.
  15. L

iki notebook arasında hangisi sizce?

herkese selamlar, iki cihaz arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı olur? ya da 25000 civarında mantıklı cihaz önerilerinize açığım...
  16. L

Linkteki notebook alınır mı

Selam arkadaşlar Ortalama 25bin liralık bir cihaz bakıyorum Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı bu cihazı nasılsır bu cihaz ? Ya da farklı önerisi olan varsa açığım önerilerinize. oyun olarak çoğunlukla valorant tarzı oyunlar oynuyorum? https://ty.gl/du5c3mqmwt Dell G15 5525 R7-6800H 16GB...
  17. L

itopya garanti sonrası sorun.

Herkese iyi forumlar Yaklaşık 3 ay önce itopyadan fare aldım, arızalandı kendilerine gönderdim. İtopya, arena bilgisayara gönderdi. Arena bilgisayar ise farenin arızalı olduğunu kabul etti ve sitesinde sorguladığımızda “iade ediniz” şeklinde yazı var. İtopya ise farenin bedelinin iadesini yapmak...
  18. L

Samsung 980 pro ısınma problemi olan bir disk midir?

Merhaba herkese iyi günler dilerim Samsung 980 pro ısınma problemi olan bir disk midir? 1 tb lık 980 pro almayı düşünüyorum fakat şuan amazonda 2119 tl kendinden soğutuculu versiyonları ise farklı sitelerde 3000 civarı genel olarak masaüstü uygulamaları ile çalışırım oyun olarakta günde...
  19. L

Arctic Liquid Freezer II - 240mm Kaça satabilirim

Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce teknobiyotik üzerinden aldığım sıvı soğutucuyu satmak istiyorum şuan aktif olarak sistemimde çalışıyor soğutucu bir sorunu yok bu söküp stok soğutucuyu takacağım. kaç paraya satabilirim sizce ? şuan sıfırı 1600 lira civarında bende 903 e aldım öle uçuk bir rakam...
  20. L

Bilgisayardan anlamadığım bir ses geliyor

Arkadaşlar selamlar bilgisayarın içinden garip bir ses geliyor her zaman gelmiyor ara ara geliyor ve 2-3 defa sanki yay gerilipte bırakırsınız ya onun gibi bir ses çıkarıyor. video olarak ekliyorum daha önce böyle bir ses duyan var mı siteye vidyo ekleyemiyorum o yüzden youtube a ekledim
Geri