Arama sonuçları: *

• Users: byfaresiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. byfaresiz

Çözüldü✓ Banggood Gümrük vergisi İadesi

Selam, Banggood dan ilk defa ürün alıyorum, bazı konular hakkında bilgi almak istiyorum. Konuya gelirsek sigorta paketi seçeneğini araştırdığım da bazı kişilerin seçeneği aktif etmek için ödeme yaptığını gördüm, ben de örnek görsel de görüldüğü gibi bir tik yok, aktfi siparişimde de görüldüğü...
  2. byfaresiz

Çözüldü✓ Server işlemleri İçin 128gb Ram Yükseltmesi

Selam server ile alakalı işlemler için Ram yükseltmesi yapacağım, fazla bütçe yormayacak şekil de 128GB yükseltmek istiyorum. Sistemim ile kullanmayı düşündüğüm Ram'in uyumlu olup olmadığı hakkında deneyimli arkadaşlardan bilgi ve deneyimlerini paylaşmasını istiyorum. ( Sistemim ! yeni anakart...
  3. byfaresiz

Öneri Aspire E5-571g için RAM tavsiyesi

Selam, eski Aspire E5-571g laptopumu canladırmak için RAM arayışındayım, teknik bilgim pek olmadığı için 3 link bırakacağım. Bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerini, yorumlarını bekliyorum teşekkürler. 1. https://www.hepsiburada.com/hynix-8...6afr8a-pb-notebook-ram-1-35v-pm-HBC00000YRDKO /...
  4. byfaresiz

Çift işletim sisteminde ortak disk gözükmesi

Selam. SSD böldüm ve bir kısmını başka işlemler için kullanmak üzere Windows 10 kurdum, yalnız benim beklentim sadece ayrılan disk bölümünün gözükmesiydi. Bu durumda yapılacak bir işlem var mı? Ortak gözüken diskleri sadece ana sistem de gözükmesini nasıl sağlayabilirim.
  5. byfaresiz

Çözüldü✓ Oyunun bir bölümünde kilitlenip resetlenme sorunu

Merhaba Kingdom Come Deliverance kilise içerisin de ki bir görev sırasında kitlenip resetlenme sorunu yaşıyorum eski bir kayıt tan açarsam sonrasında bir problem olmuyor. Tam olarak sorunu anlamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar için hata dosyalarını ekledim. Minidump Sistem
  6. byfaresiz

Çözüldü✓ Bazı oyunların sistemi yeniden başlatma problemi

Selam özellikle belli oyunlar da devamlı olmasa da ara sıra yeniden başlatılma problemi ortaya. Çıkıyor bu oyunlar Rust, 7 Days to Die. Bunlar haricinde yüksek bütçeli oyunlarda hiç böyle sorunlar yaşamadım. sistem Minidump YENİ Minidump Konu hakkında bilgi sahibi biri yardımcı olursa çok...
Geri