Arama sonuçları: *

• Users: zSacred
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

68GB Fotoğraf Ve Video

Arkadaşlar bitane laptop almaya gittim beğendim laptobu bütçemede uygun tek sorun Cihazda 68gb video ve fotoğraf var arkadaşlar adamda bunları aktarmadan vermek istemiyor dün buluştuk başlattık aktarımı flash belleğe saat 20.30 civarında az önce aradım daha %30 atmış bunu daha hızlı aktarma...
  2. Z

Ram Ve Anakart Tavsiyesi

Ekran Kartı rx580 8gb İşlemci i3 10100f bu sisteme uygun anakart ve ram önerilerinizi bekliyorum ram16gb 1686303003 ıpp
  3. Z

Arkadaşlar Sistem için Bi Kaç Soru

Merhaba arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum fakat bütçem kısıtlı anakart ve işlemci kısmında çok kararsızım İ3 10100f ve i3 12100f arasında gidip geliyorum takacağım kart Rx580 8gb modeli bunun haricinde anakart önerilerinizi ve işlemdi önerlerini bekliyorum bütçem kısıtlı 2.el alacağım...
  4. Z

Bu bilgisayara hangi işletim sistemini kurmalıyım

Öncelikle merhaba arakdaşlar yaklaşık 10 aydır bu laptopda Win10Pro kurulu ama son zamanlarda aşırı bi takılma ve kasma yapıyor chromede olsa bile bende bi yandan wordpress ve mta serveri ile uğraşıyorum ama son kasmalar takılmalardan dolayı kullacanak hale gelmedi Win7 ultimateye dönmeyi...
  5. Z

Hangi Sistemi Tercih Etmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar kendime sistem toplamayı düşünüyorum bütçem kısıtlı şuan elimde gigabyte’a 320m h anakart var ben apu toplamayı düşünüyorum arkadaşımda 2 sistem önerdi ekran kartlı alsam bile 1030 dan korkuyorum 1030 yerine rx550 mi taksam hangi sistemi tercih etmeliyim
  6. Z

Düşük Sistem Oyun Önerisi

Arkadaşlar malum virüste sıkılıyorum evde eski bir laptobum var acaba hangi oyunları oynatır
  7. Z

8k Laptop önerisi lazım

Arkadaşlar üniversiteye gidicem güzel bir laptop lazım oyun oynicağım program ve edit yapacağım
  8. Z

1k bütçe ile projeksiyon

Arkadaşlar abim sınıf öğretmeni ilk okul öğretmeni 1.sinf öğrencileri için projeksiyon alacaklar sınıfça bütçe 1000-1500tl arası önerileriniz bekliyorum
  9. Z

4K Bütçe ile Pc Toplama

Arkadaşlar 4k bütçem var 16gb ram li bir sistem toplayabilirmiyiz gta5 rp ve güncel oyunları oynamak için
  10. Z

Elimdeki sistemi yükseltme

232gb HDD var icinde ASUS P5G43T-M PRO 775 pin Ddr3 G43 anakart 2gb corsair 1333mhz ram Amd ATHLON OK X2 270 processor 3.40ghz 500 tl bütçem var ne yapabilirim
  11. Z

1000tl bandında 2.el telefon önerisi

Arkadaşlar başlıkta belli ne istediğim kardeşime alacağım 64gb olması lazım aklımda iphone6 var ama bu fiyata parmak izlisi yok önerilerinizi bekliyorum
  12. Z

Bu Laptop Hangi Oyunu Oynatır

Arkadaşlar malum virüs var bende evde sıkılıyorum elimde bir laptop var akıcı bir şekilde oynayaileceğim oyunlar varmı mesela ets2 oynatır mı ?
  13. Z

Bu pc csgo oynatır mı ?

14. Z

Oyun Önerisi Hikayeli

Merhaba arkadaşlar elimde böyle bir laptop var hangi oyunları oynatır genellikle cod tarzı oyunlara merakım vardır
  15. Z

Apu sistem açılmıyor ?

Arkadaşlar elimde eski bir apu sistem var kasayı başlatıyorum bütün fanlar dönüyor ama ekran siyah görüntü gelmiyor neyden kaynaklanıyor olabilir?
  16. Z

Sistem Seçimi

Öncelikle merhaba arkadaşlar evimde 2 adet sistem var hangisini tercih etmem mantıklı olur çünkü bi kasayı satıp diğer kasaya parça almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum 1.sistemin anakartı ddr2 Msi r7 240 2gb Xeon e5450 3.30ghz 4gb ram 500gb hdd Coller master hyper H410R kule tipi...
  17. Z

500tl Pc 2.el

Arkadaşlar kuzen bi sistem buldu bütçesi 500tl 232gb hdd var icinde ASUS P5G43T-M PRO 775 pin Ddr3 G43 anakart 2gb corsair 1333mhz ram Amd ATHLON OK X2 270 processor 3.40ghz kasanın kozmetigi 10numara 5 yıldız ama 500tl değer mi
  18. Z

Ekran Kartı+ İşlemci Önerisi

Arkadaşlar elimde asus m5a78l-m lx v2 anakart var bitanede r7 240 bunlar uyarmı bide bu sisteme xeon e5450 gider mi
  19. Z

Ekran kartı fan sorunum

R7 240 var elimde bu 2 günde meydana geldi başlamtıyorum pc yi ilk 5 6 saniye dönüyor ekran sonra duruyor siyah ekranda kalıyor pc sorun nedir fan mı değişecek sök tak yaptım ayni sorun
  20. Z

Ekran karti fani dönmüyor

R7 240 ekran kartım var bugün meydana geldi of baslatiriyom kasayı ekran kartının fanı 2 3 saniye dönüp duruyor yeniden söktüm taktım ayni siyah ekran napabilirim
Geri