Arama sonuçları: *

• Users: MKeremM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Başlangıç İçin 2. El Elektro Gitar Önerisi

Elektro gitara başlamak istiyorum. Sadece gitar için ortalama 9500 tl civarı bir bütçe belirlemiştim. İnsanlar hep 2. el bak vs. diyordu ancak taksit imkanı olmadığı için sıfır düşünüyordum. Ancak şunu öğrendim yeşil uygulamada(Uygulama ismi vermek doğru olur mu bilemediğim için bu şekilde tabir...
  2. M

Başlangıç için elektrogitar ve ses kartı önerisi

Başlangıç için bir elektrogitar ve ses kartı almak istiyorum. Bütçem kısıtlı ve bunun yanında 2. ele bakmam mümkün değil. Daha çok metal ve rock tarzı müzikleri çalmak istediğim için sanırım h-h manyetik düzenine sahip gitarlara bakmam gerekiyor.(h-s-s vs. olur mu bilmiyorum, yardımcı olursanız...
  3. M

Olabilecek En Uygun Fiyata Elektro Gitar Önerisi

Elektro gitar çalmaya başlamak istiyorum ancak oldukça kısıtlı bir bütçem var(12.000 tl kadar ki onu da ancak taksitle ayarlayabilirim o yüzden 2. el imkansız gibi duruyor). Bu bütçede iş yapacak bir elektro gitar almak mümkün müdür acaba? Amfi yerine bir ses kartı kullanmak istiyorum.(tabi eğer...
  4. M

Laptop İçin USB Çoklayıcı Önerisi

Laptopta kullanmak için bir usb çoklayıcısına ihtiyacım var. Usb portları haricinde odadaki tüm prizler de dolu o yüzden harici güç girişi olan bir model de alamıyorum. Bunları göz önünde bulundurarak daha çok şarj kablolarını takmak için kullanacağım(gerekirse klavye mouse vs. bağlayabilirim)...
  5. M

Wraith w60 Alınır Mı?

Şu anda elimde aula f75 var. Bunun yanına bir tane wraith w60 almak nasıl olur sizce?
  6. M

Parolpara + İyzico Kampanyası Hala Geçerli Mi?

Parolpara da ilk alışverişe özel %50 cashback kampanyası şu anda var. İyzico ile ilk alışverişte 200 tl cashback de hala duruyor. Bu iki indirimi hala birleştirebiliyor muyuz?
  7. M

Monitör Net Görüntü Vermiyor

Monitörüm normal ayarlarda net görüntü vermiyor ama ölçeklendirmeyi %175 yapınca cam gibi oluyor. Elle %125 girdiğimde de sorun düzelmiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  8. M

Maksimum 4000 Tl' ye Monitör Önerisi

Maksimum 4000tl ye çoğunlukla fps ve diğer oyunlarda ve de günlük işlerde kullanmak için monitör önerir misiniz?
  9. M

Uygun Fiyatlı 144 Hz Monitör Önerisi

Olabildiğince uygun fiyata, kullanırken sıkıntı çıkarmayacak şekilde 144 hz monitör önerir misiniz? Monitör oyun için kullanılacak.
  10. M

Klasik Arabada Dinlenecek Müzik Önerin

Herkes klasik araba ile ağır ağır giderken dinlenecek daha çok arabesk tarzında (remix de olabilir) müzik önerisinde bulunursa forum üyeleri olarak elimizde bir playlist olur 10 numara olur. Arabamız olmasa da oyun oynarken dinleriz. İlk öneri benden gelsin:
  11. M

Bu Asus TUF Laptop İyi Mi?

https://www.amazon.com.tr/ASUS-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar%C4%B1-Processor-DDR5-4800/dp/B0FFQ6CTY9/ref=sr_1_1?crid=2T0M59S51YZPS&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Ykkl7NxrjszDvCf7kCwYLUK9Cln2FNkiUSfyrgyMex02JDavGbujb0abwXatn6QCYENV90GVBpoZ0cUvruyKhWc5XzZuBn4zWo6CanKVxgHQ005mf46zwbtv704mhHMNgRsHgM91cvtOEjY54EYOb4...
  12. M

37.000 Bütçede Bu Sistem İyi mi?

https://www.itopya.com/phoenix-5060t-v9-intel-core-i5-14600kf-asus-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2_h30245 Bu bütçede bu sistem iyi mi daha iyisi var mı acaba?
  13. M

43.000Tl ye Monitör ve Hazır Sistem Tavsiyesi

Bir tanıdığım oğluna sürpriz bilgisayar alacak. 42-43 bin TL bütçeyle bir adet hazır sistem ve ona uygun şekilde bir adet monitör almak istiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim
  14. M

Lenovo LOQ 15IAX9 gtı20 alınır mı?

37-38 bin TL bütçede bu laptop alınır mı? Bilgileriniz ve fikirleriniz nelerdir? https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15iax9-gti20-intel-core-i5-12450hx-20gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83gs00phtr-pm-HBC00009PZ490
  15. M

Bu HP Victus 16 İyi mi?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C85HX5GW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Bu laptop iyi mi, bu fiyata daha iyi bir gaming laptop var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  16. M

Mühendislik ve Oyun İçin Laptop Önerisi

Makine mühendisliğinde ve oyun oynamak için bir laptop satın almak istiyorum. Laptopun oyun performansı benim için gerçekten çok önemli bu durumları göz önünde bulundurarak öneride bulunursanız sevinirim. Bütçe: Suyunu sıksam 35.000 (Bu arada taksit seçeneği ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur)
  17. M

Oyun ve Okul İçin Laptop Önerisi

Makine mühendisliğinde ve oyun oynamak için bir laptop satın almak istiyorum. Laptopun oyun performansı benim için gerçekten çok önemli bu durumları baz alarak öneride bulunursanız sevinirim. Bütçe: Suyunu sıksam 35.000 (Bu arada taksit seçeneği ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur)
  18. M

YKS 145K Sıralama İle Neresi Yazılmalı?

Yks sayısalda 145k sıralama yaptım. Bölüm olarak makine mühendisliği yazmak istiyorum.(Gerçekten ilgi alanım olduğu için) Üniversite olarak ise Mersin Üniversitesi' ni tercih etmek istiyorum çünkü diğer alternatiflere göre şehir olarak daha çok hoşuma gidiyor ve o okulda okuyan yakın...
  19. M

3000 Tl Bütçe Klavye Önerisi

Özellikle valorant cs gibi oyunlar rekabetçi oyunlarda kullanmak için 3000tl bütçede en mantıklı klavyeler nelerdir acaba?
  20. M

İnsanlar neden Xbox alıyor?

Not: Bu konuyu açma amacım xbox satın alan kesimle veya herhangi bir kesimle dalga geçmek değil merak ettiğim bir durumun sebebini öğrenmektir.ü Ben bilgisayarı olmayan birinin ilk cihaz olarak konsol almasını bilgisayarlarının kullanım alanının daha geniş olması, bilgisayarların zaman zaman...
Geri