Arama sonuçları: *

1. S

40-50 k arası toplama PC önerisi

Hocam ekran kartı olarak rtx 4070 düşünüyorum sizce daha iyisi varmı 5060 lar daha ucuz ama FPS testlerinde çok fark yok gibi işlemci önerilerine çok. Açığım bu fiyata siz olsanız ne toplardiniz
  2. S

Telefonum Kendini Sürekli Yeniden Başlatıyor ve açılmıyor

xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sürekli kendini yeniden başlattı mi logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı döngüye giriyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendini hemen yeniden başlatıyor sarj bitene kadar daha...
  3. S

Bu pc devouru En düşük patates ayarlarda 60 fps verir mi?

İntel i7-3630. Gt635m 8gb ram windows10 64 bit yeterli depolama var arkadaşımla oynamay istiyorum en kötü ayarlarda 60 fps verirmi verirse ne kdr ortalama ? Teşekkürler
  4. S

BU Parçalara göre daha iyisi alınır mı?

Arkadaşlar bütçem kısıtlı (17.000 18.500). Daha kasa + psu belirlemedim fakat kalan bütçemle ayarlarım diye düşünüyorum... Amd ryzen 5 5600 rx6600 16 gb ram fury beast 8×2 m2 ssd 1tb4800 4600 mbs asus prime b450 mk 2 anakart bu parçalar bu fiyata göre daha iyi bir pc toplayabilirmiyim? Hazır...
  5. S

Yardım Kasa + Psu önerisi acil

ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı Vga M2 Usb3.2 mATX bios Flashback Anakart. AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4). Netac NV5000N 1tb M.2 2280 Nvme SSD Pcıe GEN4X4...
  6. S

Bu işlemci ve Ekran kartı kendi fan ı ile ne kadar ısınır

Rx6600 amd ryzen 5 5600 arkadaşlar bu 2 parça kendi soğutucusuyla oyunlarda yüksek aşırı vs ısınma yapar mı? Bu parçalardan birini kullanan arkadaşlar kendi tecrübelerini yazabilir mi? Ekstra soğutucu alma gibi durumlarım yok... Hava akışı iyi ve ekran kartının sığacağı uygun bir kasa linki...
  7. S

ANKART VE PSU+KASA önerisi

ERx6600 amd ryzen 5 5600 16 gb 8×2 kingston fury beast ram m2 ssd 1tb mld M300 Anakart ve Bu sisteme karşılık uygun kasayla birliktr psu önerir misiniz?? Pc geldiğindr wifi ile bağlanabilecekmiyim? Windows kendim mi kurmam lazım ?
  8. S

Çözüldü✓ Sistemi Hemen toplayacağım sizce nasıl?

Arkadaşlar normalde sistemi hemen toplamıyacaktım fakat zamlar yağmur gibi geliyor zam gelmeden alayım dedim çok fazla bütçem.yok 15 17 k arası daha fazlasi çok zorlar kendim parcalarimi düşündüm 1- aşağıdaki sisteme uygun anakart mümkünse ( f/p ucuz ). 2 - Anakartlarda wifi...
  9. S

Anakart ve Psu önerisi

Ekran ksrtı rx6600...
  10. S

Çözüldü✓ Rx580 Ekran kartı fiyati

Rx 580 neden bu kadar ucuz internette fiyatı 3 bin lira (amazon) peki rx 6600 le arasinda 30 max 40 fps fark varken neden ikisinin aras8nda dağlar kadar fark var?
  11. S

15-16 K sistem Önerisi

Arkadaşlar malum Dolar 27 Tl iken Bu zamanda pc toplanmaz diyoruz fakat Heves dolayısıyla ilk defa kendi paramla bir bilgisayar almak istiyorum Şuan çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki hergün yeni zamlar yeni zamlar yarin bir gün sistem parçalarınada elbet zam gelecektir gelmeden bir bilgisayar...
  12. S

Çözüldü✓ RTX 3060 ti lı sistem nasıl 11.000 Tl olabilir?

https://www.gencergaming.com/ludio arkadaşlar bu bilgisayar bu sistemle nasıl 10 bin küsüratlı bir fiyat olabiliyor sadece rtx 3060 ti 10 bin lira zaten digerlerini hesaba katmıyorum bende mi yanlış var bilmiyorum ama site güvenilir mi çok şaşırıyorum
  13. S

TP link wireeles kendi modemime baglanmiyor

Arkadaşlar bilgisayarım Windows 7 ve tplink wirelees var diğer ağlara bağlanıyor ancak modemime baglanmiyor eskiden bağlanıyordu modeme bı anda bağlanmıyor oysaki telefondan flan internete baglanabiliyormmm
  14. S

AMD Radeon HD 6510 Overlock soruları

Arkadaşlar benim Erkan kartım AMD Radeon HD 6510 işlemci Intel i7 3. Nesil 8gb ram arkadaşlar ekran kartına overlock yapsam ne olur ekran kartı yanar diyenler var bilgisayar patlar diyen var bişey olmaz sadece ömrünü kısaltır diyen var ne yapmalıyım çünkü her oyunda düşük FPS alıyorum enazindan...
  15. S

Dolap veya başka bir platformda ürün satma Hakkındaki sorularım

Arkadaşlar ben 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim yaşım henüz küçük ama kendi cabamla para kazanmak istiyorum dolapta eşya kılıf olur farklı şeyler satarak 3 5 kuruş para kazanmak istiyorum yaşım yetiyor mu? Hangi platformlarda açabilirim ne satabiliirim? Yada yaş yetmesse go sanayi
  16. S

En ucuz Anime Resimleri İçin Marker Önerisi

Arkadaşlar Selamın Aleyküm Ben kendim eskiz defterine anime çizimi felan yapan bir kardeşinizim ve bu karakterleri renklendirmek istiyorum fakat kuru boya tercihim değil bildiğiniz gibi Türkiye'de her şey çok pahalı ve bu marketler 300 400 TL ye aliexpressten geliyor mûmkunse 300 TL yi aşmayacak...
  17. S

Fall guys eşleşme bulunamadı hatası

Arkadaşlar eskiden fall guys almıştım iade etmiştim ama oyuna giriliyordu şimdi bidaha aldım ama oyna desigimde 5 10 dj bekliyorum eşleşme bulunamadı diyor PC kaldirmamasiyla alakası yok sadece neden sürekli oyuna giremiyorum (servere)
  18. S

Fastpay 100 tl kampanyası hakkinda

Arkadâslaar bildiğiniz gibi yani çoğunuzun bildiğıni düşünüyorum fastpayin 100 TL lik dijital kod kampanyasından faydalanmak istiyorum fakat Steam 100 TL kod kalmamis ben Google play 100 TL lik kod alsam ayın 17 sinde fastpay hesabıma yine 100 TL gelcek demi? Bide Steam 10tl kalmış ondan 10 tane...
  19. S

HD 6510 sistem ile ne oynanır?

Arkadaşlar benim elde AMD Radeon 6510 HD Intel i7 3. Nesil 8gb ram çöp bir PCM var bu PC de ne oynayabilirim (csgo LoL fortnite valorant) gibi oyunlar zaten var hikayeli olursa muq olur normalde mount Blade yuklucektim oda kaldırmaz diyorlar bu sisteme ondan soruyorum iyi gunlerr
  20. S

Bilgisayarım Mount Blade Bannerlord 2 acarmi

Ekran kartım AMD Radeon HD 6510 işlemci Intel i7 3. Nesil ram 8 GB mount Blade 2 açar mı(yanlış yazmış olabilirim) açarsa tahminen kaç FPS oynarım en düşük ayarlar için
Geri